Big Sean - Detroit 2 (2020)
Re: Big Sean - Detroit 2 (2020)
Dobrze słyszeć Nipsey'a.
o kurwa Friday Night Cypher

eee no bardzo dobry album
W Lucky Me co za beatswitch, a Sean nawet się nie zająknął
Jhene Aiko przyjemnie na Body Language, w ogóle fajny kawałek na czilu. Wszystkie historyjki insta skipowanko przy kolejnych przesłuchaniach. Guard Your Heart świetny bit. Kawałek z Travisem ewidentnie pod Travisa robiony, ale wyszedł banger także nie mam za złe. Nie podzielam propsów dla Friday Night Cypher, ale przynajmniej nie dali 9-minutowego kawałka na jednym bicie i jakoś tam potrafi przykuć uwagę momentami. Eminem z generatora ale brzmi dobrze na tym bicie. Piękne outro też tu muszę docenić. Wyciąć opowiadania, 2-3 kawałki no i taki 40-50 minutowy dojebany album mamy.
W Lucky Me co za beatswitch, a Sean nawet się nie zająknął
dużo dobrych rzeczy
ale dużo też nijakich
Eminem
zwykle wkurwiało mnie to jego flow pod napierdalanie, ale ostatnio je troche zmodyfikował
zaczął rzucać linijki dużo luźniej i idealnie to siadło pod ten bit
ale dużo też nijakich
Eminem
zwykle wkurwiało mnie to jego flow pod napierdalanie, ale ostatnio je troche zmodyfikował
zaczął rzucać linijki dużo luźniej i idealnie to siadło pod ten bit
przecież eminem najgorszy tu jest, już chyba wolałem darcie ryja od tego apatycznego fast-rapu. i jeszcze to your anus/uranus, jezu nikt tego nigdy nie wymyślił
a płyta jest całkiem... ok? może nawet najlepsza big seana
szkoda tylko że kolejny raper do spisu alt-medowych dzbanów : (
a płyta jest całkiem... ok? może nawet najlepsza big seana
szkoda tylko że kolejny raper do spisu alt-medowych dzbanów : (
-
radosczzycia
Royce jak się wpierdolił na ten cypher 
takich adlibów to chyba Travis jeszcze nie miał
Piękny jest ten wałek, mój ulubiony z płyty jak na razie.
Ale z samą płytą muszę się jeszcze osłuchać, bo długa jest. Jednak jak na razie jest dobrzeee.
Świetny album, delikatnie za długi, ale można przymknąć oko. Bardzo dobra produkcja i dobrze dobrani goście. Big Sean w super formie.
Eminem oczywiście wciągnął tego cyphera jak chciał, z całym szacunkiem dla pozostałych.
dla Lucky Me i Lithuania, Travis ostatnio dawał bardzo średnie gościnki, ale tutaj dał pięknie.
Kocham takie albumy, które są porządnie wyprodukowane i mają jakiś swój własny klimat. Aż chce się wracać.
Eminem oczywiście wciągnął tego cyphera jak chciał, z całym szacunkiem dla pozostałych.
Kocham takie albumy, które są porządnie wyprodukowane i mają jakiś swój własny klimat. Aż chce się wracać.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 25 lut 2023, 19:58 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
repeat value dla mnie duży, katuje od premierki i coraz bardziej siedzi, nawet zaczynam się oswajać z kawałkami, które nie siedziały. podbijam topkę tego roku^ po prostu dobrze się tego słucha
- przedszkolanek
fantastyczne rzeczy na produkcji tu się dzieją, przejście między 3 i 4 oraz don life
chyba cztery razy poleciało w całości, nie spodziewałem się czegoś takiego jak zakładałem temat
pare rzeczy można by wyjebać, ale i tak życiówka
chyba cztery razy poleciało w całości, nie spodziewałem się czegoś takiego jak zakładałem temat
pare rzeczy można by wyjebać, ale i tak życiówka
Podbijam, świetny album i w topce roku będzie, bardzo mnie cieszy odbiór na forumku gdyż ja akurat zawsze darzyłem Seana sympatią i w końcu nie ma dopierdalania się do niego
Oczywiście zdaje sobie sprawę z wpadek, słabszych albumów w dyskografii ale zawsze hejt na niego dla mnie był na wyrost. Fala propsów oczywiście zasłużona, życióweczka jak nic a troche się obawiałem że Dark Sky Paradise nie przebije ale zrobił to, brawo.
Btw nie tylko forumek docenia, Melon 7/10
Btw nie tylko forumek docenia, Melon 7/10
Lithuania mimo że to jakiś odrzut z Astro to wkręciła mi się niesamowicie
naprawdę dobry numer pod każdym względem
jest czego słuchać na tym projekcie
chociaż mógłby być minimalnie lepiej przystrzyżony
naprawdę dobry numer pod każdym względem
jest czego słuchać na tym projekcie
chociaż mógłby być minimalnie lepiej przystrzyżony
5.2 na pitchforku.
111k w pierwszym tygodniu, niby mniej niż dwie ostatnie płyty, ale to i tak duży sukces, fajnie, że tak dobra płyta sprzedała powyżej 100k.

- przedszkolanek
Big Sean - ZTFO