Biak & Soulpete - OSTY (09.2026) [Zapowiedź]
Re: Biak & Soulpete - OSTY (09.2026) [Zapowiedź]
Póki co zawód te single...
ooo, dużo lepsze od pierwszego singla. dawać więcej takich drumlessów.
umówmy się, Qzyn jest o niebo lepszym producentem od Soulpete'a, i jeszcze ten drugi próbuje nam tutaj coś przydrumlessować, jakby chciał zaczerpnąć inspiracji od pierwszego, a efekt to potężna hujnia z grzybnią. pewne jest również to, że Biak potrzebuje Qzyna, bo na jego bitach brzmi jakkolwiek ciekawie i dostaje przywilej maskowania swoich wad przy jednoczesnym windowaniu zalet (na JOCC2 szczególnie), tu z kolei mamy do czynienia z sytuacją odwrotną
dobry biciarz to taki, który ciągnie za uszy rapera, nie tylko "fajnością" brzmienia, ale również wyczuciem stylu etc., niestety powyższy numer jedynie ciągnie, przepraszam że tak napisałem
dobry biciarz to taki, który ciągnie za uszy rapera, nie tylko "fajnością" brzmienia, ale również wyczuciem stylu etc., niestety powyższy numer jedynie ciągnie, przepraszam że tak napisałem
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- CeHaTeHaCe
pełna zgoda, nuda jak huj te single. chwasty były zajebiste i ten sequel też mógłby być prod. "Qzyn i nie tylko"
nic na siłę
Jako wielki fan JOCC, Chwatsów i JOCC2 niestety tutaj stwierdzam słabiznę.
- bloooodtrail
deszcz zamuła straszna, pierwszy singiel też słaby. generalnie czuję, że ta płyta wychodzi, żeby w końcu odhaczyć tę współpracę po tych 2 latach od zapowiedzi.
Instrumental nawet spoko, ale niezbyt się to klei z Biakiem. Włodi kiedyś dostał od Pete'a podobne i lepiej to siedziało
Poza tym Bonsoul machen, Mr.Happy2 machen, Nasralne2 machen. Trochę zbędny projekt
Poza tym Bonsoul machen, Mr.Happy2 machen, Nasralne2 machen. Trochę zbędny projekt
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Trzeba wierzyć do końca
A dla mnie zajebiste, piękny ten drumless, leci na pętli