[serial] South Park (1997 - )
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] South Park
Oglądam 1 raz southpark, odpaliłem sobie the best of na netflixie i kurde na kenny umiera wzruszyłem się :,(
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gdzie można obejrzeć najnowszy odcinek o epidemii po polsku? Na netflixie chyba nie ma.
Po polsku to traci 98% swojej mocy i klimatu.
Pamiętajcie o swoich chin diaperach.
raczej nigdzie, chyba że sciagniesz i do tego wrzucisz polskie napisy. na southpark.cc.com sa pełne odcinki, ale polskie comedy central od dobrych kilku sezonow nie puszcza nowego south parku z tego co pamietam, wola emitowac przyjaciół i teorie wielkiego gówna przez cały dzień
Ktoś to jeszcze tłumaczy w ogóle? Pamiętam z 2 lata temu napisy wychodziły jakoś po 2 miesiącach od odcinka (chyba że chujowo szukałem), to się wkurwiłem i poszedłem po angielsku oglądać.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Zostawiam bowdown dla Pandemic Special, warto było długo czekać
South Park ogląda się zdecydowanie lepiej czując problemy i rozumiejąc konteksty, a tutaj dokładnie tak jest
South Park ogląda się zdecydowanie lepiej czując problemy i rozumiejąc konteksty, a tutaj dokładnie tak jest
https://dood.to/e/2wqy5zody2kh musisz se skopiować, bo jak klikniesz bezpośrednio żeby przeniosło to się nie odpali
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Kurwa to jest Michael Caine czy to nie jest Michael Caine w tym następnym video?
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Dzięki @Kibic . Czyli jednak da się gdzieś obejrzeć te nowsze odcinki po polsku
Odcinek obejrzałem i parę razy miałem heheszki, ale ogólnie nie bawi mnie to już jakoś bardzo
Z drugiej strony trochę sucha strefa jak np z
Ogólnie nie kumam aż takich bowdownów jakie mały miejsce, chyba się starzeję
Odcinek obejrzałem i parę razy miałem heheszki, ale ogólnie nie bawi mnie to już jakoś bardzo
Spoiler
No dobra motyw z wąsami i "produkcją" szczepionki trochę mnie rozbawił
Spoiler
policjantami jako nauczycielami
Ogólnie nie kumam aż takich bowdownów jakie mały miejsce, chyba się starzeję
Obraz to deepfake, dźwięk to prawdziwy Michael Caine.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
No wiadomo ze chodziło o wokal, ciekawiło mnie czy ogarneli kogoś kto aż tak dobrze umiał naśladować głos czy zawineli My cocaine'a
Wygrzeszam Cię, mordzia.
No właśnie to miał być taki mindfuck, bo w tym segmencie mówili o deepfake'ach audio, a aktor/komik Peter Serafinowicz "grający" tam Trumpa i Caine'a potrafi świetnie naśladować głos tego drugiego - więc żeby zmylić widza, poprosili samego Caine'a o dubbing 
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
nowy special zajebisty, nie mogę się doczekać następnego
a najprostsze żarty jak zwykle najlepsze, przy wejściu cartmana płakałem ze śmiechu przez 5 minut
a najprostsze żarty jak zwykle najlepsze, przy wejściu cartmana płakałem ze śmiechu przez 5 minut
Od 24 lat forma trzymana, uwielbiam ten serial 
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Zacząłem pare tygodni temu, jestem na 6 sezonie. Mam wrażenie że z sezonu na sezon jest coraz lepiej, pierwsze trzy były bardzo słabe porównaniu do obecnie przeze mnie oglądanych. Jak jest dalej, bo wydaję mi się że najlepsze przede mną.
jesteś teraz w najlepszym miejscu i to będzie trwało jeszcze trochę, ale nie słuchaj pierdolenia, że mocno obniżają loty, bo dosłownie w każdym sezonie jest kilka perełek, ja wiem, bo aktualnie jestem na 21 (oglądam całość trzeci raz)
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Nie no po 13 czy gdzieś tam lekko obnizyli w sumie mało co pamiętam, ale jak się zaczęło Tegridy farms
uwielbiam ten watek i to że randy jest główna postacią 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
No od 5 do jakoś 15 sezonu to jest sztos nad sztosy, potem nie jest źle (chociaż pierwszy z tym dyrektorem to był dla mnie słaby w chuj), ale do poprzednich to trochę daleko. Pierwszych 3 też za bardzo nie pamiętam.
Specjal bardzo spoko, ta krótsza forma im ostatnio służy. Włączyłem po maratonie nowego sezonu Family Guya (nie pytajcie czemu jeszcze to sobie robie) i niebo a ziemia
tzn krótsza w porównaniu do pełnego sezonu
Specjal bardzo spoko, ta krótsza forma im ostatnio służy. Włączyłem po maratonie nowego sezonu Family Guya (nie pytajcie czemu jeszcze to sobie robie) i niebo a ziemia
tzn krótsza w porównaniu do pełnego sezonu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No special wleciał - The Return of Covid
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers