Jakiego rapera byś uderzył?
Re: Jakiego rapera byś uderzył?
jak w sławie była rap stacja to spotkałem na siłowni rapera KĘKĘ i jego na pewno bym nie uderzył
Czy pociąg do tranzystorów z automatu oznacza bycie pedałem? Nie wiemy czy spał z normalnym facetem a rafalala w końcu uważa się za kobietę, czy jakby ruchał się z biologiczną kobietą która czuje się mężczyzną to wtedy też pedał? Czy wiedząc że trochę normalnych lasek przerobił to może bliżej mu do biseksualisty?
co do pytania z tematu to potwierdzam że punchable face należy do maty i okiego
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
A jeszcze kpsnowi bym wyjebal w łeb
Zależy czy jest passableogkush pisze: ↑12 sie 2026, 11:57 Czy pociąg do tranzystorów z automatu oznacza bycie pedałem? Nie wiemy czy spał z normalnym facetem a rafalala w końcu uważa się za kobietę, czy jakby ruchał się z biologiczną kobietą która czuje się mężczyzną to wtedy też pedał? Czy wiedząc że trochę normalnych lasek przerobił to może bliżej mu do biseksualisty?![]()