Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- retriakaretrox
Re: Premier League - liga angielska
Niby tak, ale z drugiej strony Liverpool ma HIPOTETYCZNIE lajtowy terminarz do końca sezonu w lidze, a ekipa z Etihad gra z tym nieszczęsnym United, które może będzie w stanie urwać punkty w derbach u siebie.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
przecież nic nie jest bardziej w stylu Liverpoolu jak taki remisik z Huddersfield u siebie
- retriakaretrox
Stąd też wyjebane capslockiem 'hipotetycznie' w moim poście, bo absolutnie nie zdziwi mnie remis City z United a następnie strata punktów np z Newcastle.
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
już nie raz takie myślenie było złudne, nie zapominajmy, że po drodze jest jeszcze nieprzewidywalne Leicester. Z drugiej strony LFC gra w ostatniej kolejce z Wolves, ale jeśli będzie wtedy szansa na mistrza to nie wierzę, że dadzą ją sobie odebrać w obecnej sytuacji.
Ktoś się na pewno potknie, wszystko później będzie historią
https://gfycat.com/pl/damagedrepulsivejellyfish
Ten wyjazd na Newcastle wygląda dla LFC dość niebezpiecznie ze względu na to, że będzie grany pomiędzy spotkaniami z Barceloną. Liverpool mało rotuje więc zmęczenie może dać o sobie znać. Mnie nie zdziwi jak City wygra wszystko do końca, obstawiam że prędzej wtopią z Lester niż United.
Jeśli chodzi o TOP4 to szkoda, że cała trójka Arsenal, United i Chelsea nie mogą wypaść poza czwórkę, jedni gorsi od drugich.
Jeśli chodzi o TOP4 to szkoda, że cała trójka Arsenal, United i Chelsea nie mogą wypaść poza czwórkę, jedni gorsi od drugich.
no, zabawne jest to, jak bardzo nikt z czwórki Arsenal, Spurs, Chelsea, United nie chce w przyszłym sezonie grać w Lidze Mistrzów
when the beat is dope, I get excited
jestem bardziej niż pewny, że gdyby Sokratis nie wypadł z powodu kartek, to mój nieszczęsny Arsenal siedziałby sobie teraz wygodnie na trzecim miejscu.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Mustafi jest debilem niereformowalnym, oby został pogoniony choćby do drugiej budesligi za 2 mln.
najgorsze w nim jest to, że co by nie odjebał, to zawsze będzie miał pretensje do kogoś innego i machał na niego łapami, zamiast się przyznać do błedu i wziąc go na klatę. no i obawiam się, że nawet za te 2 mln cieżko będzie się go pozbyć, tu już chyba będzie trzeba dopłacić, żeby ktoś go wziął
chyba tylko ktoś pierdolnięty by mógł za niego teraz wyłożyć kwit
i to nie tak że chłop jest jakiś tragiczny skillsowo, ale ma 0 psychy i po prostu robi kurwa idiotyczne rzeczy przez to
skoro umowa do 2021 to może się go chociaż uda na wypo do jakichś turasów wyjebać czy coś
a potem ewentualnie opierdolić za 15staka chociaż
i to nie tak że chłop jest jakiś tragiczny skillsowo, ale ma 0 psychy i po prostu robi kurwa idiotyczne rzeczy przez to
skoro umowa do 2021 to może się go chociaż uda na wypo do jakichś turasów wyjebać czy coś
a potem ewentualnie opierdolić za 15staka chociaż
on nie miał w zimie oferty z interu?
Cóż, były takie plotki..., ale niestety tylko na nich się zakończyło.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
i pomyśleć, że wtedy kibice Arsenalu byli raczej przeciwni temu transferowi
bo do momentu kontuzji w pierwszym sezonie gry w Arsenalu Mustafi był oazą spokoju i ostoją defensywy, dopiero po przerwie coś się zepsuło. sam wtedy myślałem, że to inwestycja na długie lata i te 35 milionów szybko się spłaci. jak dla mnie chłop ma papiery na grę i tak jak ostatnio wypowiedział się o nim Emery - ma potencjał, żeby zostać naprawdę świetnym obrońcą, ale ma duży problem z głową i w kluczowych momentach totalnie odcina mu prąd. gdyby Arsenal nie potrzebował na gwałt klasowego środkowego obrońcy to byłbym nawet skłonny go zatrzymać i trzymać na ławie, ale już napsuł za wiele krwi wszystkim kibicom, w tym klubie jest skreślony.
po jakimś solidnym wylewie któregoś z piłkarzy polecam serdecznie kanał ArsenalFanTV - mnie jakoś od razu uspokaja fakt, że ci hardcorowi kibice wkurwiają się do granic możliwości w pomeczowych wywiadach. czuję, że nie jestem sam.
po jakimś solidnym wylewie któregoś z piłkarzy polecam serdecznie kanał ArsenalFanTV - mnie jakoś od razu uspokaja fakt, że ci hardcorowi kibice wkurwiają się do granic możliwości w pomeczowych wywiadach. czuję, że nie jestem sam.
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
A on nie mial tej oferty w lato? Wtedy pamiętam sam myślałem, że warto go zostawić bo może Emery go ogarnie.
Chociaż o tym zainteresowaniu Interu nim tyle sie mówiło, że może nie pamiętam kiedy było co.
Chociaż o tym zainteresowaniu Interu nim tyle sie mówiło, że może nie pamiętam kiedy było co.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
tak, tak, to było lato
co do AFTV, zmienili w ogóle nazwę na taką, bo Arsenal nie chciał być w jakimkolwiek stopniu z nimi powiązany i nakazał usunięcie nazwy klubu, to ja nie lubię ich oglądać i też nie szanuję zbytnio. błaźnią całą fanbazę tymi swoimi wysrywami
co do AFTV, zmienili w ogóle nazwę na taką, bo Arsenal nie chciał być w jakimkolwiek stopniu z nimi powiązany i nakazał usunięcie nazwy klubu, to ja nie lubię ich oglądać i też nie szanuję zbytnio. błaźnią całą fanbazę tymi swoimi wysrywami
nie wiem czy dobry temat, ale zobaczcie co wrzucił Cantona na swojego instagrama.
https://www.instagram.com/p/Bwo3VZuirNy ... eCssWttMNw
przegrany zakład czy kryzys wieku średniego?
https://www.instagram.com/p/Bwo3VZuirNy ... eCssWttMNw
przegrany zakład czy kryzys wieku średniego?
kocham pozdrawiam
#COYG
#COYG
Co to było, bo juz nieaktywne?
AFTV to sie okazał przede wszystkim udany biznes... chłopaki chociaz na samoloty teraz mają i mogą śmigać na każde zgrupowanie i wyjazdy Arsenalu.
AFTV to sie okazał przede wszystkim udany biznes... chłopaki chociaz na samoloty teraz mają i mogą śmigać na każde zgrupowanie i wyjazdy Arsenalu.
Cantona kutasem rozbijal jajko