Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
31%
Cracovia
3
6%
Lechia
10
19%
Motor
1
2%
Piast
8
15%
Widzew
15
28%

Liczba głosów: 54

Awatar użytkownika
Jasek

Re: Ekstraklasa

Post autor: Jasek »

Boli ich Portugalczyk ewidentnie
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Ciekaw jestem czy ściągną kogoś na zastępstwo Kramera, zaraz okienko się zamyka, trzeba zgłosić piłkarzy do LK. Może Roche? Może Koulourisa na szybko :dunno:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Jasek

Ja coś czuję, że ten skurwiel jeszcze u nas zostanie, Slovan by go musiało jutro zarejestrować, a z tego co czytałem, to Kramer niezbyt chętny na zmianę otoczenia jest, chociaż hujwi
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Jasek pisze: 02 wrz 2024, 20:36 Ja coś czuję, że ten skurwiel jeszcze u nas zostanie, Slovan by go musiało jutro zarejestrować, a z tego co czytałem, to Kramer niezbyt chętny na zmianę otoczenia jest, chociaż hujwi
gdzies w jakims programie ktos gadal ze oni odrzucili oferte slovana bo chcieli ich wiecej skasowac jak graja w lidze mistrzow
wujot pisze: 02 wrz 2024, 20:31 Ciekaw jestem czy ściągną kogoś na zastępstwo Kramera, zaraz okienko się zamyka, trzeba zgłosić piłkarzy do LK. Może Roche? Może Koulourisa na szybko
pieciu napastnikow nie wystarczy? gual, pekhart, akwarela, majchrzak i nsame
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Guala tez chcieli z 2,5mln e gdzies, mam nadzieje, ze go sprzedadza
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
porter

Post autor: porter »

Za Guala to chyba będą musieli dopłacać po jego ostatnich popisach.
fifi pisze: 02 wrz 2024, 20:41 pieciu napastnikow nie wystarczy? gual, pekhart, akwarela, majchrzak i nsame
Pięciu napastników, a ilu się nadaje do czegokolwiek?
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ciężko teraz w Legii o formę napastników

gual gra takie gówno że nie ma co tego komentować
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

porter pisze: 02 wrz 2024, 20:45 Pięciu napastników, a ilu się nadaje do czegokolwiek?
mysle ze na palcach jednej reki mozna policzyc napastnikow ktorzy cos soba reprezentuja w ekstraklasie
wujot pisze: 02 wrz 2024, 20:51 ciężko teraz w Legii o formę napastników
nie powinni oddawac kramera tylko go zostawic do konca kontraktu
zwlaszcza ze podobno chcieli za niego powinac kallmana, co tez raczej sie nie uda
Awatar użytkownika
Jasek

fifi pisze: 02 wrz 2024, 20:41 gdzies w jakims programie ktos gadal ze oni odrzucili oferte slovana
Ktoś na Twitterze pisał, że to Kramer odrzucił w imieniu klubów, ale to huj wie jakie info
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

jako post scriptum do najnowszego odcinka feiogate: po pierwsze - z mojej perspektywy wyglądało to tak, że napinka na ławkach była z obu stron i wydaje mi się, że zaczęło się od pierwszej bramki dla Motoru, ale niewykluczone że działo się już przed samym meczem, dlatego daruję sobie szukanie prowokatora. w każdym razie goście mocniej świrowali jeszcze po decyzjach varu, a Feio prawie cały czas, natomiast prawda jest też taka, że te jego odpały się jakoś bardziej rzucają w oczy. czy to usprawiedliwienie? no nie, zwłaszcza, że jest trenerem Legii i (z całym szacunkiem) tu nie wypada tak szaleć po bramkach z beniaminkiem, nawet jeśli to mecz z historią itd., ale na koniec dnia - nawet jeśli to jest furiat i świr, to jest nasz (zupełnie jak pandarek), więc odbiedolta się od feio i od nas

