Kotolga
- marmolad_k2
Re: Kotolga
Bo wtedy nikt jej nie porównał do Młodego Westa.
hahah spokojnie anal zaraz weekend to sobie na spokojnie zajebiesz ketaminke i sie będziesz mógł zesrać nie tylko na forume
Dodano po 40 sekundach:
a no tak XDD
fajna ta finlandia </slawomir peszko voice mode off> ale wole tamten pierwszy kawalek
e: albo nie dobra cofam oba podobnie lubie pzdr dla kotolgi czekam na jeszcze wiecej trackow
e: albo nie dobra cofam oba podobnie lubie pzdr dla kotolgi czekam na jeszcze wiecej trackow
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Muzyka do walenia konia!
- marmolad_k2
Finlandia to godny następca Jara mnie to, czekam na kolejne bangery 
@up Niezly meczing z avatarem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Autone tak trzeszczy w tym kawałku, że nie dałem rady wytrzymać 1 minuty. Coś podobnego jest w kawałku Zuziuli- Stalowa Wola. Nie wiem jakim cudem jeden nabił 500 k i 100 k, bo mi uszy mało nie pękają.
Chujowo zajebiste
- scam_sakawa
chujowe piszczenie, nie da się tego słuchać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Pierwszy kawałek dużo lepszy.

dopierdolone to jest props dla malolaty
bez ironii mogliby polscy raperzy nagrywac takie bengry
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
@Jaayu obadaj sobie ksiaze700 tez ma podobne trakulce co nawet bujaja, np kawalek "oddaj mi space"
ech jakieś pedaly chcą się ogrzać w blasku kotolgi