Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Szpakowski z tymi nazwiskami znowu odpierdala
Po meczu
Jakim cudem Włosi z nimi wygrali?
Jakim cudem Włosi z nimi wygrali?
halo Wimbledon
come on Iga
come on Iga
Noo ładnie powalczyla w tym gemie
Wybronione 5 MP i wyrównanie w meczu.
zaraz Hubert
też czekam na meczyk cierpliwie, ale znając realia copa america, to będzie takie widowisko że zasnę po 20 minutach
dzisiaj #teamargentyna. podoba mi się scenariusz, w którym messi heroicznie eliminuje brazylijczyków, żeby przejebać w karnych kolejny finał z tymi średniakami z chile
dzisiaj #teamargentyna. podoba mi się scenariusz, w którym messi heroicznie eliminuje brazylijczyków, żeby przejebać w karnych kolejny finał z tymi średniakami z chile
Składy
Dzisiaj @teamBrazi, odpulcie lamusów
e: liczę że obie strzelą, sporo rożnych, i sporo kartek
Spoiler

e: liczę że obie strzelą, sporo rożnych, i sporo kartek
no kartek to raczej nie zabraknie
Też jestem tu, ale zaraz padnę jak będą takie nudy jak w całym Copa.
Ja nie mogę spać więc też patrzę. Paredes ładnie zajebał z dystansu, szkoda że nie wpadło
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
Argentyna do domu. Co tam się w kadrze odkurwia to głowa mała. Pomyśleć, że jeszcze niedawno brylowali w CA i na mundialu, a teraz nic nie grają. Z nimi nawet nasza reprezentacja dałaby radę zremisować lub wbić im bramkę
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
oczywiście nie da się lubieć daniego alwisa, ale opisać czym jest doświadczenie w futbolu, to trzeba pokazać tego typa
yer a wizard, Harry
Dobrze że padła bramka
Ale te trybuny żyją
też wam siadła fonia na polsat sport??
e: dobra, słuchawki się zjebały
e: dobra, słuchawki się zjebały
yer a wizard, Harry