Modelki
Re: Modelki
Ale głupi tekst swoją drogą. Autor uprawia w nim takie fikołki, że z automatu powinien dostać kwalifikację olimpijską. Mam nadzieję, że przynajmniej wziął za to hajs od Universalu
tu nie ma nic odkrywczego
dwie z nich od dziecka maja stycznosc ze spiewem, wystepowaly w the voice kids, wiec przynajmniej maja jakakolwiek wiedze na temat muzyki i nie trzeba ich uczyc od zera
do tego dolozyc chwytliwy bicik i tekst i hit promowany na tiktoku murowany
dwie z nich od dziecka maja stycznosc ze spiewem, wystepowaly w the voice kids, wiec przynajmniej maja jakakolwiek wiedze na temat muzyki i nie trzeba ich uczyc od zera
do tego dolozyc chwytliwy bicik i tekst i hit promowany na tiktoku murowany
Spoiler
- Moltisanti
Dla mnie większym memem jest bambi która poza bff z leosią robi samą chujnie i tu bym sie doszukiwal ironicznego sluchania. Modelki nagrały parę numerów z czego już ze dwa się wkręcają
- the badman
- Artysta
"Każde pokolenie ma własny czas".
Nie sprawdzałem ale nie zdziwię się jak Verba czy Mezo w peaku robili dużo lepsze liczby niż top raperzy wtedy. Teraz tą Verbą są Modelki, Genzie i Bambinka
Nie sprawdzałem ale nie zdziwię się jak Verba czy Mezo w peaku robili dużo lepsze liczby niż top raperzy wtedy. Teraz tą Verbą są Modelki, Genzie i Bambinka
Verba to chyba probowali rapowac o ile mnie pamiec nie myli a modelki to juz 100% gimbodisco. Dlaczego to wyladowalo w kategorii hip hop to nie mam pojecia 
- marmolad_k2
Stare utwory Verby to moje guilty pleasure, z tego "rapu" można się dziś śmiać, ale niektóre bity dalej trzymają poziom
- the badman
- Artysta
Jeśli to nie jest jakaś podjebka to fakt, zajebisty bicik
- FruitOffTheWall
Kręcę film na snapchat, kręcę film na faktach
za takie coś na bengerze śligzawkowym od akama by leciały
no tak teraz wygląda muzyka, to ma bujać? No buja jak ktos lubi, nie jest wczuty w słuchanie muzyki tylko sobie leci mu w tle, nie wiem kurwa do grania w coda, a jego gust muzyczny to nie jest dinal smarki i lemik golemik to sobie tego będzie słuchał
będzie
hajs się kręci? naajak, zobaczcie na liczby
plan zjebanego korpo wypala? naajak,
pewnie gdybyśmy dowiedzieli się kto im pisze teksty, tobylo by zdziwko JAK ON TAK MOŻE
wiadomix jak murcix, ze to takie to potuptania nóżką ale takie ma być, co od tego więcej wymagać. Nie moja baja ale hejtować dla hejtowania to mnie sie nie chce, licze ze nie skonczą w wieku 40 lat w monarze albo na melinie opierdalając koguta po ciężkiej psychozie amfetaminowej
za takie coś na bengerze śligzawkowym od akama by leciały
no tak teraz wygląda muzyka, to ma bujać? No buja jak ktos lubi, nie jest wczuty w słuchanie muzyki tylko sobie leci mu w tle, nie wiem kurwa do grania w coda, a jego gust muzyczny to nie jest dinal smarki i lemik golemik to sobie tego będzie słuchał
będzie
hajs się kręci? naajak, zobaczcie na liczby
plan zjebanego korpo wypala? naajak,
pewnie gdybyśmy dowiedzieli się kto im pisze teksty, tobylo by zdziwko JAK ON TAK MOŻE
wiadomix jak murcix, ze to takie to potuptania nóżką ale takie ma być, co od tego więcej wymagać. Nie moja baja ale hejtować dla hejtowania to mnie sie nie chce, licze ze nie skonczą w wieku 40 lat w monarze albo na melinie opierdalając koguta po ciężkiej psychozie amfetaminowej
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- zemsta1camzata
MODELKI - Ile Dać Mam (prod. Vłodarski)
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
On Me przynajmniej sprawdzało się w konwencji kawałka, który puszcza się w burdelu podczas wciągania koksu i ruchania dwóch dziwek. A to nowe jest zupełnie nijakie.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- marmolad_k2
Jakieś popłuczyny po PG$.
mi sie nie podoba ale modelki on top i trzeba mowic ze zajebiste
- marmolad_k2
Myślałem, że to Fagata nawija
Podoba mi się ten trend, że kobiety robią muzykę na temat pozytywnych relacji w związkach, a nie tylko o tym, że typ zdradził, ona płakała a tak w ogóle to nie był jej wart.
jeden wykonawca to nie trend, cala reszta dalej nawija trzes dupa trzes trzes dupa 14 latkom na koncercie
- yungXpaproch
jak modelki to tylko
- scam_sakawa
Chujowej muzyki słuchacie w Waszej generacji, Panie Paprochu
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- Moltisanti
Refren w "ile dać mam" pieknie się wkręcił. Trochę beka z komentarzy jak powyżej, laski muzykalnie są półkę wyżej niż większość tych gluchych sebiksow którzy przodują na naszej scenie i jak ktoś dopierdala się do jakości to ewidentnie ma knagę w uchu.
- Oportunistycznyebaka
To sobie idź z nimi klepać schabowe.Moltisanti pisze: ↑23 sie 2024, 17:47 muzykalnie są półkę wyżej niż większość tych gluchych sebiksow którzy przodują na naszej scenie i jak ktoś dopierdala się do jakości to ewidentnie ma knagę w uchu.