Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- the badman
- Artysta
Re: Premier League - liga angielska
Havertz to bardzo dziwny przypadek, jak i Werner. Dlatego chyba nikt się już nie rzuca na Wirtza który wygląda the same jak oni
havertz ze swoimi umiejętnościami imo nadaje się jedynie na 10kę, na 9kę jest za wolny(ogólnie za słaby drybling/odejście/zwinność/szybkość) lub za słaby fizycznie, w zależności jaką rolę w ataku miałby pełnić. środek pomocy, jeszcze gorzej bo tutaj kuleje jego pracowitość/waleczność, nie ogarnia gry w defensywie + jest za słaby fizycznie, no ale przynajmniej ma więcej miejsca na rozegranie i jakieś podanie w uliczkę. gostek nie pasuje do taktyki, 8mka wyciąga na wierzch jego wady i przykrywa zalety, mega nieprzemyślany transfery arsenalu. strzelam że jakby poszedł do słabszej drużyny, która byłaby 'zbudowana' wokół niemca, na wysuniętego rozgrywającego, to kai by błyszczał
Wczoraj oglądałem kawałek pierwszej połowy Arsenalu, no i Kai wyglądał bardzo miernie. Zero pewności siebie, żadnych przebłysków. Naprawdę bardzo słabo.
Werner to trochę inny przypadek, bo on ani technicznie nic specjalnego, ani dryblingu. Lipsk Nagelsmanna był ustawiony idealnie pod niego, chłop miał mnóstwo okazji bramkowych ale też eksperci od Bundesligi zwracali uwagę, że bardzo dużo marnuje a przede wszystkim mieli wątpliwości czy odnajdzie się w innym systemie gry.the badman pisze: ↑28 wrz 2023, 18:21 Havertz to bardzo dziwny przypadek, jak i Werner. Dlatego chyba nikt się już nie rzuca na Wirtza który wygląda the same jak oni
Havertzem jestem bardzo rozczarowany, bo dla mnie to był gigantyczny talent i potencjał na podium złotej piłki. Jak widzę jego popisy z dwóch ostatnich sezonów to nie wierzę że to ten sam człowiek.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Havertz to jest małe piwo przy tym jak upadł Sancho. Pamiętam jak po bvb masę ludzi stawiało go obok Haalanda i Mbappe.
Niesamowity zjazd.
Niesamowity zjazd.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
hehConeyIsland pisze: ↑27 wrz 2023, 9:24 Ej taka ciekawostka. City dzisiaj śmiga do Newcastle autokarem (nie pociągiem / samolotem jak zwykle) zatem w nocy mają podróż ok. 3 godzin do domu. Pep, jak to Pep, narzeka na ten fakt. W sobotę o 16 z kolei mają wyjazd na Wolves. Może jakaś niespodzianka się szykuje i chujowe Wilki powalczą, hm?![]()
- ConeyIsland
sądziłem że zwalą na jakąś awarie sprzętu czy coś, ale tego za chuja się nie spodziewałem xD
szkoda tego meczu w opór bo nawet w 10 były spore szanse na 3 punkty
-
genocidegeneral
ty, to varowiec mówi głównemu że bramka git, główny opacznie to rozumie i dyktuje spalonego, tottki zaczynają od rzutu wolnego, to co ten varowiec wtedy robił zamiast się drzeć do majka "NIE NIE KURWA NIE CO TY ROBISZ ŁYSY SKURWYSYNU", walił łokciem w dno butelki, za bezpieczny weekend władziu?
Nie upublicznią rozmowę, a nie walą w chuja 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Właśnie co za bzdura jebana xDgenocidegeneral pisze: ↑01 paź 2023, 1:23 ty, to varowiec mówi głównemu że bramka git, główny opacznie to rozumie i dyktuje spalonego, tottki zaczynają od rzutu wolnego, to co ten varowiec wtedy robił zamiast się drzeć do majka "NIE NIE KURWA NIE CO TY ROBISZ ŁYSY SKURWYSYNU", walił łokciem w dno butelki, za bezpieczny weekend władziu?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chelsea jeśli przegra jutro z Fulham będzie miała 4 pkt przewagi nad 20 miejscem w lidze. Jaja
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
RIVALDO111 pisze: Aha. To fajnie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
kurczę, lepiej dla nich jakby nie przegrali bo będzie naprawdę nieciekawie...
