King Tomb
Re: King Tomb
On specjalnie wypada z bitu czy to latencja?
Oczywiście że specjalnie, nie rozumiem jak można tego nie słyszeć
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

- KolektywneOswiecenie
Tak w ogóle, to są jacyś inni polscy raperzy, którzy pływają offbeatowo?
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
Bardzo fajny kawałek
RZB 4 to pamietam ze był soniczny rozpierdol
RZB 4 to pamietam ze był soniczny rozpierdol
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
- oKulTywowany
Boziu kochana Tomb jak ty zmarnowałeś potencjał przez własną głupotę
This page is no longer available.
Świetny track, szkoda, że Jego kariera tak się potoczyła.
King Tomb - Nie ufam nikomu
Spoiler
- Bryx Fenrir
Nawet w miare, ale on już nigdy u mnie nie będzie w jakiejkolwiek czołówce raperów. Belmondo te Rafalale można wybaczyć, bo on krzywdę zrobił sobie, a Tomb oszukał mnóstwo ludzi jeszcze potem zarzucając to samo Solarowi i Wenie. No po prostu już na zawsze do typa awersja, chyba, że Taua nawróci.
pięknie dał, Tomb to jest talenciak w chuj, kibicuję mocno
a, no i jeszcze jedno
a, no i jeszcze jedno
Spoiler
WOLNOŚĆ LUDZIOM I ZŁODZIEJOM
MOB
Propsowanie Tomba, to brak szacunku polskiego słuchacza do samego siebie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Czemu
Nigdy nie byłem fanem tomba, nie przesłuchałem żadnej płyty, hejtowałem za akcję z płytami, ale jak tak sobie wczoraj posłuchałem kilku ostatnich kawałków i spojrzałem trochę szerzej na jego osobę, to myślę, że ma on coś, czego brakuje na scenie, charakter, charyzmę, bezkompromisowość plus duży bagaż doświadczeń i to słychać w tekstach.
Nigdy nie byłem fanem tomba, nie przesłuchałem żadnej płyty, hejtowałem za akcję z płytami, ale jak tak sobie wczoraj posłuchałem kilku ostatnich kawałków i spojrzałem trochę szerzej na jego osobę, to myślę, że ma on coś, czego brakuje na scenie, charakter, charyzmę, bezkompromisowość plus duży bagaż doświadczeń i to słychać w tekstach.
Tombik true raper, wraca napierdalać rap jak wszyscy go skreślili i dla mnie to jest właśnie dlatego prawdziwy raper opór, bo jakby nie patrzeć robi muzykę dla muzyki z własnej potrzeby, tak myślę, w ogóle w tym numerze jakie on dojebane rymy klei w tych wersach no i dla mnie ma to coś, tę jakąś charyzmę i pewność siebie w nawijce i głosie, że mi się dobrze tego słucha a 90% raperów co teraz wypływa to bezpłciowe na maksa nudne chłopaczki
MOB
Czemu? Typ wyjebał swoich słuchaczy na hajs kilkukrotnie. Jeśli zbieranie hajsu na wysyłkę płyt, a potem kradzież tego hajsu to rzecz, która nie powinna wykluczyć typa ze sceny i sprawiać, że powinien swoje rapy zachować dla siebie, to co jest taką rzeczą?
Dla mnie sytuacja w której prowadzący wywiad boi się urazić Pana Tomba i nie wie jak zadać pytanie, które powinno brzmieć czemu ty kurwa śmieciu jesteś złodziejem i miałeś w piździe swoich fanów to pierdolona parodia.
Dla mnie sytuacja w której prowadzący wywiad boi się urazić Pana Tomba i nie wie jak zadać pytanie, które powinno brzmieć czemu ty kurwa śmieciu jesteś złodziejem i miałeś w piździe swoich fanów to pierdolona parodia.
przecież belmondoe zrobił dokładnie kurwa to samo co gołomb
ja kumam o co chodzi mystairowi, abstrahując od wybryków a nawet może i jakości to widać, że gość ma po prostu czystą zajawę z pizgania. jakieś freestyle po x minut w jakości 240p gdzie odbudowa pozycji jest już praktycznie niemożliwa. a na kubana ktoś pokręcił nosem i zwijka
ja w ogóle nie kupuje płyt polskich raperów wiec mam w to wyrąbane i se słucham po prostu muzyczki, polecam
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Godzinny wywiad z Tombem u tagentv
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Jak ktoś obejrzy to niech da znać czy jest pytanie dlaczego jest złodziejem i czemu kilka razy potraktował swoich najwierniejszych fanów jak śmieci.