Nas
Re: Nas
Nas GOAT jeśli chodzi o podręcznikowy rap. Ostatnie wydawnictwa miały pozytywny wpływ na ocenę jego całej kariery. Ciekawi mnie czy dzisiaj wyjedzie M3.
dopiero zobaczyłem post, sprawdzę sobie kilka tracków z tej listy bo nie znam, ale zabrakło mi tego numeru taminstinkt pisze: ↑07 lip 2022, 6:01https://www.reddit.com/r/hiphopheads/co ... d_of_that/I decided to make a Top 30 list of Nas songs you may have never listened to but should check out. No tracks from official Nas albums or official Nas features are on the list. The list contains of tracks from his first demo, unreleased tracks, mixtapes, greatest hits tracks, posthumous albums, freestyles, remixes and the QB album.
spoko lista, może ktoś będzie zainteresowany żeby sobie odświeżyć
dla mnie akurat fajne uzupełnienie bo ostatnio odświeżałem znaczną część dyskografii i z połowy tych numerów nie słyszałem wcześniej
No te numery post Illmatic są przepotężne. Ten tez kozak.
Moze jeszcze kiedys Deja vu wyjdzie, nieco odswiezone, tak jak bylo z Life is like a dice game, które jest z podobnego okresu
Dodano po 8 godzinach 37 minutach 49 sekundach:
Albo to
Moze jeszcze kiedys Deja vu wyjdzie, nieco odswiezone, tak jak bylo z Life is like a dice game, które jest z podobnego okresu
Dodano po 8 godzinach 37 minutach 49 sekundach:
Albo to
- gods bidness
Zamiast z Hit Boyem, Nas powinien zrobić płytę z Premierem dla takich boomerów jak ja.
Edit:
Aaa bo to dzisiaj ta rocznica, dobrze że przypomnieli na końcu kawałka.
Edit:
Aaa bo to dzisiaj ta rocznica, dobrze że przypomnieli na końcu kawałka.
- gods bidness
Jaki Tede, taki Tomek Olejnik.