Pezet
- Bryx Fenrir
Re: Pezet
W sumie Rychu z Pezetem bardzo fajnie polecieli, ciekawy real talk. Kafar trochę odstawał, ale też chujni nie rzucił, no i refren spoko.
- gods bidness
Zestarzała się w chuj. Wolę starych wwo słuchać, dwóch pierwszych. A druga to większy klasyk niż klasyczna. Ta nowa płyta pezeta, mimo że jak to zwykle u niego, jest na siłę modna i goni za trendami z tym całym retro synthwavem przeszłaby w tym roku bez żadnego echa, jakby to był jego debiut i nikt nie wiedział kto to pezet.
- mlodyperkez
<zdziwiony> w sumie bylo do przewidzenia ale ja tam sie ciesze, moze uda sie wybrac na pezecika, wbijaj do miasta wlokniarzy mordo
Ej
Mam pytanko z innej beczki
Bardzo niedawno była rocznica premiery W pogoni za lepszej jakości życiem. Przeglądam sobie FB Ajrona, a tam pytania w komentarzach o tracki nagrane z Pezetem. Podobno było ich 8 ?
Wiadomo coś więcej o tym projekcie ?
Dysk z nimi z tego co pisał Ajron mógłby się znaleźć ale po co?
Przyciśnijmy go xD
Takie sztosy ma i się nie dzieli xD
Mam pytanko z innej beczki
Bardzo niedawno była rocznica premiery W pogoni za lepszej jakości życiem. Przeglądam sobie FB Ajrona, a tam pytania w komentarzach o tracki nagrane z Pezetem. Podobno było ich 8 ?
Wiadomo coś więcej o tym projekcie ?
Dysk z nimi z tego co pisał Ajron mógłby się znaleźć ale po co?
Przyciśnijmy go xD
Takie sztosy ma i się nie dzieli xD
https://youtu.be/QmVu8muyA2k
Z tego co pamiętam, to ten numer jest z tego projektu właśnie, jakby to wyszło, to mogliby przytulić sporo hajsu chyba
Z tego co pamiętam, to ten numer jest z tego projektu właśnie, jakby to wyszło, to mogliby przytulić sporo hajsu chyba
Pezet o akcji z Osą
Zdechły Osa jest bardzo utalentowany. Każdy, kto choć trochę zna jego twórczość, zdaje sobie sprawę z tego, że korzysta z różnych substancji. Ja nie mam zamiaru go z tego rozliczać, ani demonizować tego wydarzenia.
Szczerze mówiąc, dla mnie to było nawet zabawne, bo lubię element punk rocka w rapie. Media potem dużo o tym pisały, więc tym lepiej. Cała akcja trwała jakieś 30 sekund, jak ktoś czuł się tym zniesmaczony, to może to po prostu nie był koncert dla niego. Ja potraktowałem to z przymrużeniem oka.
- przedszkolanek
fajnie wiedzieć, że pezet przy wszystkich swoich obecnych minusach nie ma przynajmniej kija w dupie
a btw to ja chyba osę za to całe wydarzenie nie spropsowałem na forumku, bo mnie nie było
no tak więc zdechły osa props za akcję byku
a btw to ja chyba osę za to całe wydarzenie nie spropsowałem na forumku, bo mnie nie było
no tak więc zdechły osa props za akcję byku
- mlodyperkez
przedszkolanek jak zwykle w kontrze do wszystkich, trza byc wyjatkowym wiadomix. chcialbym sie dowiedziec za co konkretnie go propsujesz w tej sytuacji?
a co do pezeta dobry ruch, co innego mial powiedziec, zjebac gowniaka?
a co do pezeta dobry ruch, co innego mial powiedziec, zjebac gowniaka?
- przedszkolanek
ależ nie zwykle i nie trza, ja po prostu jestem
a propsuję za spójność wizerunku z linijkami i umiejętne balansowanie na granicy między robieniem komercji a gadaniem o jebaniu komercji, świetny w tym jest taki troche edgy a zarazem uroczy, daje więcej kolorytu i polotu scenie niż takie spięte i zdziadziałe dupy jak sokół czy ostr np
a poza tym w miarę fajny rapik robi i jest potencjał na coś dużego
- mlodyperkez
okej dzieki za argumentacje, dla mnie mimo wszystko gowniackie zachowanie, 1 tak duzy wystep i tak sie zachowac jakos mi to brakiem szacunku do 'gospodarza' zalatuje.
Typ się skompromitował przed tysiącami ludzi a na koniec odpierdolił idiotyczny skok, faktycznie powód do propsowania bycie żenującym i nieprzygotowanym do występu.przedszkolanek pisze:ależ nie zwykle i nie trza, ja po prostu jestem![]()
a propsuję za spójność wizerunku z linijkami i umiejętne balansowanie na granicy między robieniem komercji a gadaniem o jebaniu komercji, świetny w tym jest taki troche edgy a zarazem uroczy, daje więcej kolorytu i polotu scenie niż takie spięte i zdziadziałe dupy jak sokół czy ostr np
a poza tym w miarę fajny rapik robi i jest potencjał na coś dużego
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Uż [mention]przedszkolanek[/mention] po prostu przerysował sytuację w celach humorystycznych, przedstawiając akt naćpania/napierdolenia się do nie przytomności przed występem przed tysiącami ludzi jako zabieg marketingowy