summon materiał producencki, chociaż tam akurat bity były problemem a mniej raper/raperzy
Małpa - Święte słowa (2025)
Re: Małpa - Święte słowa (2025) [Zapowiedź]
jestem ciekaw jaki procent z tych raperów co mu odmówili to raperzy którzy go sami od czasu wydania KKOC poprosili o nagranie fita, ale on nie miał kurwa ziomek czasu bo gra koncert teraz odezwij się potem mordo (czyt. mam jeszcze kasę z KKOC - nie chce mi się), a teraz chlip chlip kasa się kończy i nikt z raperów nie chce mi się dograć
Dodano po 36 sekundach:
mam nadzieję że się mylę przepraszam że się tak uniosłem
Dodano po 36 sekundach:
mam nadzieję że się mylę przepraszam że się tak uniosłem
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
zajebisty materiał! 3 kawałki do wyjebania - reszta na ripicie. "...Wielkie oczy" przesztos. Elegancko. sprawdziłem - kupuje - niech ma. eluwina
Hyphap! |
|
- marmolad_k2
Dwóch dziadków rozmowa
Re: Małpa - Święte słowa (2025)
Zajebisty materiał, chyba nie tak dobry jak poprzedni (ale muszę wrócić dla porównania), ale chłop nawija o czymś, wreszcie jakaś radość z nagrywania, fajnie, że mu się wiedzie, bity spoko, props pan Monke
- MalkoNTENT
Zgadzam się z bitami, spoko. Ale maniera w głowie męcząca, w sensie brakuje takiego zacięcia jak za małolata tylko wszystko na jedno kopyto. Ale o dziwo przyjemny materiał
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
przesłuchałem bez oczekiwań i jest spoko, bez rewelacji ale generalnie na plus, numer Wielkie Oczy na playliste wleciał, mozę i nawet do całości będę wracał, czas pokaże
- marmolad_k2
Przepraszam pan Małkiewicz, że w pana zwątpiłem i nawet nie chciało mi się kolejnych singli sprawdzać, jednak się pomyliłem 
Odżegnując się od KNOC kilka razy na tym albumie wyszedł mu najbardziej podobny do KNOC album. Wreszcie ma to jakieś pierdolnięcie
Spoko płyta po pierwszym odsłuchu
Straszna zamuła jest na tej płycie, po propsach w komentarzach jestem rozczarowany
nic na potem
- CeHaTeHaCe
no właśnie szukam tego pierdolnęcia i zasypiam, przecież to jest płyta na raz
Zachecony komentarzami rowniez sypnalem malpie odtworzenie na tidalu niestety po dwoch kawalkach zasnalem
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Dołączam do grona tych którzy się nabrali z ciekawości po przeczytaniu o zaskakującym "pierdolnięciu"
Ziomek który to pierwszy napisał zasługuje na warna IMO
Ziomek który to pierwszy napisał zasługuje na warna IMO
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
hahahahaha daliście się nabrać na małpe. Gość jest fenomenem,jego debiut pierwszy zloty nielegalny zestarzał się okropnie, a każda następna to było jakieś miałczenie do mikrofonu
#freefromage
GVMBLER
GVMBLER
Dzisiaj znowu odpaliłem parę kawałków i jednak się podpisuje pod tym, że nuda 
- marmolad_k2