Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
nie no Macieja Bartoszka to bym nieironicznie chciał jako selekcjonera, a ogłoszenie nominacji powinno łnptv zrobić w stylu któregoś z filmów Oskara Pam Pam (LEWY BIERZ TE KURWĘ SZCZĘSNĄ)
nie udało się zostać burmistrzem Ciechocinka, ale w nagrodę pocieszenia dostanie reprezentację wierzę
Magiera rysujący anegdotę o polowaniu na bizona z Lewym i Zielkiem w pierwszym rzędzie 
trójkąt bermudzki wola mokotów
- Cz4rny1337
- Moderator
Vuković go prawie uwalił na pizdę z Kulenoviciem w ataku, wyborna kandydatura
trójkąt bermudzki wola mokotów
Wiadomo, bo granie reprezentacja to jest to samo co piłka klubowa 
Bednarek na pewno zachwycony 
Cz4rny1337 pisze:Włodarczyk: PZPN rozpoczął rozmowy ze Stevenem Gerrardem
Do końca tygodnia Steven Gerrard ma dać odpowiedź PZPN-owi. Wtedy będzie jasne, czy dojdzie do dalszych negocjacji ws. objęcia przez niego posady selekcjonera reprezentacji Polski.
No pewnie u niego by tu grał, przynajmniej go zna. Zresztą Bednarek w Meczykach mówił, że tylko dlatego poszedł do AV bo go Gerrard sam osobiście przekonywał, że liczy na niego i go tak to zajarało, że wybrał ich, a miał przecież ofertę z WHU gdzie miałby więcej minut bo Liga Konferencji.
A to że Steve go obejrzał na treningu i stwierdził, że jednak woli parę Konsa-Mings to inna sprawa
Generalnie trudno ocenić czy to dobry kandydat, bo bez doświadczenia w byciu selekcjonerem. W Rangersach był chwalony i boczni obrońcy u niego grali kluczowe role, ale no na ligę angielską nie umiał tego przełożyć.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Liga Angielska jest w chuj trudna chyba. Za samych Rangersów ja bym się cieszył jakby przejął kadrę. No i autorytet u piłkarzy by miał spory na wstępie.
Nie przekonuje mnie on ale i tak 5x lepszy niż jakiś polak robak, a chuj może sie uda prześlizgnąć do pół finałów euro
Spoiler
hehe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
przecież to jakiś farmazon od włodarczyka, który ma huja wspólnego z prawdą pewnie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Pewnie tak. Podobnie jak Nenad Bjelica widziany w Białymstoku.
Boniek też dał twitta, że NB, pytanie czy rzeczywiście coś wie
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Chuja tam wie
kurwa typowy brytol w kadrze gdzie polowa kopaczy zna jezyk po łebkach a prezes ani me ani be po angielsku, to sie nie moze udac
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Dawać Petkovica
ps podaje, że w grze zostali tylko:
- Bento
- Petkovic
- Gerrard
- Bento
- Petkovic