paris 2021, berlin 2023
Rów Babicze
Re: Rów Babicze
Już kilkanaście numerów w tym samym tempie i na podobnym drumbreak'u, ta konwencja się szybko wysypie jak chłopaki nie odmulą.
Najlepiej i tak siadają na drillach
Najlepiej i tak siadają na drillach
Spoiler
Popi.jaku
Koncertówka akurat na parę tygodni przez premierowymi koncertami
Był ktoś na koncercie? Jak chłopaki wypadają?
Widziałem tylko urywki na filmikach, ale było nawijanie przez całą salę i machanie łapami, więc hib hob
MalinowyJogurt 2
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Byłem na koncercie we Wrocławiu, była moc jak ja pierdolę! Cała sala leciała zwrotki, petarda!
ref:
https://www.youtube.com/watch?v=tsyLyIn7V4I
- MalkoNTENT
Za parę h klip, fajne jak jeden juch
Zajebiste, refren kozacki
Zajebiste to jest, świeżutkie, niby odchodzi od ich konwencji, a zaraz m są wersy w ich pierwotnym stylu, do tego catchy popowy refrenik
Nie wiem co się dzieje jak prezydent Doodah
- Moltisanti
Zajebiste, z takich numerów nie w ich konwencji to ten kawalek jest zajebisty tez, moj ulubiony od nich
Najpierw jakie drille w kominiarach siedząc na pralce, teraz jakieś disco funki. Taki typowy kupsztal, który oczywiście użyźni mierną polską muzyczną glebę.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
- mlodyperkez
To singiel, płyta we wrześniu, jest już preorder
Wers z oknem życia 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Pierwszy kawałek jaki od nich słuchałem od dawna i jest nieźle, bardzo fajnie przekminione gry słowne w tekscie
mainstream jest wieśniacki a underground studencki
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno