Miętha - Audioportret (2019)
Re: Miętha - Audioportret (2019)
przedszkolanek, podpisuje się pod tym w stu. After to taki niepotrzebny type nowy kolor czy inny uzi. Reszty słucha się fantastycznie
To jest całkiem spoko płytka i znajduje swoją niszę, ale w jakiejś większej podjarce przeszkadza mi jedno: może nie wszędzie, ale są momenty kiedy dobre skojarzenia bitowe są przysłaniane przez śpiewane fragmenty, które brzmią naprawdę słabiutko. Trochę jakby bitowo inspirowali się Mac Millerem czy Andersonem Paakiem, ale już wokalnie Tymkiem i Przyłem.
Miętha - Mięta to jest Miętha
No i co teraz? Miętha
Mięta to jest Miętha
No i co teraz? Miętha
Mięta to jest Miętha
Spoiler
- przedszkolanek
no i teraz asfalt przez dwa miesiące będzie wrzucał kawałki, nie wierzę, że to ma jakiś sens
co Ty możesz wiedzieć o biznesie wariacie
- przedszkolanek
widziałem wrzucają też inne, nie wiem czy wszystkie
Na razie 7 kawałków jest więc może mają zamiar wrzucić całość niedługo, ale piękne te graficzki są. Podoba mi się aranżacja tego albumu. 
- fvntvsycool
muzyczka super, vibe super, obrazek super - niech ktoś mi o tym przypomni późną wiosną pls
Wleciał godzinny wywiad dla cgmu
Spoiler
Oni grają taką muzykę, jaką Rasmentalism by chciał grać obecnie ale im nie wyszło do końca. Dla mnie to muzyka dla vanilla dupek z korpo i przecen w reserved. Nie moje klimaty kompletnie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Imo najprzyjemniejsza do słuchania płyta 2019.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
[mention]Bolo[/mention] czego Ty w ogóle słuchasz z PL bo nie wiem czy kojarzę gdzieś coś w tym dziale co byś propsował a trochę Cię stalkuję i chciałbym wiedzieć. z góry dzięki za odpowiedź
Tylko truskul mordeczko i ten bangier Bambo the smuggler z mobbyn to było dobre gówno z zeszłego roku. Nauczysz się czekać pezeta to też był dobry kawałek jednak pomimo chujowości płyty. Ńemego lubię, Ostatnią płytę mniej, Hadesa płyta była ok, oczywiscie nie mowie ze jakaś wyjebana ale przyjemnie mi się słuchało. Z reguły wolę napisać co mi się nie podoba a nie klepać zajebista nutka praps
Hansa ostatnia płyta też ok. Z njuskuli to jak już mi coś siada, to tylko pojedyncze tracki.
Nie powiedziałem, że ta płyta jest chujowa. Taka muzyka też musi istnieć bo jest na nią zapotrzebowanie, jest po prostu nijaka.
Nie powiedziałem, że ta płyta jest chujowa. Taka muzyka też musi istnieć bo jest na nią zapotrzebowanie, jest po prostu nijaka.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
o to zupełnie odwrotnie do mnie, ale się złożyło! w internecie staram się wyrażać głównie pozytywne emocje dlatego, że uważam, że tych negatywnych i tak jest już bardzo dużo i jak coś mi się nie podoba to po prostu milczę lub staram się to wyrazić w koństruktywny sposób (ale rzadko mi się to udaje)
Bo ty jesteś badi dobry i pozytywny człowiek a jak mam w sercu tylko złość i wszystko mnie wkurwia.
PS. wolę ta płytę niż kolejne cykające bity i 17 takiego samego rapera co rapuje o tym samym, jakby co.
PS. wolę ta płytę niż kolejne cykające bity i 17 takiego samego rapera co rapuje o tym samym, jakby co.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
https://youtu.be/4Fb5fWXyivo
Luźny singiel. Dobrze Skip brzmi na mocniejszym bicie.
Luźny singiel. Dobrze Skip brzmi na mocniejszym bicie.
HWDP kurwo - nique la police
Jebać ich przekaz, FREE PALESTINE
Ja nie będę już pierdolił o pożyczkach
Koniec z tym gównem, i just wanna get ma dick sucked
Już dawno zrobił, ale teraz może być tylko lepiej.
- KillerCroc
Ta płyta przeszła bez echa tylko i wyłącznie przez to że Asfalt nie potrafi niczego wypromować, najgorsza wytwórnia pod tym względem w Polsce
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
- Bryx Fenrir
Nie jestem do końca do tego duetu przekonany, natomiast ten numer jest naprawdę fajny, dobry bicik i dobrze na nim Skip brzmi, propsy.