- Wpisaliśmy w zakładane przychody wygraną w Pucharze Polski. Dziura? To nie tylko te pięć milionów złotych, o których się mówi. To też dzień meczowy w pucharach, to premie z UEFA. Ale scenariusz, który nie miał prawa się wydarzyć, wydarzył się...
Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
Prezes Pogoni Szczecin, Jarosław Mroczek, stawił się na konferencji prasowej dotyczącej bieżącego funkcjonowania klubu. Podczas niej przyznał otwarcie, że zarząd wpisał w zakładane przychody triumf w Pucharze Polski.
- Wpisaliśmy w zakładane przychody wygraną w Pucharze Polski. Dziura? To nie tylko te pięć milionów złotych, o których się mówi. To też dzień meczowy w pucharach, to premie z UEFA. Ale scenariusz, który nie miał prawa się wydarzyć, wydarzył się...

Ale kiedy to wpisali? Przed samym finałem, czy przed całymi rozgrywkami?
Przed finałem przecież.
Imo Mroczek nie powiedział nic kontrowersyjnego, czy wartego zwrócenia uwagi. Dziwne i nieprofesjonalne jakby nie planowali z wyprzedzeniem wariantu w którym wpada ten ekstra zastrzyk gotówki.
Kibicowałem w tym finale Wiśle, ale serio szkoda Portowców, jeszcze wygracie mistrza chłopaki
Imo Mroczek nie powiedział nic kontrowersyjnego, czy wartego zwrócenia uwagi. Dziwne i nieprofesjonalne jakby nie planowali z wyprzedzeniem wariantu w którym wpada ten ekstra zastrzyk gotówki.
Kibicowałem w tym finale Wiśle, ale serio szkoda Portowców, jeszcze wygracie mistrza chłopaki
yer a wizard, Harry
Ale to wygląda tak, jakby to nie był wariant, a jedyna możliwa opcja.
- rozklad_gaussa
no ale to nie jest nic dziwnego, legia wpisala sobie udzial w grupie lke przed kwalifikacjami, a mogli odpasc z brondby juz (czy z kim innym jakby sie losowanie zle ulozylo)
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Dobra, czyli jednak planowanie budżetu Pogoni spoko, zapomniałem że niewypłacanie wynagrodzenia piłkarzom jest normą.
- rozklad_gaussa
Ale przecież samo wpisanie nic nie znaczy. Chodzi o to, że problem pojawia się kiedy podchodzisz na zasadzie „dobra, damy temu Słowakowi podwyżkę, tamtego magika kupimy za 5 mln ojro, a temu przedłużymy kontrakt, bo będzie faza grupowa LM, to stać nas”.
Mroczek założył, że wygra z Wisłą, ale czy za tym poszły jakieś kosztowne ruchy kadrowe?
Przyznam, że nie rozumiem kontekstu chyba. Weź ktoś wyedukuj mnie.
Mroczek założył, że wygra z Wisłą, ale czy za tym poszły jakieś kosztowne ruchy kadrowe?
Przyznam, że nie rozumiem kontekstu chyba. Weź ktoś wyedukuj mnie.
- ConeyIsland
I to jest dobry transfer proszę państwa a nie jakieś tam ten
Dziś w pierwszym składzie Lechii 4 ukrainców i tylko 2 polaków
a jeszcze dwóch na ławce siedzi ukraińców
stop ukrainizacji Lechii
a jeszcze dwóch na ławce siedzi ukraińców
stop ukrainizacji Lechii
Ostatnio zmieniony 23 sie 2024, 20:40 przez wujot, łącznie zmieniany 1 raz.
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Wreszcie spór od Danzig wyjaśniony jak i sposob na obnizenie cen nieruchmosci w Trójmieście, ciecie na izbach kurwicy dostaną
nie no tam z tą Pogonią to jest komedia, albo ktoś nie zna podstawowych pojęć
jeśli wpisali to w planowane przychody przed sezonem, to nie wiem w sumie co ich powstrzymało przed wpisaniem sobie tam jeszcze 50 milionów euro za sprzedaż Grosickiego (teoretycznie również możliwe)
a jak inaczej, to chyba tylko mogli to zrobić przed samym finałem, bo chyba nie przed polfinałem z Jagiellonią, co by znaczyło, że cała sytuacja trwała może z miesiąc, jako że półfinał był 3 kwietnia, a finał klasycznie 2 mają
jeśli wpisali to w planowane przychody przed sezonem, to nie wiem w sumie co ich powstrzymało przed wpisaniem sobie tam jeszcze 50 milionów euro za sprzedaż Grosickiego (teoretycznie również możliwe)
a jak inaczej, to chyba tylko mogli to zrobić przed samym finałem, bo chyba nie przed polfinałem z Jagiellonią, co by znaczyło, że cała sytuacja trwała może z miesiąc, jako że półfinał był 3 kwietnia, a finał klasycznie 2 mają
jeśli to próba zwalenia kiepskiej finansowej sytuacji na trenera i piłkarzy to wielkie pozdro dla prezesa Mroczka, bo zadanie jest to iście karkołomne
a jak nie, to huj wie o co chodzi
a jak nie, to huj wie o co chodzi
Ten Luis Fernandez bez kolan i po rocznej przerwie w graniu to już taka lekko desperacja Rakowa jak dla mnie.
- the badman
- Artysta
Raczej mocna desperacja ale może jako uzupełnienie składu a mam nadzieje że wlecą jeszcze z jakąś bombą za 2-3 mln
Sa gdzies streamy naszej ekstraklapy, czy tylko Canal+?