Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
To kowal serio byl/ jest/ bywa menelem? Kurde myslalem ze chlop lubi wypic ale generalnie ma dom samochod i oszczednosci z tej kariery pilkarskiej..
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
przecież on karierę skończył mając 32 lata i jedynie co ma to emeryturę olimpijską i co tam zarobi w weszło/KS. Nawet samochodu nie ma, bo nie raz wstawia że Uberem 500m jechał czy coś koło tego
tzn. nie wiem czy dalej wrzuca, bo mnie zbanował na TT.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Kowala od dawida janczyka dzieli wlasnie wspomniana emerytura olimpijska, ze stanowskim mial jakis zatarg ale po tym, jak ten mu uratowal dupe wyciągając do niego reke (bo odgrzebanie kowala to nic innego jak koleżeńska przysługa przez wzglad na stare czasy - tutaj props dla stanowskiego mimo ze uwazam go za ostatniego chuja ale jest sentymentalny i umie dac temu wyraz) wojtek juz raczej nie zbierze sie, zeby go ugryzc i zrobic cos, co mogloby zaszkodzić jego interesom bo juz sie empiryczne przekonal ze krzysztof jednym ruchem moze wydatnie obnizyc poziom kowalowego zycia
Hah przypomniałeś mi jak w jednym z programów spłakał się ile zapłacił za taki kurs, tylko nie wiem czy to nie było 200m xd w każdym razie prowadził Paczul, i było to w studiu KS, ale za chuja nie umie znaleźćpotter pisze: nie raz wstawia że Uberem 500m jechał czy coś koło tego
e: znalazłem, chyba to był ten przypadek
Spoiler
[media] https://twitter.com/W_Kowal/status/1579 ... sqk0jQLnsA[/media]
500 metrów kurs i śmierdzielu jedziesz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kowal props
Wąs przeprowadził wywiad z Papszunem, zahaczył o temat reprezentacji
Tak w ramach ciekawostki, bo wiadomo, teraz Rakowa nie zostawi.- Znów mamy grudzień i znowu reprezentacja Polski nie ma selekcjonera. Trochę jak przed rokiem. Znowu pańskie nazwisko pojawia się w kontekście kandydata na selekcjonera. Jeżeli przyszłaby propozycja z PZPN, to trener będzie ją rozważał? Pojawiają się też głosy niektórych ekspertów, mówiących: „Dla trenera Papszuna to trochę za wcześnie”. Jak pan to wszystko skomentuje?
- Jeżeli chodzi o mnie, to ja się czuję gotowy do takiej roli. Uważam, że nie jest dla mnie za wcześnie. Niektórzy selekcjonerzy naszej reprezentacji nie mieli wielkiego doświadczenia, jeżeli chodzi o jakieś osiągnięcia czy trofea w Polsce, a dobrze radzili sobie z kadrą. Uważam, że już obecnie byłbym gotowy do przejęcia takiej funkcji. Wiem jednak jakie są okoliczności i zdaje sobie sprawę z tego, że obecnie może to być trudne.
naturalizujemy tudora, na lewe wahadlo kun i lecimy
no i papszun w koncu dostanie 9tke ciut lepsza od gutkovskisa i fabiana piaseckiego
no i papszun w koncu dostanie 9tke ciut lepsza od gutkovskisa i fabiana piaseckiego
Robert nie pracuje tak w defensywie jak Gutek i nie robi wślizgów, Bartosz Śpiączka na 9 w kadrze, widzę to
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
z polski tylko papszun i skorża mogliby objąć kadre, czemu nie mozemy miec swojego nagelsmanna czy tam brada stevensa i nie rzucic go od razu na gleboka wodę? lepsze to niż zagraniczny miglanc albo ktos z naszej zapyziałej karuzeli
świadomość swojej ignorancji
Kącik bukmachera

Spoiler

Kusi dać stówkę na Papszuna, chuj wie co temu Kuleszy w głowie siedzi
Papszun nie pusci Rakowa w połowie sezonu życia.
Są pierwsze strzały
No to niezły głuchy telefon,
dla Areczka
Tomasz Włodarczyk w ostatnim programie "Pogadajmy o Piłce" na naszym kanale na Youtube mówił, że jeden z zawodników przekazał przez brata władzom PZPN, że zakończy reprezentacyjną karierę, jeśli Michniewicz zostanie na stanowisku. Cezary Kowalski z "Polsatu Sport" twierdzi, że chodzi o Arkadiusza Milika. Choć nie użył nazwiska napastnika Juventusu, to aluzja jest aż nazbyt czytelna.
"Brat Arkadiusza miał dzwonić do prezesa Kuli, aby ten przekazał prezesowi wszystkich prezesów, że jak nie będzie zmiany trenera, to jego brat w kadrze więcej nie zagra. Le cabaret." - napisał dziennikarz "Polsatu Sport".
No to niezły głuchy telefon,
areczek wkurwiony, że na skrzydle trzeba było zasuwać czy że michniewicz wolał swiderkskiego na argentynę 
Arek od 2016 roku gówno daje kadrze. Niech spierdala.
Ciekawe który to tam mądry dzwonił do Premiera gdzie jest hajs. xd
Ciekawe który to tam mądry dzwonił do Premiera gdzie jest hajs. xd
- bialyjelen
chlop w 6 lat strzleil 5 bramek w kadrze i jeszcze cos pierdzi
arek krotko, wie ze ma swoj czas i nie warto go marnowac na prace z tym zbrodniarzem
swoja droga, jesli milik tego publicznie nie zdementuje (albo pogrozi bratem prawnikiem) to mozna na tej repce postawic krzyzyk, absolutnie zaden z nich juz do niczego sie nie przyzna, a ploteczki od kretow w pzpnie beda fruwac bez pokrycia do konca swiata
swoja droga, jesli milik tego publicznie nie zdementuje (albo pogrozi bratem prawnikiem) to mozna na tej repce postawic krzyzyk, absolutnie zaden z nich juz do niczego sie nie przyzna, a ploteczki od kretow w pzpnie beda fruwac bez pokrycia do konca swiata
nie no, widzowie, ale żeby brać cezarego z pazurem na poważnie 
trójkąt bermudzki wola mokotów
„Super Express”: – Nie od dziś wiadomo, że zawsze popierał pan kandydatury Polaków. Dlaczego?
Jerzy Engel: – Bo żaden zagraniczny trener nie zrobi niczego specjalnego, czego nie dałby rady zrobić polski. A kosztować będzie co najmniej dwa razy więcej tylko dlatego, że obcy paszport bardzo wysoko winduje stawki.
– Przejdźmy do nazwisk. Pana propozycje?
– Wolny jest w tej chwili Jan Urban, doświadczony piłkarz z dorobkiem reprezentacyjnym na wielkich imprezach. Ma piękną kartę boiskową, bogatą trenerską, ze szkołą polską i hiszpańską w CV. Michał Probierz z kolei jest już pracownikiem PZPN, więc wielkich roszad nie trzeba by robić. Natomiast jestem przeciwny wyrywaniu trenerów z klubów, więc dlatego nie mówię ani słowa o Marku Papszunie, choć swoje dzieło w Rakowie realizuje bardzo dobrze.