[serial] Mindhunter
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [serial] Mindhunter
no drugim sezonem spuścili z tonu ewidentnie, ale końcówka dawała nadzieję na to, że w trzecim wjadą z grubej rury; szkoda, bo po przeczytaniu książek czuć było potencjał na fajne wątki
z bliźniaczopodobnych seriali to manhunt: unabomber był bardzo dobry i sporo wniosków można było wyciągnąć, natomiast o drugim sezonie się nie wypowiem, bo widzę, że wyszedł, ale chuj wie na jakiej platformie
z bliźniaczopodobnych seriali to manhunt: unabomber był bardzo dobry i sporo wniosków można było wyciągnąć, natomiast o drugim sezonie się nie wypowiem, bo widzę, że wyszedł, ale chuj wie na jakiej platformie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Super jest ten serial, jeśli jarałeś się Zodiakiem to oglądaj tylko to
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
No i skończyłem jakoś, drugi sezon słabszy. Zjebany motywy lesbijski do niczego nie prowadzący - ale to Netflix. Wkurwiała mnie też żona Billa i ten jego całkowicie zbędny i daremny dramat rodzinny
Gdyby zamienić te wątki na jakieś ciekawe przesłuchania albo coś podkręcić z KKK to na pewno sezon byłby ciekawszy, miał większą oglądalność i powstałby trzeci sezon. Brakowało mi finałowej rozprawy sądowej. Zjebali trochę. Holden Ford kot.
Obejrzałem rzutem na taśmę Manhunt: Unabomber i jednak Mindhuntersi lepsi. Holden ma niby lekki rys aspergerowy bo nie czuje co wypada a co nie wypada i Bill musi go trochę stawiać do pionu, ale Fitz z Manhunta jest już kompletnym robotem bez uczuć z kamienną twarzą. W ogóle postacie drugoplanowe w Manhuncie dość papierowe i jednowymiarowe - zwierzchnicy tylko opierdalają i cisną a współpracownica jest niezbyt rozgarnięta i narzeka. Analiza lingwistyczna też jakoś niespecjalnie porywająca. Oczywiście props za historię, kreację i charakteryzację samego Theodeora - tu faktycznie jest super - ale całościowo MH to jednak ciekawszy serial.
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Klasyczny Netflix
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Bunnymen77
Czy to sie kiedys rozkreca? Skonczylem trzeci odcinek i odczucia takie, ze to pseudointelektualne gowno z wyjatkowo wkurwiajacymi bohaterami (poza tym psem ktory jezdzi z glownym bohaterem). Nie chce stracic jeszcze wiecej czasu jak w przypadku Mr Robota (choc tam chociaz 1 odcinek robil nadzieje na cos sensownego).
z tego co pamiętam to 1 sezon fajny, drugi taki sobie. jak się nie zajarałeś do tej pory to możesz odpuścić imo
Nawet jeśli na sezon to oby, niech to jakoś ładnie skończą.Brytyjski serwis Small Screen, powołując się na anonimowe źródła z kręgów zbliżonych do Netfliksa, informuje, że platforma wróciła do rozmów z Fincherem na temat potencjalnej kontynuacji serialu.
– Wszystko, co mogę wam powiedzieć o "Mindhunterze", to że rozmowy między Netfliksem i Fincherem trwają. Dyskutują na temat możliwości przywrócenia serialu na 3. sezon. To wciąż bardzo wstępne rozmowy, ale Fincher wypowiada się bardziej optymistycznie o projekcie – mówi jeden z informatorów Small Screen.
Początkowo Fincher miał plan na pięć sezonów "Mindhuntera". W obecnej sytuacji wydaje się, że zamówienie 3. sezonu jako finałowego prawdopodobnie zadowoliłoby wszystkie strony, w tym fanów wyczekujących zamknięcia historii agentów FBI prowadzących przełomowe badania na temat seryjnych morderców.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Drugi sezon był cienki. Dodatkowo byłem po Watchmen z HBO i kurwa znowu serial o murzynach co mnie odrzuciło. Ale trzeci sezon odpalę. Mam też nadzieję, że będzie więcej Mansona 
Oby to wypaliło 
W sumie wolałbym dostać jeden dobry sezon, nawet z średnim ostatnim odcinkiem, który to jakoś zamyka, niż pozostać z takim nie dokończonym projektem.
dla mnie obydwa sezony jedna z najfajniejszych rzeczy ostatnich lat
dla mnie obydwa sezony jedna z najfajniejszych rzeczy ostatnich lat
Oby skupili się na BTK jeżeli dojdzie do realizacji ten 3 sezon
Najbardziej klimatyczne OST jakie slyszalem, w ogole do tej pogody serial mi sie zajebiscie podoba przez ostatnie dni, szkoda, ze raczej nie bedzie kolejnego sezonu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ale mnie nabrałeś że nowy sezon będzie pisowcu jeden
- Korben Dallas
to jest tak popierdolone, że anulowali trzeci sezon, że nawet nie wiem jak to opisać. piękny serial
Anybody else want to negotiate?
Chyba pora odświeżyć. Był to pierwszy serial produkcji Netflix jaki obejrzałem, ale to było zajebiste