a Kramer to ma lowkey potencjał na bycie top3 napastnikiem w lidze, ale jest szklany i chimeryczny, więc gra w Legii (albo Slovanie), a nie w lidze top5
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

no to z Kramerem odnosi się do masy asów z naszej ligi, ale jak już chlopowi idzie to bym kul żelazo. piłka to głowa, a napastnik w formie staje się bestia z meczu na mecz, milion euro brzmi jak huj nie deal tak tbh

no i kurde niech ten Ziółkowski gra jak najczęściej i jak najwięcej. serio jest jakaś wielka różnica między nim a, nie wiem, kurwa Kapuadim? (Legii za dużo nie oglądam, ale błędów chłopa nie widzę zbyt wiele, a jeszcze umie się zakręcić pod bramką rywali)
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

joey pisze: 02 wrz 2024, 21:19 wydaje mi się, że zaczęło się od pierwszej bramki dla Motoru,
Nie wątpię bo strzelił ją Rudol, którego Feio odsunął od składu i wyjebał do rezerw robiąc z niego oficjalnie winnego złych wyników (chociaż on oczywiście tak nigdy nie robi bo najpierw trzeba być dobry człowiek a dopiero później jest piłka :lol: ) a nawt rzucił w niego przedmiotem, ale nie trafił więc nie ujrzało to za specjalnie światła dziennego :lol:

W zasadzie ciężko powiedzieć czy tylko to rozwścieczyło Feio (a mogło) czy na przykład uznał że Rudol się cieszył zbyt ostentacyjnie, albo coś ze strony Motoru padło co obiektywnie moglo go zdenerwować, ale kurde jego jest w stanie wszystko wyprowadzić z równowagi.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2024, 22:16 przez Bisclavret, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Z tym wielkim dementowaniem tego łebka z weszlo to nie wiem, bo sasal akurat nie mówił że feio tam był, a wręcz przeciwnie, powiedział że przyszedł jakistam dyrektor czy inny działacz i powiedział że feio sobie nie życzy, więc ustalenie że feio tam nie było chyba ciężko uznac za weryfikację zdarzenia. Chyba musialby mieć bujna wyobraźnię żeby cala sytuację na kiblu wymyślić ale chuj tam wie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
eddy_wata

Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Świerczok wbija do śląska. Jesienią 2017 był moim ulubionym piłkarzyną z polskiej ligi :D
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

A Niezgoda do Motoru, przynajmniej rozpoczął treningi

Dodano po 15 godzinach 30 minutach 35 sekundach:
A Legia ostatecznie sprzeda Kramera do Turcji za niecały milion (płatny w siedmiu ratach o ile się Turasom w ogóle zechce), po tym jak już w Polsce okienko jest zamknięte a nawet jak sprowadzą kogoś z wolnego transferu to nie mogą go zgłosić na Ligę Konferencji. Kolejne genialne posunięcie direktora Zielińskiego :bowdown:

Pewnie wpisali ten hajs do budżetu od ministerstwa, a że Nitras ma kosę z Legią i nie da to muszą na siłę piłkarza sprzedać, innego uzasadnienia nie widzę.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

ciekawe czy eminem teraz juz sie zgodzi na transfer czy znowu pokreci nosem będąc juz w Turcji jak w lipcu
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

moim zdaniem rozsądna decyzja; tam jest dziwne środowisko wokół niego zebrane + jego zdrowie to cały czas niewiadoma (chociaż życzę jak najlepiej, potencjał na parę bramek jest), więc jeśli można go spieniężyć za relatywnie fajną kwotę, to nie ma sensu się zastanawiać, bo za rok poszedłby gdzieś za frikulca
Pekhart 10 bramek do końca rundy inc
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Na początku myślałem że to serio i chciałem odpisywać, ale przeczytałem ostatnie zdanie.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
eddy_wata

ODPOWIEDZ