adoes pisze: ↑05 wrz 2025, 15:29Tutaj lepsza jakość, i kompletny promomixMillValley pisze: ↑05 wrz 2025, 14:37 Lekki offtop, była kiedyś na YT niepublikowana oficjalnie zwrotka Pezeta jeszcze z czasów Muzyki Klasycznej (przynajmniej taką okładkę sobie przypominam), chyba puścili ją w jakimś radio. Nie mogę jej znaleźć, może któryś z Szanownych pamięta, co to mogło być?![]()
Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (2025)
-
MillValley
Re: Pezet/Ajron - PRZEJŚCIE [25EP] (17.10.2025) [Zapowiedź]
- marmolad_k2
Ten promo mix to mój ulubiony utwór w ostatnim czasie, ktoś musi kiedyś zrobić włam do szuflady Noona i całą jej zawartość upublicznić.
Zawsze się zastanawiam, jak można mieć kurwa 45 lat i pisać gorsze teksty niż w wieku 20 paru lat? przeciez to jak on kładł wersy na klasycznej a teraz to jest przepaść .
Jego ostatni dobry numer został wydany 12 lat temu i o ironio, nazywał się „ostatni track” . Pezet to największy regres w historii tej muzyki w PL
Jego ostatni dobry numer został wydany 12 lat temu i o ironio, nazywał się „ostatni track” . Pezet to największy regres w historii tej muzyki w PL
No i to jest fakt, on był zawsze strasznie leniwy, był jebanym leniem patentowanym, jemu się nigdy nie chciało pracować o czym często gadał w wywiadach i tak przynajmniej mi się wydaje, że przestał przykładać się do tekstów, tylko zaczął pisać banalne gówno i podążać za trendami, zmienił nawet image i zaczął się ubierać jak jakiś młody stary kaziu trapster. Może i truskul oraz trzaskanie podwójnych w dzisiejszych czasach by mu hajsu nie zapewniło, ale pisać takie banalne rymy mając takie klasyki rapu na koncie, to jednak trochę przykre. Chociaż on ma i tak to w chuju, ważne że becel się zgadza , że zamienił casio na rolexa i saaba na porsche
- marmolad_k2
Chyba mam z tym utworem jak kiedyś ze Stary Pezet, czyli najpierw hejt, a potem hype, po raz pierwszy od tamtego numeru słucham numer Pezeta więcej niż raz 
Myślę podobnie. Kiedyś już na forumku o tym wspomniałem, że jeszcze 10 lat temu taki zjazd techniczny Pezeta byłby dla mnie nie do wyobrażenia. Dobra, mógł nagrywać piosenkę rocznie w kampanii reklamowej, ale zawsze to było dopracowane pod kątem nawijki i rymów, a od czasu Współczesnej (choć były na niej dobre numery) chłop zaliczył taki zjazd skillsowy że nie do pojęcia. Tylko Małpa może z nim w tym konkurować, ale Małpa po pierwsze realnie wypisał się z rapgry na 6-7 lat praktycznie a po drugie wypracował sobie przynajmniej jakąś stylistykę i to się w miare spójnie trzyma, jak ktoś lubi można słuchać. Pezet tymczasem równia pochyła z przebłyskami co najwyżej i jedzie na ksywie dosłownie
W tym nowym kawałku jest lepiej, bit też fajny, ale nadal ma np takie momenty kiedy za mocno przedłuża wersy, co powoduje, że ledwo mieści się w bicie
No chłop po 2017 czasem brzmi jakby zapomniał jak kiedyś pisał rap
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2025, 12:19 przez mario995, łącznie zmieniany 1 raz.
bit fajny pezet chujowy eldo najlepiej
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- gods bidness
@mariusz8610
1 dzień temu
Wooooo, ciary……mam 33 lata, zaraz jadę na dyżur, już wiem czego będę słuchać po drodze. Tak bardzo brakuje takiego hip hopu… pezet , eldo - dziękujemy . Rocznik 92
@danielpaza7216
19 godzin temu
Mam 37lat i płaczę przy tym utworze. Sam nie wiem czemu. To jest ten rap, który daje ciarki
@marcinpapiez7278
2 godziny temu
Ani jednej łapki w dół.Tyle łapkę w górę to coś pięknego.Mam nadzieje ze czasy zataczają koło i wracają właśnie takie bity takie czasy..40 na karku i od 95 w takim klimacie wędruje sobie przez życie
Po kiego chuja te zjeby wypisują ile mają lat?