Spoiler
wypierdalaj
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
podobno mają wersje demo tego systemu co im umożliwia rozmowy, jak już się rozłączył to by musieli dopłacać za drugie połączenie od razugenocidegeneral pisze: ↑01 paź 2023, 1:23 ty, to varowiec mówi głównemu że bramka git, główny opacznie to rozumie i dyktuje spalonego, tottki zaczynają od rzutu wolnego, to co ten varowiec wtedy robił zamiast się drzeć do majka "NIE NIE KURWA NIE CO TY ROBISZ ŁYSY SKURWYSYNU", walił łokciem w dno butelki, za bezpieczny weekend władziu?
nie no kurwa, nie wierze bez kitu że taki hajs leci, a oni takie błędy robią przez takie coś
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
LFC beef z sędziami na facebooku i w swoim oświadczeniu czerwoni mówią że w piździe mają jakieś przeprosiny i tak być nie będzie i sprawdzą wszystkie dostępne opcje (pozew? chuj wie)
wiadomo że nikt punktów nie dopisze, nikt meczu nie powtórzy ale kurwa jakiś precedens by się przydał bo mnie chuj strzeli jak 3 raz w ciągu 5 lad lfc przegra mistrza np jednym punktem
ale no ta mafia sędziowska jest bezkarna i se może walić łokiety na ryj dosłownie i w przenośni i nikt im nic nie zrobi.
Ogólnie ludzie popierają to wkurwienie LFC i uważają że są oni na tyle dużym graczem żeby faktycznie coś zadziałać.
ale mnie wkurwił ten Gary Neville pierdolony, na meczu mówił że skandal, po meczu mówił że skandal a chwile po oświadczeniu LFC mówi że niepotrzebne i agresywne i po co (już głosy że go SKY ustawiło i ogólnie żeby nie fikał i zmiana poglądów czysto biznesowa xd)
no i śmieszy mnie też wyciąganie decyzji na korzyść LFC przez kibiców np Tottenhamu - wypominają karnego w finale CL, czy jakieś karnego z kurwa Leeds 3 lata temu, no dobra tylko w obu przypadkach to zagranie ręką faktycznie było i przepisy na tamten moment dawały duże pole interpretacji i nikt nie ma problemu (zresztą te przepisy odnośnie ręki są ciągle aktualizowane i zmieniane przez takie kontrowersje
np z united też ostatnio beka że diabły nie dostały karnego jak piłka leci 30 metrów, chłop się w ostatniej chwili odwraca i dostaje piłką w łapę i karnego nie ma BO NIE WIDZIAŁ PIŁKI XDDD, dawaj zajebiemy T-pose w polu karnym tyłem i jak trafi piłka w rękę to nic bo nie widział)
tak samo jak czerwo Jonesa, no nikt się nie sadzi, jest interpretacja przepisów taka że mogła zostać decyzja z boiska, a po powtórce czerwo no i spoko ale naprawienie tego gola ze spalonego, nawed jak się nie dogadali, to jest kurwa 5 sekund patrząc na to skąd jest wznawiana gra, co oni serio mają jakiś limit połączeń czy o chuj tu chodzi
WAŁ
wyjebać ten VAR w pizdu i najwyżej wkurwienie będzie max do godziny po meczu i lecimy dalej xd
wiadomo że nikt punktów nie dopisze, nikt meczu nie powtórzy ale kurwa jakiś precedens by się przydał bo mnie chuj strzeli jak 3 raz w ciągu 5 lad lfc przegra mistrza np jednym punktem
ale no ta mafia sędziowska jest bezkarna i se może walić łokiety na ryj dosłownie i w przenośni i nikt im nic nie zrobi.
Ogólnie ludzie popierają to wkurwienie LFC i uważają że są oni na tyle dużym graczem żeby faktycznie coś zadziałać.
ale mnie wkurwił ten Gary Neville pierdolony, na meczu mówił że skandal, po meczu mówił że skandal a chwile po oświadczeniu LFC mówi że niepotrzebne i agresywne i po co (już głosy że go SKY ustawiło i ogólnie żeby nie fikał i zmiana poglądów czysto biznesowa xd)
no i śmieszy mnie też wyciąganie decyzji na korzyść LFC przez kibiców np Tottenhamu - wypominają karnego w finale CL, czy jakieś karnego z kurwa Leeds 3 lata temu, no dobra tylko w obu przypadkach to zagranie ręką faktycznie było i przepisy na tamten moment dawały duże pole interpretacji i nikt nie ma problemu (zresztą te przepisy odnośnie ręki są ciągle aktualizowane i zmieniane przez takie kontrowersje
np z united też ostatnio beka że diabły nie dostały karnego jak piłka leci 30 metrów, chłop się w ostatniej chwili odwraca i dostaje piłką w łapę i karnego nie ma BO NIE WIDZIAŁ PIŁKI XDDD, dawaj zajebiemy T-pose w polu karnym tyłem i jak trafi piłka w rękę to nic bo nie widział)
tak samo jak czerwo Jonesa, no nikt się nie sadzi, jest interpretacja przepisów taka że mogła zostać decyzja z boiska, a po powtórce czerwo no i spoko ale naprawienie tego gola ze spalonego, nawed jak się nie dogadali, to jest kurwa 5 sekund patrząc na to skąd jest wznawiana gra, co oni serio mają jakiś limit połączeń czy o chuj tu chodzi
WAŁ
wyjebać ten VAR w pizdu i najwyżej wkurwienie będzie max do godziny po meczu i lecimy dalej xd
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
czy lfc jest najbardziej ruchanym przez sędziów klubem pl ery VAR?
