Najgorsze Męskie Granie [parahymn]

Dyskusje na temat wszystkich gatunków muzyki, które nie pasują do działów powyżej.

Moderatorzy: mql, Ruces

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Re: Najgorsze Męskie Granie [parahymn]

Post autor: marmolad_k2 »

ConeyIsland pisze: 10 lip 2025, 11:31 jedyny plus dla typa ode mnie leci za to:

za resztę :what:
Wersja bez niego lepsza.

Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
W ogóle to kojarzę też, że on kiedyś Zalewskiego pocałował na jakiejś gali, to już chyba jakieś apogeum estrogenu było :bag:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Zalewski, następny gagatek. Co zrobić typ z maneskina to robi i on :lol:
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Zapytałem czatu gpt czy ralph kamiński jest pedałem, oburzył się jebany, myślałem że mnie podpierdoli do prokuratury
w konsekwencji nadal nie wiem, ale widzę znaki
Popi.jaku
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Lepiej Groka zapytaj, może on prawdę powie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
jam

Post autor: jam »

marmolad_k2 pisze: 10 lip 2025, 15:33 W ogóle to kojarzę też, że on kiedyś Zalewskiego pocałował na jakiejś gali, to już chyba jakieś apogeum estrogenu było :bag:
a to nie bylo na odwrot?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Nie przyglądałem się.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Ej no co wy, że Nieboskłon jest lepszy niż To bardzo ziemskie? Kurczę pieczone nie no...
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Nazwisko Ralph Kamiński od razu daje +10 do chujowości utworu.
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

@gogi pobudka
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #108 - Głosowanie

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Napisałem, że wyrobimy się w miesiąc. Jutro kolejna para, spokojnie.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

ART pisze: 09 lip 2025, 18:06 dodatkowo bity od 88 zmarnowala, granda chujnia, nagrala plyte o nazwie "WAWA" xD
oglaszam koniec szanowania brodki
szefostwo nigdy jej nie szanowało, bo nie ma za co, ścisła czołówka najbardziej przecenianych wykonawców w Polsce, w kurwę nudna, wtórna, sieriozna i spóźniona o 10 lat za trendami typiara, kiedy nie sili się na artyzm i nagra luźny radiowy trzyminutowy popik ("Monika", "Dancing Shoes") to ujdzie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Trzeci ćwierćfinalista wyłoniony.

Obrazek

Para numer cztery:
„Jutro jest dziś” - Nosowska i O.S.T.R. - 2013
Utwór "Jutro jest dziś" to filozoficzny manifest o życiu pełnią w chwili obecnej i nieuleganiu presji czasu, który nieustannie płynie. Głównym przesłaniem piosenki jest idea carpe diem - chwytania dnia takim, jakim jest dziś, a nie jakim może być jutro, wyrażona już w samym tytule utworu. Tekst buduje metaforę wewnętrznej energii poprzez obrazy ognia i reaktora atomowego - "mam w sobie żar, jestem jak kaflowy piec" oraz "jak reaktor mam atomową w sercu siłę, moc" - symbolizujące siłę potrzebną do realizacji marzeń. Utwór opowiada o buncie przeciwko ograniczeniom narzucanym przez innych ("nie dam się w ramy cudzych zasad wziąć") i dążeniu do tworzenia "majstersztyku z poszczególnych chwil". Centralną osią kompozycji jest świadomość przemijania - "zanim rigor mortis nas usztywni" - która motywuje do intensywnego przeżywania każdej chwili i "najadania się" momentem, który wciąż trwa.
kontra
„I Ciebie też, bardzo” - Daria Zawiałow, Dawid Podsiadło i Vito Bambino - 2021
Utwór "I Ciebie też, bardzo" opowiada o przełamywaniu wewnętrznych lęków i odkrywaniu osobistej wolności - bohater przechodzi od stanu ograniczenia ("widzę na jeden metr", "strachy trzymały mnie za kark") do uwolnienia się spod presji zewnętrznych oczekiwań. Centralnym motywem piosenki jest wzajemna troska i wsparcie między dwojgiem ludzi, którzy rozpoznają w sobie podobne doświadczenia i oferują sobie pomoc w trudnych momentach - "podaj rękę szybko, podaj". Tekst przedstawia metamorfozę od bierności do aktywności, wyrażoną przez obraz wiatru, który "porwał" bohatera i pozwolił mu poczuć się wolnym, oraz przejście od "skoszonej trawy" i "nudnego dnia" do "zielonej trawy" i "dobrych dni". Refren "I ciebie też, bardzo" stanowi deklarację wzajemnego oddania i troski, podkreślając, że prawdziwa wolność osiągana jest przez autentyczne relacje z innymi ludźmi. Utwór buduje narrację o odwadze do zmiany - o porzuceniu bezpiecznych, ale ograniczających schematów ("nie chcę tańczyć do melodii, którą znam") na rzecz otwartości na nowe doświadczenia i głębokie międzyludzkie połączenia.
Za pomoc w przygotowaniu opisów dziękuję firmie Perplexity AI, producentowi silnika Perplexity.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

stękanie Podsiadły nie pozostawia mi wyboru
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Za obrażanie Farny czy jak tutaj Darii leci od razu beef 🥊
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
mario995

Post autor: mario995 »

I Ciebie też bardzo jest skrajnie "niemęskie", z drugiej strony od jakiegoś czasu mam uczelnie na większość rzeczy Nosowskiej - pretensjonalna jest. Ostry tutaj to jak typowy Ostry z czasów sukcesu Haosu - słaba treść xD
Ale Podsiadło na nowych nagrywkach faktycznie wkurza z wokalem. W czasach Elektrycznego jeszcze tak dziwnie nie modulował głosu, jakby śpiewał nienaturalnie wysoko, wkurzające to
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Czuję jakąś taka nostalgię do tej z 2021 :dunno:

Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
W sumie to z tych wszystkich, te piosenki z Zawiałow są najprzyjemniejsze.
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Ostry jaki szczurek xd
Trudne się wylosowało, mimo tego cipo bambino 2021 jest całkiem sluchalne
Nosowska cienka jak dupa węża
Popi.jaku
Awatar użytkownika
ConeyIsland

mario995 pisze: 12 lip 2025, 19:20 od jakiegoś czasu mam uczelnie na większość rzeczy Nosowskiej - pretensjonalna jest
+1
marmolad_k2 pisze: 12 lip 2025, 19:46 Czuję jakąś taka nostalgię do tej z 2021
+1

I dlatego głos leci na chudego adama i nosowską, mimo tego że 2021 wypluło w chuj soft męski hymn
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Darka top.
https://www.last.fm/user/Parlae

I got a ray gun in my hand
Pow, pow, pow, pow, pow, pow
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Glos idzie na ostrego, kakofonia no i o czym on nawija w tym kawalku :lol: (jakby to nawinal belmondo to bylby dojebany kawalek pewnie nawet jakis klasyk a tak to meh)
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
ODPOWIEDZ