Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
To niezły rasizm zapierdoliło FA, że im się murzyni z gorylami kojarzą.
- the badman
- Artysta
Pojebana akcja jak sam Onana mówi źe między nami spoko. Jebać poprawność polityczną, świat zmierza w złą stronę, jakbym chciał podkreślić to bym dodał KURWA
-
szoumidelej
klasyka na wyspach przeciez, temat byl ostatnio z arsenalem gdzie wrzucali fotke grupowa damskiej druzyny i akurat tak sie sklada ze nie ma ani jednej ciemniejszej dziewczyny aktualnie w calej ekipie, oczywiscie w komentarzach placz i bardzo inteligentne wnioski, klub wydal oswiadczenie i zaczeli sie tlumaczyc, szkoda
ciekawe co na to wychowanka alex scott ktora po karierze prowadzi gale uefa z bialasem pod gajerem a z drugiej strony ksywe starboy dostaje typowy brytol
troche srednio sie to pod teze klei ale dyskryminacja wiadomo, jeszcze na sesje adidasa nowej kolekcji wzieli pushe a przeciez mogli jacka harlowa czy logica, od dawna leca kontrargumenty ale i tak zawsze ktos bystry sie trafi
ciekawe co na to wychowanka alex scott ktora po karierze prowadzi gale uefa z bialasem pod gajerem a z drugiej strony ksywe starboy dostaje typowy brytol
IT’S COMING HOME

- ConeyIsland
https://transfery.info/aktualnosci/marc ... ity/197372
ja jebie skoro nawet rashford ma ten klub w kutasie to trzeba, i mówię to z bólem serca, zaorać czerwoną stronę manchesteru i nie wiem, posadzić drzewa i krzewy morwy żeby hodowlą jedawbników się tam zająć. typ w ub. roku był w formie przez kilka miesięcy i sam wygrywał mecze. teraz coś mu znowu się popierdoliło. ech.Marcus Rashford zaraz po przegranych przez Manchester United (0-3) derbach miasta udał się do jednego z nocnych klubów. Tam wspólnie ze znajomymi świętował swoje 26. urodziny - informuje „The Telegraph”.
a co miał siedzieć i płakać? Wtf
- rozklad_gaussa
tymbardziej, ze nastepnego dnia normalnie trenowal, tez nie rozumiem przyjebki
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- Bunnymen77
Rozumiem o co mu chodzi, bo wiecie KIEDYS TO BYŁO i zawodnik, zwłaszcza wychowanek, miał klub w sercu, po takich derbach przybiłby się do drzewa, albo chociaż udawał smutnego, teraz to kibicowi smutno przez pare dni, a piłkarzowi, który jest współodpowiedzialny za wynik to zwisa i powiewa, robi imprezę jakby się nic nie stało. Ja mam wyjebane, pracownicy to najemnicy i nie ma sentymentów, a 26 urodziny ma się raz w życiu.
Oczywiście że beka z typa zaraz znowu Liverpool im wjebie z 5 bramek i będzie znowu pisał oświadczenie z przeprosinami i co gra dla tego klubu znaczy po czym strzeli kilka goli przyłoży palec do głowy i powie że krytyka do niego nie trafia
co za klaun
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Czekam na pomysły co zamiast tego powinien zrobić raszford.
Najlepszy pomysł wygrywa tatara z badmanem w przybij piątaka
Najlepszy pomysł wygrywa tatara z badmanem w przybij piątaka
- ConeyIsland
jakieś takie pojebane mi się wydaje "elo chłopaki jasne wixa jak skurwysyn w klubie gogo w niedzielę, tylko start troche pozniej bo najpierw musze na derbach z city być siemanko", ale może rzeczywiście

(a co do "normalnego" treningu w pon. rano, to miało go nie być ale podobno przez porażkę z city jednak ten hag kazał chopakom przyjść. z drugiej strony... oczekiwał innego rezultatu niż porazki?
Nieistotne co oni tam po meczu robią, ale jak z ziomkiem ogladalismy to beke krecilismy ze oni juz przed pierwszym gwizdkiem wygladali (Ten Hag też) jak typu "ja jebie, ale mi sie nie chce, oby szybki wpierdol i do domu"
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przecie wiadomo od lat że dla piłkarza najlepszy moment na pójście w tango to właśnie po meczu
Zaśmiane z łudzenia się w 2023, że piłkarz (jeszcze rashford
) odwoła imprezę urodzinową, bo przegrał derby xddd
Zaśmiane z łudzenia się w 2023, że piłkarz (jeszcze rashford
yer a wizard, Harry
To, że zaplanował urodziny po meczu z City dobrze o nim świadczy. Wierzy w drużynę. Liczył, że będzie można podwójnie świętować.
A teraz to odwołałby, ale goście już zaproszeni.
A teraz to odwołałby, ale goście już zaproszeni.
- ConeyIsland
Ten Hag nawet w meczach EFL Cup wygląda na takiego jakiegoś przybitego. Nie do końca wiedzącego jak reagować na to co się wokół niego dzieje.
- ConeyIsland
Jutro znów powie, że przez x minut graliśmy swoje a potem chłopcy nie realizowali planu. Poza tym przez kontuzje brakuje nam balansu. Terminarz, jakże napięty, nie jest naszym sprzymierzeńcem. Hemoglobina także. Taka sytuacja ogólnie. Niemniej jestem po części zadowolony, dostrzegam pozytywy. A w ogóle to się Bayernem lepiej zajmijcie, elo
Jak to mówił każda era musi się skończyć
kolejny którego ten śmieszny klub zjadł i wypluł
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- ConeyIsland
Aż śmieszne jest to że oni tak fizycznie jak i technicznie wyglądają chujowo. Mentalnie również przybici jak i łysy nielot holender. Zero zgrania, żadnego zaskoczenia w rozegraniu. Róbta tak dalej, kurwa mać, róbta tak dalej.