Mr. Polska
Re: Mr. Polska
Dj.Frodo feat. Mr.Polska - Bass (Official Audio)
Dlaczego tak bardzo zjebali ten numer? Poprzednia wersja brzmiała o niebo lepiej.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Bryx Fenrir
Jaki kapitalny bit : O. Ten numer jest świetny pod względem takiego totalnego wrzucenia na luz, cała trójka na podobnym poziomie, co w tym wypadku oznacza akurat propsy.
Mr. Polska testuje koktajle z koniakiem I Rap & Cognac
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- Bryx Fenrir
Polecam trafiać w bit, nie wiem kto tam powypadał, bo nie znam ksywek, ale prawie każdy
Mr. Polska przedstawia utwór pt. „Złote Tarasy”. Za produkcję nagrania odpowiedzialny jest Abel De Jong. W kawałku znalazły się fragmenty hitu „Suczki” grupy Ascetoholix.
Podczas sesji studyjnej zażartowałem i zacząłem śpiewać „Hej suczki”. Zastanawiałem się, czy to zabawne i dopasowane do klimatu piosenki, którą akurat wtedy tworzyłem. Kawałek „Hej Suczki” kojarzy mi się z dawnymi czasami, kiedy jako dziecko jeździłem do Polski na wakacje z rodzicami.
W momencie, kiedy było już gotowe demo „Złotych Tarasów”, wysłałem je do kilku znajomych - ich feedback był bardzo pozytywny, pokochali klimat tego utworu. Postanowiłem zadzwonić do Donia, żeby poprosić go o możliwość wykorzystania refrenu „Hej Suczki”. Spotkaliśmy się z Doniem podczas kręcenia klipu do „Złotych Tarasów”, to był niesamowity weekend.
Klip to tak naprawdę dzień z życia Mr. Polska. Pokazuje mój styl. Nie wydawałem muzyki przez kilka miesięcy, więc chciałem zrobić coś specjalnego dla moich fanów i wpadłem na pomysł, żeby zaprosić ich do teledysku. Każdy miał za zadanie pokazania swojego dnia z życia do mojego utworu za pomocą TikToka. Bardzo cieszę się, że mogliśmy stworzyć razem to wideo.
Spoiler
Hej suczki, ra ra ra ra. My znamy wasze sztuczki ra ra ra ra ra.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Lekki letni bengerek, podoba mi sie mimo ze to jak zwykle jakies rymujace sie pierdololo. Z tekstu jeden plus: musze przyznac ze zasmialem przy pierwszym odsluchu z tych suczek 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
pierwsze pięć sekund spoko, potem asłuchalne
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- yungXpaproch
no fajne nawet
- benzoabuser
- Zbanowany
Zajebisty kawaleky
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- benzoabuser
- Zbanowany
Brakuje mi dobrych rapowych polskich kawałków na takich bitach
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- Jasny
- Zbanowany
Śmieszny typ i co do kawałków nie mam jak się przypierdolić, ale musi być skończonym frajerem, skoro nagrywa z takimi zjebami jak Cwelik Montana i Smolasty (ten przynajmniej potrafi śpiewać bez autotune, niestety się szmaci). Ale generalnie śmieszny, więc ma mały plusik. Wracam na offtopic, miesięczna porcja raka przyjęta.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Złote tarasy mają takie przyspieszenie, że najprawdopodobniej będą nowym nr 1 YouTube w 2022 roku, wyprzedzając Lawendę Sbmu i ,,Jetlaga" Malika.
Rozumiecie fenomen tej nutki?
Rozumiecie fenomen tej nutki?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
no i gites, zajebisty numer
- OmarStooleyman
Czy rozumiemy fenomen? No pewnie, przepisem jest zajebanie melodii z Ascetoholix, którzy wyprzedzili scenę o 19 lat. Odgrzewanie kotleta zawsze spoko