PS Pezeta zwrotka uosabia najgorsze co jest w Pezecie, jego rapie i podejściu do rapu. Czy to jest w ogóle jeszcze człowiek?
1 dzień temu
Wooooo, ciary……mam 33 lata, zaraz jadę na dyżur, już wiem czego będę słuchać po drodze. Tak bardzo brakuje takiego hip hopu… pezet , eldo - dziękujemy . Rocznik 92
@danielpaza7216
19 godzin temu
Mam 37lat i płaczę przy tym utworze. Sam nie wiem czemu. To jest ten rap, który daje ciarki
@marcinpapiez7278
2 godziny temu
Ani jednej łapki w dół.Tyle łapkę w górę to coś pięknego.Mam nadzieje ze czasy zataczają koło i wracają właśnie takie bity takie czasy..40 na karku i od 95 w takim klimacie wędruje sobie przez życie
Po kiego chuja te zjeby wypisują ile mają lat?
PS Pezeta zwrotka uosabia najgorsze co jest w Pezecie, jego rapie i podejściu do rapu. Czy to jest w ogóle jeszcze człowiek?
- marmolad_k2
Rocznik 92 , i piszę .... jak. stare grażyny..... na facebooku .
mam 69 lat, wale palcuwe pod ten bit
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jeszcze jest w drugą stronę, pod jakimiś starymi wysrywami typu paktofonika
maciek0811
jestem rocznik 08 i o wiele bardziej trafia do mnie taka muzyka niż ta z moich czasów która nie ma przekazu i jest tylko o hajsie
na co wszystkie zgredy w odpowiedzi
dobrze małolat, przywracasz wiare w młodzież
maciek0811
jestem rocznik 08 i o wiele bardziej trafia do mnie taka muzyka niż ta z moich czasów która nie ma przekazu i jest tylko o hajsie
na co wszystkie zgredy w odpowiedzi
dobrze małolat, przywracasz wiare w młodzież
Popi.jaku
- gods bidness
Ja najbardziej lubię se czasem puścić muzykę z Psów na przykład i tam jest pełno komentarzy najebanych na smutno wujów o tym jak to kiedyś było pięknie, a teraz żona ich zostawiła w pizdu z niczym i że wszystkie kobiety to kurwy. 
Zobaczycie ze ta epka bedzie stala 15 poziomow wyzej bitowo i tekatowo niz wszystko co wysral pezet od 15 lat
Ta, ja kiedyś zawędrowałem na yt do Wieczory - Lorenca, i w komentarzach było pełno samotnych chłopów pijących wieczoremgods bidness pisze: ↑06 wrz 2025, 12:41 Ja najbardziej lubię se czasem puścić muzykę z Psów na przykład i tam jest pełno komentarzy najebanych na smutno wujów o tym jak to kiedyś było pięknie, a teraz żona ich zostawiła w pizdu z niczym i że wszystkie kobiety to kurwy.![]()
Polskie Divorced dad music
I znowu piję wódkę i tego słucham... Kiedyś to czasy były. Mazury, piękna Grażynka ciągnęła po same jaja, ten hit na maxa z daewoo tico... a teraz kurwa co?? Żona, dzieci, nic tylko otworzyć kolejną flaszkę i chlać do zerwania taśmy ;(
Popi.jaku
- gods bidness
Są w ogóle jakieś dowody na to, że Pezet to człowiek, a nie robot copywriterski do pisania rapu pod briefy z agencji reklamowej?
- marmolad_k2
Bitowo jak najbardziej, tekstowo to możemy jedynie mieć nadzieję...
Tekstowo pewnie się obroni, będzie to lepsze niż "Wołanie"