Avi - WPR (2025)
- scam_sakawa
Re: Avi - WPR (wrzesień 2025) [Zapowiedź]
w środowisku hiphop po akcji z usunięciem dissa to chłop powinien być dawno spalony jako niewiarygodny skończony lamus, a wy jeszcze słuchacie jakichś jego singli
lol
lol
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
Dla mnie, osoby która słucha numerów Aviego raz na w chuuuj długi czas, to nawet jeden czy dwa single z tego WPR wydawały mi się spoko. Przez chwilę mi przeszło nawet przez myśl żeby może powinąć preorder. No ale nie, nie, nie. Idzie się wynudzić przy trzecim czy czwartym kawałku z wersami w stylu:
"ja mam garniak,
na majku marniak,
jeżdżę ferrari
ale się zesrali"
"ja mam garniak,
na majku marniak,
jeżdżę ferrari
ale się zesrali"
szkoda że się zapętlił w swojej tematyce, no i wyjaśnienie wożenia przez tpsa, ale te parę numerów jak zaczynał to naprawdę dobre są
Spoiler
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
ale jak toscam_sakawa pisze: ↑29 wrz 2025, 12:58 w środowisku hiphop po akcji z usunięciem dissa to chłop powinien być dawno spalony jako niewiarygodny skończony lamus, a wy jeszcze słuchacie jakichś jego singli
AVI pisze:Na ulicy używa się pięści, nie kciuków
Co to za bandyci, co siedzą na facebooku
AVI pisze:Kim jesteś, by mi mówić co się liczy
I czego mam się bać? Postów na tablicy?
i teraz najlepszeAVI pisze:Nikt się nie obsrał, masz tu SB Maffiję
Spoiler
AVI pisze:A ty leć, no i wydzwoń chłopaków
Zawsze chciałem żyć i zginąć jak Shakur
Spoiler

na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- scam_sakawa
pizda z wąsem do słuchania przez lamusów, a nie mafiozo
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
chłop w ogóle nie skumał, że TPS kryptonim tuptuś chciał tylko uwiarygodnić jego muzę, a ten się obsrał, przecież nie zabiłby go na serio, może trochę postraszył czy sprzedał liścia, radomski styl kurwa fa nikomu nie śpieszy się do puchy
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
no ta akcja z tpsem to żenująca w chuj, a wystarczyło pewnie przyjąć liścia od 60 kilowca i trzymać sie swojego zdania to by wyszedł z twarzą, ale ostatnio eripet który po otrzymaniu i zbijaniu piątek od razu zawinął sie spłakany i podjarany do studia żeby dissa wypuścić też nie lepszy
typ zaczął podskakiwać do abstrakcyjnych globalnych patusów, co nie wiedzą o istnieniu tego robaka, bo lokalne patusy okazały się być zbyt blisko i weryfikacja przyszła szybko
ConeyIsland pisze: ↑29 wrz 2025, 12:59 "ja mam garniak,
na majku marniak,
jeżdżę ferrari
ale się zesrali"
bez kitu, on tak rymuje
- gods bidness
Pezet copywriter u Aviego ma ryczałt.
Ten Avi tak rapuje, że ja już serio nie wiem czy ja to teraz wymyśliłem, czy on faktycznie tak zarapował.miał być gruby kajdan i czarna panamera
a przykuli kajdankami mnie do kaloryfera
te tytuły tracków
jak skończą mu się doniosłe słowa to nazwy luksusowych marek może zacząć używać
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
pezet klasyczny pezet type shit zapodal, ale jakos lepiej niz zwykle, a moze to przez ten bicik czarnego niezle sie slucha
- gods bidness
"Mindfuck przez chwilę."
Puściłem ten singiel z Pezetem i Janem Rapowanie jeszcze raz na słuchawkach i raz, że lepiej i dużo ciekawiej to zabrzmiało, a dwa że ten Jan Rapowanie, a być może słyszę go pierwszy raz w życiu, zabrzmiał tu jak Eis na Grammatiku (Mówią mi). I to tak bardzo, że miałem tytułowy mindfuck przez chwilę.
Puściłem ten singiel z Pezetem i Janem Rapowanie jeszcze raz na słuchawkach i raz, że lepiej i dużo ciekawiej to zabrzmiało, a dwa że ten Jan Rapowanie, a być może słyszę go pierwszy raz w życiu, zabrzmiał tu jak Eis na Grammatiku (Mówią mi). I to tak bardzo, że miałem tytułowy mindfuck przez chwilę.
Jak Eis bez największej zalety Eisa (charyzmy), to tak.
Dodano po 5 minutach 14 sekundach:
Przesłuchałem całość no i kurwa im on bardziej idzie w podniosłe tony, a tego jest pełno na tym albumie, tym mocniej mnie odrzuca do jego muzyki to, że jest w tym totalnie nieautentyczny wiadomo czemu.
Sentino jakoś łatwiej traktować jako kreację/postać z GTA gdy nawija o zabójstwach lirycznych oraz tych normalnych.
Dodano po 5 minutach 14 sekundach:
Przesłuchałem całość no i kurwa im on bardziej idzie w podniosłe tony, a tego jest pełno na tym albumie, tym mocniej mnie odrzuca do jego muzyki to, że jest w tym totalnie nieautentyczny wiadomo czemu.
Sentino jakoś łatwiej traktować jako kreację/postać z GTA gdy nawija o zabójstwach lirycznych oraz tych normalnych.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Paluch ratuje tę płytę. Nie rozumiem tylko czemu daje featy typom którzy obsrani usuwali dissy.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
W "Milano" myślałem, że to Mata nawija a to Benito z Tuzzy byl 
Ziomek mi ostatnio podklepywal aviego z gadka ze on w pierdlu siedzial, z dowodem w postaci jakiegoś jednego wersu xd cos wiadomo? Bo ja do tej pory myslalem ze to wszystko to kreacja, szczegolnie po akcji z tuptusiem
TO SYBERIA
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
ZIMNO NA TYCH PERYFERIACH
- qualite_de_schizoide
Re: Avi - WPR (2025)
Płyta wiadomo, że zawód. Avi zjadający swój własny ogon. Ale track Imago naprawdę spoko, jeden z najlepszych utworów w tym roku.
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Re: Avi - WPR (2025)
Nie siedział, słuchałem jego wywiadu u żurnalisty. Był za to dawno temu uzależniony od koko (track Jeden z Anonimowych), może wtedy w areszcie siedział czy coś najwyżej.
Zgadzam się, Imago zajebiste. Hymn też całkiem spoko ale Avi zjada własny ogon. Co nie znaczy że Avi 2016-2022 miał w chuj bangerow. Idę sobie odpalić Inny Niz Oni aż
Btw myślałem że dał sobie spokój już z nawijaniem o Raszynie, ale w samym tracku Mufasa chyba 3 razy pada nazwa tej miejscowości