Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
56
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 126

Awatar użytkownika
eddy_wata

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: eddy_wata »

To kowal serio byl/ jest/ bywa menelem? Kurde myslalem ze chlop lubi wypic ale generalnie ma dom samochod i oszczednosci z tej kariery pilkarskiej..
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

przecież on karierę skończył mając 32 lata i jedynie co ma to emeryturę olimpijską i co tam zarobi w weszło/KS. Nawet samochodu nie ma, bo nie raz wstawia że Uberem 500m jechał czy coś koło tego :D tzn. nie wiem czy dalej wrzuca, bo mnie zbanował na TT.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Kowala od dawida janczyka dzieli wlasnie wspomniana emerytura olimpijska, ze stanowskim mial jakis zatarg ale po tym, jak ten mu uratowal dupe wyciągając do niego reke (bo odgrzebanie kowala to nic innego jak koleżeńska przysługa przez wzglad na stare czasy - tutaj props dla stanowskiego mimo ze uwazam go za ostatniego chuja ale jest sentymentalny i umie dac temu wyraz) wojtek juz raczej nie zbierze sie, zeby go ugryzc i zrobic cos, co mogloby zaszkodzić jego interesom bo juz sie empiryczne przekonal ze krzysztof jednym ruchem moze wydatnie obnizyc poziom kowalowego zycia
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

potter pisze: nie raz wstawia że Uberem 500m jechał czy coś koło tego :D
Hah przypomniałeś mi jak w jednym z programów spłakał się ile zapłacił za taki kurs, tylko nie wiem czy to nie było 200m xd w każdym razie prowadził Paczul, i było to w studiu KS, ale za chuja nie umie znaleźć

e: znalazłem, chyba to był ten przypadek
Spoiler
:bowdown:
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

500 metrów kurs i śmierdzielu jedziesz
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Kowal props
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
kapec

Wąs przeprowadził wywiad z Papszunem, zahaczył o temat reprezentacji
- Znów mamy grudzień i znowu reprezentacja Polski nie ma selekcjonera. Trochę jak przed rokiem. Znowu pańskie nazwisko pojawia się w kontekście kandydata na selekcjonera. Jeżeli przyszłaby propozycja z PZPN, to trener będzie ją rozważał? Pojawiają się też głosy niektórych ekspertów, mówiących: „Dla trenera Papszuna to trochę za wcześnie”. Jak pan to wszystko skomentuje?

- Jeżeli chodzi o mnie, to ja się czuję gotowy do takiej roli. Uważam, że nie jest dla mnie za wcześnie. Niektórzy selekcjonerzy naszej reprezentacji nie mieli wielkiego doświadczenia, jeżeli chodzi o jakieś osiągnięcia czy trofea w Polsce, a dobrze radzili sobie z kadrą. Uważam, że już obecnie byłbym gotowy do przejęcia takiej funkcji. Wiem jednak jakie są okoliczności i zdaje sobie sprawę z tego, że obecnie może to być trudne.
Tak w ramach ciekawostki, bo wiadomo, teraz Rakowa nie zostawi.
pardon

Post autor: pardon »

naturalizujemy tudora, na lewe wahadlo kun i lecimy

no i papszun w koncu dostanie 9tke ciut lepsza od gutkovskisa i fabiana piaseckiego :oops:
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Robert nie pracuje tak w defensywie jak Gutek i nie robi wślizgów, Bartosz Śpiączka na 9 w kadrze, widzę to
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

z polski tylko papszun i skorża mogliby objąć kadre, czemu nie mozemy miec swojego nagelsmanna czy tam brada stevensa i nie rzucic go od razu na gleboka wodę? lepsze to niż zagraniczny miglanc albo ktos z naszej zapyziałej karuzeli
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
kapec

Kącik bukmachera
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Kusi dać stówkę na Papszuna, chuj wie co temu Kuleszy w głowie siedzi
SLAFF

Post autor: SLAFF »

Papszun nie pusci Rakowa w połowie sezonu życia.
Awatar użytkownika
kapec

Są pierwsze strzały
Tomasz Włodarczyk w ostatnim programie "Pogadajmy o Piłce" na naszym kanale na Youtube mówił, że jeden z zawodników przekazał przez brata władzom PZPN, że zakończy reprezentacyjną karierę, jeśli Michniewicz zostanie na stanowisku. Cezary Kowalski z "Polsatu Sport" twierdzi, że chodzi o Arkadiusza Milika. Choć nie użył nazwiska napastnika Juventusu, to aluzja jest aż nazbyt czytelna.

"Brat Arkadiusza miał dzwonić do prezesa Kuli, aby ten przekazał prezesowi wszystkich prezesów, że jak nie będzie zmiany trenera, to jego brat w kadrze więcej nie zagra. Le cabaret." - napisał dziennikarz "Polsatu Sport".

No to niezły głuchy telefon, :bowdown: dla Areczka
Kalom

Post autor: Kalom »

areczek wkurwiony, że na skrzydle trzeba było zasuwać czy że michniewicz wolał swiderkskiego na argentynę :lol:
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Arek od 2016 roku gówno daje kadrze. Niech spierdala.

Ciekawe który to tam mądry dzwonił do Premiera gdzie jest hajs. xd
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

chlop w 6 lat strzleil 5 bramek w kadrze i jeszcze cos pierdzi
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
pardon

Post autor: pardon »

arek krotko, wie ze ma swoj czas i nie warto go marnowac na prace z tym zbrodniarzem

swoja droga, jesli milik tego publicznie nie zdementuje (albo pogrozi bratem prawnikiem) to mozna na tej repce postawic krzyzyk, absolutnie zaden z nich juz do niczego sie nie przyzna, a ploteczki od kretow w pzpnie beda fruwac bez pokrycia do konca swiata
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

nie no, widzowie, ale żeby brać cezarego z pazurem na poważnie :lol:
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

„Super Express”: – Nie od dziś wiadomo, że zawsze popierał pan kandydatury Polaków. Dlaczego?

Jerzy Engel: – Bo żaden zagraniczny trener nie zrobi niczego specjalnego, czego nie dałby rady zrobić polski. A kosztować będzie co najmniej dwa razy więcej tylko dlatego, że obcy paszport bardzo wysoko winduje stawki.

– Przejdźmy do nazwisk. Pana propozycje?

– Wolny jest w tej chwili Jan Urban, doświadczony piłkarz z dorobkiem reprezentacyjnym na wielkich imprezach. Ma piękną kartę boiskową, bogatą trenerską, ze szkołą polską i hiszpańską w CV. Michał Probierz z kolei jest już pracownikiem PZPN, więc wielkich roszad nie trzeba by robić. Natomiast jestem przeciwny wyrywaniu trenerów z klubów, więc dlatego nie mówię ani słowa o Marku Papszunie, choć swoje dzieło w Rakowie realizuje bardzo dobrze.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
ODPOWIEDZ