Skoro Bryx jest od nas dwa razy starszy to ja mam 3 lata :v
Genezą beefu jest zaczepienie Ruskiego przez Bryxa. Później Blitz zaczepił całe forum e-raper.pl i dissy się posypały i chłopaki zdziwieni hehehe https://www.e-raper.pl/watek-fenik-crew ... r1uql0nrcw - tutaj macie beef na bieżąco :v
Mider pisze: ↑20 cze 2019, 19:30
co za bezczelny typ, założył konto żeby tylko swoje rondlarskie forum zareklamować
Wpisz sobie w google rap forum albo forum o rapie i spójrz kto może kogo reklamować Ja tylko dałem wątek, który chętne osoby mogą sobie prześledzić jak chcą być na bieżąco z beefem :v
Mider pisze: ↑20 cze 2019, 19:30
co za bezczelny typ, założył konto żeby tylko swoje rondlarskie forum zareklamować
Wpisz sobie w google rap forum albo forum o rapie i spójrz kto może kogo reklamować Ja tylko dałem wątek, który chętne osoby mogą sobie prześledzić jak chcą być na bieżąco z beefem :v
Ślizgawka rozjebana jak bmw chady z pejom po pijaku
Zephyr pisze: ↑20 cze 2019, 19:42E-raper 5 zarejestrowanych (w tym 1 niewidoczny) oraz 23 gości vs Ślizgawka 35 zarejestrowanych, 2 ukrytych i 26 gości
A jak długo istnieje Ślizgawka? Bo E-raper lekko ponad pół roku, a już ma 450 zarejestrowanych użytkowników No i pozycja w google tylko pomaga w rozroście forumka no ale tu nie gadka o forach tylko o beefie!
A jak już tu jestem to:
Tak se posłuchałem bo musze sie uczyć i jak Bryx z koleżką no tak kurwa średnio bym powiedział, to ten Blitz to w sumie nawet spoko patrząc na poziom beefu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
O czym pisać rap - drugie miejsce w google
Jak pisać lepsze rymy - pierwsze miejsce w google
??? XD
Ten forumek to jakiś odłam slizgu? Pytam z ciekawości