Livescore Mundial 2026
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Mundial 2026
Dojebany jest mbape szkoda że na codzien musi grać z viniczjusem
Mi tam szkodoa Borka ze musi codzienniei napierdalac mecz bo maja 3 komentatorow na krzyz
IT’S COMING HOME

Zjebany jest ten przepis, to powinien byc karny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ale zakrecil mbop bialasow

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Chyba szybka drzemka wjeżdża i czekanie na Meksyk, bo tu raczej nic się już nie wydarzy
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
no i polecam wlaczyc sobie po brazylijsku meczyk naprawde sie dojebanie oglada
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Kiedyś oglądałem serbskie streamy euro jak byłem za granico i też dobrze wjeżdżało
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Ja pierdolę ale Francuzi mają przyjęcie piłki
najprostszy element i chyba najważniejszy. Kierunkowo, w tempie, płynnie, pod strzał - wszyscy robią to dobrze 
Szkoda mi że nie ma Grizou na last dance, ale rabiot znów się chuj obudził na turniej
Szkoda mi że nie ma Grizou na last dance, ale rabiot znów się chuj obudził na turniej
yer a wizard, Harry
a tam w ogóle był faul? murzyn z głodu padł, bo dawno nic nie jadł
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
spotkałem maje strzelczyk jak wychodziła z windy w hotelu po meczu z portugalią, akurat miała urodziny to złożyliśmy jej życzenia i widać była pozytywne zaskoczenie, szkoda tylko że uciekła do wawrzyniaka i tego drugiego z tvp
a jeszcze pan Darek Szpakowski był przy barze
a jeszcze pan Darek Szpakowski był przy barze
Sorry chud but Jacob Grocerystore gets the girl
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Fajnie się ogląda ta Francję mocna paka dynamicznych chłopaków i chyba mają fajna atmosferke na luzingu na wyluzce
A mi się właśnie nie podobają, jak ktoś jest za mocny to też niedobrze
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Kumam twoje podejście ale dla porównania wczoraj oglądałem Niemcy i tam też napakowane niby dobrymi graczami a nie wiedzieli co zrobić z piłką tutaj jest fajnie do przodu z finezja
W przerwach słychac amerykańskich ludzi od hajpowania tłumu na stadionie to już lepsza atmosfera jest na b klasie w Polsce
W przerwach słychac amerykańskich ludzi od hajpowania tłumu na stadionie to już lepsza atmosfera jest na b klasie w Polsce
Mateusz Borek podaje jakieś statystyki i dodaje "mówię z głowy" 
Tak jest, jeszcze jedna i kończymy
Asysta Olise
Asysta Olise
Ostatnio zmieniony 01 lip 2026, 0:12 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.