Zioło

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kshaq

Re: Zioło

Post autor: kshaq »

No wszędzie piszą że on, więc zakładam, że on :dunno:
rubinstein

Post autor: rubinstein »

o kurwa faktycznie xD
zaczynam szanować ziomeczka
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Ablazir pisze: 24 cze 2019, 22:43No i wychodzi z tego co Rubi wrzucił, że ta Nika żyje, czyli nie ona jest byłą Zioła.
nika zmarła w styczniu
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

o chuj chodzi z tym wroclawiem i alternatywnymi cpunami
Obrazek
Awatar użytkownika
manio

Post autor: manio »

niech ktoś zrobi streszczenie dla czarnego, ja też chętnie przeczytam bo nic nie rozumiem, moja wiedza o raperze ziolozioło konczy sie w momencie gdy trzeba wejsc na vichan
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

kurwa sprawdziłem posty Zioła na HR i faktycznie mocno aktywny w tematach o helupie. oby się ogarnął
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

manio pisze:niech ktoś zrobi streszczenie dla czarnego, ja też chętnie przeczytam bo nic nie rozumiem, moja wiedza o raperze ziolozioło konczy sie w momencie gdy trzeba wejsc na vichan
Znaczy ja już mniejwiecej ogarniam tylko dlaczego akurat Wrocław i cpanie
Obrazek
Dancio

Post autor: Dancio »

ricky pisze:kurwa sprawdziłem posty Zioła na HR i faktycznie mocno aktywny w tematach o helupie. oby się ogarnął
Podlinkujesz?

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

naprawde nie macie co robic z zyciem, ze to ogarniacie :D
Raz wódzina, raz na witaminach
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Siema, jestem tu całkowicie przypadkowo, tak se lurkowałem. Potwierdzam jedynie info - kiedyś poznałem na saksach sporo ziomków z Wro związanych z rapsami i nie tylko i niestety strasznie lubili chemiczne melanże. Jak wpadłem w ich sidła to 3 miechy przeleciały momentalnie, nawet nie pamiętam co i jak za bardzo. Nie polecam, dobre / złe czasy.
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Chyba szybko usunął. Grube inby się dzieją na tym 8chanie, Sitko mówi jakie laski miał, wchodzę na profile a tam połowa "in memorian". Jebane ćpunki. A co do Zioła pamiętam jak jeszcze z 2 lata temu siedział na Słodowej z 5 metrów ode mnie z jakąś dupą, obok nas jakaś para około 40, wyglądali na lekkich patusów. Nagle wstają podchodzą do Zioła i wyciągają odznaki "Dzień Dobry, policja, widzieliśmy wszystko, ściągaj buta i skarpetkę i wyciągaj co tam masz". O dziwo nie miał nic ale chyba polowanko na niego już trochę trwało
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

No smutne to mocno, wydawało się że w pewnym momencie życia dobrze ogarniał - płyta z remiksami Twin Peaks, RóbRzeczy, klip z lodówką no i w ogóle teksty jak Ofiary były całkiem inteligentnie napisane.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Nie rozumiem trochę tego napierdalania na niego troche mu nie wyszło, ale to nie jest coś czego nie nawijal w tekstach
Gdy spytasz co robię, odpowiem rzeczy
Bo lubię w tym słowie, że jest tak kurewsko ogólne
Jak moje plany na przyszłość, ty no nie wiem
Będę bogaty, a potem się wezmę za siebie
Albo odwrotnie, i chatę sprzątnę i zrobię prawko
I wszystko, co można zrobić w szkole by zdać ją
I zrobię gazpacho, ale nie mam pomidorów
Pójdę po nie, wrócę z baką i przegram życie znowu
Trochę to dziwne że on nawijal o braku byciu ogarnietym cpaniu itd. A tu takie zaskoczenie w komentarzach
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Dancio

Post autor: Dancio »

Mi by było wstyd prosić obcych o hajs

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Mi też ale to i tak jest coś co taki zioło by zrobił kilka lat temu też byle by móc się nacpac
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

Przyznam, że Zioło to jedyny raper na którego czekam jesli chodzi o pl rap, reszta sceny(oprócz mesa)mnie nie interesuje.
ta wiadomość trochę smuci, ale głównie ze względu na to że michał ma jakieś spore długi(ciekawe czy przez to o czym myślę) bo sama prośba o hajs nie wydaje mi się czymś nie wiadomo jak złym biorąc pod uwagę, że jak sam zaznaczył jest to jednorazowa akcja. Pozatym umówmy się, jeśli konon, mexicano, daniele magicale i inne tego typu wynalazki mogą na jednym streamie zarabiać kilka stówek(może więcej, nie orientuję sie tak mocno) z DOBROWOLNYCH donejtów widzów, to nie wiem czemu prośba utalentowanego rapera i producenta o jednorazową dobrowolną pomoc finansową miałaby być czymś złym.

oczywiście jest też opcja że jestem zaślepiony byciem mocnym fanem rapera zioloziolo i pierdolę głupoty
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

kurwa ale ten gość zbiera pieniądze na WAKACJE, na pierdolone wakacje XDDD przecież to jest taka bananowa opcja, że nie mam pytań, szczerze mówiąc, nie pamiętam, kiedy ostatnio moi starzy mogli sobie pozwolić na jakieś wakacje, a tu typek pisze w necie do obcych ludzi hej hehe przećpałem tyle hajsu, że mam w chuj długów, wiecie nie chce mi się ich płacić i ogólnie to bym sobie pojechał na wakacje, bo mi się nudzi hehe dajcie hajs, a weźcie mnie nawet nie wkurwiajcie, zioło zioło tak się właśnie traci szacunek słuchacza
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

konon i magicale to jebana patologia, do takich chce raper ziołozioło równać?
poza tym biorąc jego posty o wygrywanku życia, zbieranie donejtów na WAKACJE to jakaś jebana żenada, wygląda to jak te zbiórki dej-madek na wakacje dla bombelka na jakimś zrzutka.pl, czy innym tego typu serwisie
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

xD ale konon i major to menele, wiec jesli chcesz go usprawiedliwiac takimi przykladami to zrownaj ich calkiem, a nie piszesz jakby byl wielkim talentem, ktory zasluzyl na pomoc
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
Kubinsky

Post autor: Kubinsky »

tak myślałem, że się wszyscy do tego konona i magicala nieszczęsnego przyczepią XD
chodzi mi generalnie o youtuberów robiących zbiórki na swoich streamach. często cele tych zbiórek to jakiś sprzęt itd. ale często te cele są nawet nienazwane, a ludzie i tak wpłacają bo wspierają swojego ulubionego twórcę.

zioło też mógłby przyciąć w chuja i powiedziec ze potrzebne mu pieniądze na, nie wiem, godziny w studiu nagraniowym żeby dokonczyc super płytę na którą wszyscy czekają. ale rozegrał te akcje po ziołowemu, w 100% szczerze. nie mówię że jest to jakaś spoko akcja ale też nie widzę tutaj nic złego, nikt nikogo do niczego nie zmusza, a ziolo klasycznie ma wyjebane.

tak mi się wydaje przynajmniej
ODPOWIEDZ