[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
ale u rogala to są wersy natchnione, a u mesa wymęczone@Bolo@Bolo
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
- przedszkolanek
nie oglądałem mentzena, ale to chyba dość znana rozkminka jestHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 1:28 Zabawne, że o tym wspominasz, bo dzisiaj (a w zasadzie wczoraj) Miller na "Piwie z Mentzenem" właśnie do tego nawiązał, że dwóch elektryków w historii Polski tak daleko zas
ale jak to zrobić, przecież suka ma 50 lat, w tym wieku to już przygotowania do pet cementeryHaczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 1:28 Jaca odpierdala, że nie potrafi jebnąć czymś co by chociaż połowicznie nawiązywało do "Trzech Koron" w kontekście zniszczenia oponenta.

Tak sobie wyobrażam Tedego odssłuchującego jutro ten diss
- gods bidness
W ogóle mnie poprawił humor ten kawałek. Bo przyszli rondlarze na kolejny nudny mecz smutnej polskiej ekstraklasy, a tu zawodnik zamiast kopać piłkę, walić lagi do przodu, piłkę zepsuł i napierdala fikołki na trampolinie z narkomańsko-szaleńczym amokiem w oczach. Props w chuj.
Tedego wers z terapautą jeden z lepszych w tym beefie
szkoda, że gola nie strzeliłgods bidness pisze: ↑30 sie 2025, 1:37 W ogóle mnie poprawił humor ten kawałek. Bo przyszli rondlarze na kolejny nudny mecz smutnej polskiej ekstraklasy, a tu zawodnik zamiast kopać piłkę, walić lagi do przodu, piłkę zepsuł i napierdala fikołki na trampolinie z narkomańsko-szaleńczym amokiem w oczach. Props w chuj.
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
- przedszkolanek
nie no kurwa, one zajebiste były przecież, ja się nawet zastanawiałem na wpół poważnie, czy to nie jest jakiś jebany projekt artystyczno-postmodernistyczny jakich ziutków z katedry teorii literatury na jakim uwu
- Haczapurjan
gods bidness pisze: ↑30 sie 2025, 1:37 W ogóle mnie poprawił humor ten kawałek. Bo przyszli rondlarze na kolejny nudny mecz smutnej polskiej ekstraklasy, a tu zawodnik zamiast kopać piłkę, walić lagi do przodu, piłkę zepsuł i napierdala fikołki na trampolinie z narkomańsko-szaleńczym amokiem w oczach. Props w chuj.
Po prostu jeszcze nie gotowi jesteśmy
- przedszkolanek
chciałbym zauważyć że siedzimy do 2 w nocy prawie żeby omawiać numer ponad 40letniego mesa 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
no pojebane
ta bramka rinaldinho jak wtoczył na czworaka piłkę do bramki głową > pierdylion goli z karnych cr7
i taki jest mes w tym beefie, ale lud tego nie widzi bo oczekuje czegoś co już zna i co się wkomponuje w schemat mierny ale wierny
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Haczapurjan pisze: ↑30 sie 2025, 1:28 A tak jeszcze co do ewentualnej odpowiedzi Tedego, to naprawdę - to jest chyba najsłabszy Mes w historii i Jaca odpierdala, że nie potrafi jebnąć czymś co by chociaż połowicznie nawiązywało do "Trzech Koron" w kontekście zniszczenia oponenta.
- Bryx Fenrir
Po pierwsze sam wers jest słaby od samej konstrukcji, bo wiadomo ze jak w pierwszym wersie jest 'chcesz być' to w drugim bedzie 'a jesteś', I to już kiedyś u Solara mi sie nie podobało w dissie na Laika gdzie drugi wers byl 'a jesteś mentalnym gimbusem', tylko nie pamiętam kim wtedy chciał byc według Solara Laik. Tu nie ma mocy, tylko próba silenia się na artyzm, tym bardziej, ze Tede w beefie z Peją wyzywał go od patusow, wiec nie wiem w ogóle jaka jest argumentacja tego wersu. I tu u Mesa mam ten problem, ze on w polowie kawałka ma fajne patenty i pomysły, a w drugiej polowie chujowe. Nie mniej jednak i tak uważam, że to najlepszy diss w tym beefie, ale nie na tyle, zeby to ogłaszać wygranym
ronaldinho po wylewie albo ronaldihno na terapii jak wyszedł z wiezienia
Ostatnio zmieniony 30 sie 2025, 1:47 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
ahaBryx Fenrir pisze: ↑30 sie 2025, 1:45 Po pierwsze sam wers jest słaby od samej konstrukcji, bo wiadomo ze jak w pierwszym wersie jest 'chcesz być' to w drugim bedzie 'a jesteś
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
jasne jasne
tutaj jest case typu
zaszczany i przechlany Sentino > bałagane który wychowuje jego dziecko
jest to coś na co nie jesteśmy gotowi tak samo jak Kazimierz
twoja familia to typy poznane wczoraj