Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
- Na Śląsku jesteś, wyglądasz jak górnik - wypalił pod adresem Ameyawa Marcin Baszczyński. Tomasz Wieszczycki, drugi z ekspertów, chciał odpytywać Ameyawa z... historii. Zapytał się go, kiedy doszło do bitwy pod Grunwaldem. Była to reakcja na wcześniejsze zapewnienia piłkarza, że niejednego hejtera pokonałby pod względem wiedzy historycznej
ja pierdole, w ogole że to jest temat, czarny to trzeba sprawdzać go na bycie 100% Polakiem, bo może przez 20+ lat życia w Polsce się nie nauczył mówić po polsku, ale Cash i Cionek to luz
jestem pewien że jakiś Lewkot czy inny Bejger nie mają pojęcia kiedy Sobieski robił odsiecz wiedeńską ale są biali to można pogadać o czym innym a z czarnym to hehe powiedz szczebrzeszyn i kim był mieszko i
Zacznijmy od tego, że w każdym kraju, gdzie liga jest choć na średnim poziomie, ktoś taki nie byłby w ogóle brany pod uwagę jeśli chodzi o reprezentację (nawet jeśli to tylko domysły "dziennikarzy" i "ekspertów). Może i wyróżnia się nieco ponad przeciętność naszej super ligi, ale to nie znaczy żeby brać jak popadnie.
Rasizm, wszędzie rasizm...
Rasizm, wszędzie rasizm...
Fajnie by mogl odbic i chlopa zagiąć pytając go o coś mniej oczywistego jak bitwa pod chocimiem czy rok uni lubelskiej gdzie gosc na 99% nie posiada takiej wiedzy i nawrzucac mu o niebyciu Polakiem
Na początku myślałem że chodzi o tego z legii co niby po polsku nie gada
A z ten widzę że gada to z czym problem?
A z ten widzę że gada to z czym problem?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- ebismolarek
Nie no kurwa ten baszczyński

haha niesamowita banda imbecyli, mam nadzieję, że to będzie stały segment programu i każdego gościa będą teraz pytac o polskie historyczne zawiłości jednocześnie rasistowsko go obrażając
- FruitOffTheWall
Dzbany jak chujmateko pisze: ↑26 sie 2024, 14:31 - Na Śląsku jesteś, wyglądasz jak górnik - wypalił pod adresem Ameyawa Marcin Baszczyński. Tomasz Wieszczycki, drugi z ekspertów, chciał odpytywać Ameyawa z... historii. Zapytał się go, kiedy doszło do bitwy pod Grunwaldem. Była to reakcja na wcześniejsze zapewnienia piłkarza, że niejednego hejtera pokonałby pod względem wiedzy historycznej![]()
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Haha Niedźwiedź ledwo co pogoniony z Ruchu ma się teraz wziąć za Stal Mielec
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
Bisclavret
co kurwa? Przeciez Feio jest wzrostu saturna, to Stolarski jest jeszcze niższy?
Dobre było jeszcze co dzisiaj mowil Sasal że jak trenowali w centrum legii to przekazano mu ze monsieur Feio sobie nie życzy żeby trenowali na sasiadujacym boisku i mają isc jedno boisko dalej xd
No podobnego sąjajca pisze: ↑02 wrz 2024, 18:20co kurwa? Przeciez Feio jest wzrostu saturna, to Stolarski jest jeszcze niższy?![]()
Dobre było jeszcze co dzisiaj mowil Sasal że jak trenowali w centrum legii to przekazano mu ze monsieur Feio sobie nie życzy żeby trenowali na sasiadujacym boisku i mają isc jedno boisko dalej xd

Przecież wiadomo, że jest nagonka na niego i teraz byle co już wymyślają bo się klika. Inna sprawa, że to prędzej czy później pierdolnie
Czekam aż wypierdolą tego czubka. Kibice Legii juz kropka w kropkę to samo mówią co kibice Motoru rok temu. Nagonka na biednego Feio, a on chce tylko grać w piłkę trenować.
a jak to nazwiecie co wyżej np? Sasal zweryfikowany szybko; PODOBNO nie pasuje Feio wzrost Stolarskiego [wtf?]; Weszło grzejące temat przez kilka programów po Brondby plus Kowal który podkręcał, że Feio piłkarzy Legii wyzywa i mają go dosyć. Każdy dobrze wie, że dobrze o nim napisać, bo temat jest głośny a to że Feio swoimi niektórymi popisami dał pretekst to inna sprawa. Natomiast teraz będą się do niego o byle co przypierdalać, a bardziej powinni się skupić, że Legia po prostu słabo gra w piłkę, wyniki lepsze niż gra na razie.