[serial] After Life
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] After Life
Serio zmienia postrzeganie świata, który nas otacza... Dzięki za tę wrzutkę tutaj, bo pewnie gdyby nie wasze posty o tym serialu to bym go nie obejrzał. Idę na spacer popatrzeć w chmurki, elo.
edit. Mam nadzieje, ze nie będzie 3 sezonu. Nawet nie mam poczucia niedosytu czy coś.
edit. Mam nadzieje, ze nie będzie 3 sezonu. Nawet nie mam poczucia niedosytu czy coś.
-
wijamurzyn
-
wijamurzyn
spokojnie, Ricky jest królem, także obawy raczej niepotrzebne.
Ruszał ktoś już trzeci sezon?
- alis_springs
Dzisiaj się za niego biorę. W tym tygodniu zrobiłem sobie podwójny rewatch dwóch pierwszych sezonów. O ile wcześniej po prostu bardzo lubiłem ten serial, tak teraz jestem jego ogromnym fanem i zapisał się już gdzieś w mojej topce wytworów kultury wszelakiej
to będzie piękny weekend
bez zmian, nadal humor zajebisty i jednoczesnie porusza moje serduszko, takze smialo ogladajcie
jak wyżej
Ricky
Ricky
Oj tak, forma świetna.
potwierdzam, wysoki poziom utrzymany do samego końca
zacząłem oglądac i pochlanalem pierwszy sezon w jeden wieczor, fantastycznie sie to oglada
kath
kath
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
3 sezon tak samo dobry jak poprzednie, aż mi się łezka w oku zakręciła na ostatnim odcinku
Spoiler
z tych reportaży co przeprowadzali gość wrzucający listy do kosza na psie gówno zdecydowanie top 1, tak samo jego powrót w finałowym odcinku
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Połknąłem w 3 dni, fenomenalny serial
Spoiler
faworytem moim jest nadal laska robiąca żarcie ze swojego mleka
Szkoda że roxy i Sandy nie ma w trzecim
Szkoda że roxy i Sandy nie ma w trzecim
Ostatni odcinek wywołał u mnie duże emocje, dawno nic mnie tak nie ruszyło. Super serial, chociaż ten sezon bardzo nierówny moim zdaniem.
Raz wódzina, raz na witaminach
Nadal super serial, ale jednak schematyczna formuła odcinków i przesłodzone rozmowy ze staruszką na ławeczce zaczynały już trochę nużyć. Scenki z listonoszem-cuckoldem bardziej obleśne niż zabawne, no i widać że niektóre gagi Ricky władował wyłącznie dla własnej radochy.
Mimo wszystko, oczywiście 100% warto - cudowna zbieranina brzydali, brak politycznej poprawności, a przy scenie w szpitalu w finale prawie się poryczałem.
Mimo wszystko, oczywiście 100% warto - cudowna zbieranina brzydali, brak politycznej poprawności, a przy scenie w szpitalu w finale prawie się poryczałem.
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
1 sezon 9
2 sezon 6
3 sezon 7
Momentami za dużo cringu, trochę zbyt przesłodzone, ale poza tym to świetny i w gruncie rzeczy bardzo mądry, daje do myślenia w wielu kwestiach
2 sezon 6
3 sezon 7
Momentami za dużo cringu, trochę zbyt przesłodzone, ale poza tym to świetny i w gruncie rzeczy bardzo mądry, daje do myślenia w wielu kwestiach