- ConeyIsland
Przecież z tymi parodystami z gwizdkiem bez VARu będzie jeszcze gorzej, tutaj problemem nie jest VAR, problemem jest jego używanie i sam protokół, który niby nie pozwalał tej decyzji cofnąć gdy się zorientowali. Kurwa, czy to są ludzie czy kod programu, że nie potrafią zareagować na nową sytuację i stwierdzić, że ej, zjebaliśmy, pauza, jest gol. To zamiast tego puszczamy grę i już siadamy do przeprosin by wyszły zaraz po meczu.wyjebać ten VAR w pizdu i najwyżej wkurwienie będzie max do godziny po meczu i lecimy dalej xd
Dla mnie to jest kurwa jakieś kuriozum, jak ludzie, którzy popełniają takie błędy i ewidentnie nie wywiązują się ze swoich obowiązków, mogą dalej pracować na tym samym stanowisku. W każdej poważnej firmie za takie odpierdalanie masz poważne konsekwencje, a tutaj co? Przeprosiny i pora na CSa. Łysy pajac powinien sędziować 3 ligę od czasu meczu United - Wolves, gdzie przekręcono wilki, a on dostaje mecz kolejki kilka rund później, no to jak oni mają się poprawiać i wyciągać nauczki ze swoich błędów.
Dziwie się ogromnie, że kluby nie wniosą jakiejś oficjalnej inicjatywy rozjebania tego sędziowskiego kurwidołka. Albo się ogarniacie, wprowadzacie zmiany, albo my nie będziemy wybiegać na boisko. Liverpool został przekręcony okrutnie, ale to przecież nie była jedyna kontrowersja w tej kolejce, nie mówiąc o tym ile kuriozalnych decyzji było już w tym sezonie. To kluby zgadzają się jeszcze by ta kasta robiła się nietykalna, na boisku nie możesz nic powiedzieć, poza boiskiem nie możesz nic powiedzieć, świetnie. Dlatego bardzo się cieszę z tego oświadczenia Liverpoolu i oczywiście nic to nie zmieni w tabeli, ale niech jadą z kurwami od spodu, może dołączą do tego inne zespoły.
Osobny chuj w dupe niektórym fanom Spurs, którzy zajebali Twittera chujową stopklatką z finału LM, gdzie po zagraniu ręką Liverpool dostał karnego, czy wyciągają jakieś sytuacje z wcześniejszych meczy, gdzie Jota nie dostał czerwa za faul na Skippie. Tym samym Skippie, którego nie powinno być już dawno na boisku za wsześniejsze wejście, o faulu Kane w którymś z poprzednich meczy też oczywiście nie pamiętają. Poza tym jak można porównywać przekręcenie na zasadzie - żółta zamiast czerwonej/czerwona zamiast z żółtej, których jest masę i zawsze znajdzie się mecz danej drużyny, gdzie sędzia trochę pomógł lub trochę przeszkodził, do tego co miało miejsce w tym meczu.
A jak już jesteśmy przy Tottenhamie, jak szanowni użytkownicy forumka oceniają ich szanse na coś więcej w tym sezonie, czyli walkę o mistrza? Moim zdaniem trochę hurraoptymistycznie większość ludzi podchodzi do tego co prezentują. Oczywiście jest ogromny progress i fajnie się ich ogląda, al jakoś nie podzielam tego zachwytu na ten moment. W meczu z United ogromny fart, że tam skończyło się takim wynikiem, mecz z LFC każdy widział jak wyglądał, a i tak mieli ogromny problem i finalnie potrzebowali samobója by mieć 3 punkty. Z Arsenalem nie wiem jak zagrali, bo akurat nie widziałem meczu, ale sam Arsenal mnie na razie jakoś mocno nie przekonuje, chociaż wynik dla Tottenhamu na pewno spoko. Poza tym mamy remis z Brentford, wymęczona wygrana z Sheffield i fajny mecz z Burnley. Meczu z wisienkami nie widziałem, więc nie wiem jak tam się to układało. Na pewno punktowo prezentuje się to u nich zajebiście, ale patrząc na grę nie mam aż takiej podjarki jak niektórzy. Zazdroszczę na pewno transferu Maddisona i dziwie się, że oficjalnie nie było o niego jakiejś większej walki.
- rozklad_gaussa
bez szans
eot
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.