Rapowy offtopic
Re: Rapowy offtopic
dream rotation do jarania ziółeczka (no melo u kapoty sie szykuje imprezka)
Spoiler
melo u kapoty? to bedzie grubo
takie melanze zawsze koncza sie tym, ze laska albo jest ruchana w najlepsze albo ma atak paniki i ktos musi kurwe uspokajac, bo przedobrzyla z substancjami, a w miedzyczasie melanz i tak toczy sie na rozmowach o byle gownie przerywanych krechami z deski do krojenia i cytowaniem Molesty i Firmy
FUCK OFF MR LAHEY
ale ja nigdzie nie napisalem, ze to jest zly melanz bracie, wprost przeciwnie, bardzo mozliwe ze ta nacpana szmula skonczy wlasnie z twoim hujem w buziuni i tego zycze kazdemu prawilnemu slizgawkowiczowi
FUCK OFF MR LAHEY
parafrazujac Reno - widziales jeden cpunski melanz, widziales je wszystkie
FUCK OFF MR LAHEY
nie zgrywaj fifa rafy nie jestes nim
jak myslicie czy w piosence 2115 - BRUCE
wers w 1:06
jest powiazany z wersem w tej samej piosence zaspiewanego przez Kuqe 2115 w 1:39
czy 2rzyn zrobil juz adnotacje pedalska na rapgeniusie?
jak myslicie czy w piosence 2115 - BRUCE
wers w 1:06
zaspiewany przez niejakiego Flexxy 2115 fka Maciejwpada do mnie z gandziom bo wie ze dzojncie stoje na bacznosc
(zblizenie na twarz rapera)
jest powiazany z wersem w tej samej piosence zaspiewanego przez Kuqe 2115 w 1:39
??patrze na macieja ktory wyglada jak skała i spokojnie sie dosiadam
czy 2rzyn zrobil juz adnotacje pedalska na rapgeniusie?
czy malik montana chcial byc polskim kanye westem?
koszulka homo sum nawiazuje do slynnego gay fish?? niesmieszne??? to wypierdalaj
koszulka homo sum nawiazuje do slynnego gay fish?? niesmieszne??? to wypierdalaj
- oKulTywowany
Wiadomo co sie stało z Jaśkiem że nagle zapadł sie pod ziemie i zerwał z Hemp gru ?
This page is no longer available.
- FruitOffTheWall
chłop był w drugiej najgorszej edycji młodych wilków heh
najgorsza wiadoma ta z tymi pedałami bsk i noł nejmami
najgorsza wiadoma ta z tymi pedałami bsk i noł nejmami
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czy te beefy się raperom opłacają? Są jakieś dane? Tzn. rozum podpowiada, że tak, ale nie wiem na ile aktywność tutaj jest odzwierciedleniem aktywności wśród wszystkich słuchaczy i nie wiem też jak wyglądają sprawy z monetyzacją, czy przybywa wyświetleń pod innymi piosenkami itd? Ja przyznam, że odpaliłem sobie ostatnio trochę kawałków Mesa, tych ulubionych.
Zmierzam do pytania - czy myślicie, że jak te głośne aktualnie beefy ucichną, to będzie długi czas posucha, czy raperzy zobaczą, że beef=pieniądz i będą bojowo nastawieni?
Zmierzam do pytania - czy myślicie, że jak te głośne aktualnie beefy ucichną, to będzie długi czas posucha, czy raperzy zobaczą, że beef=pieniądz i będą bojowo nastawieni?
Beefy pomagają wrocic do świadomości słuchaczy jak próbował Mes czy do innej grupy docelowej jak Dixony
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Pomogło bo wiele osób usłyszało że ktoś taki istnieje jak nie wiedzialo wcześniej (nie ważne jak mówią ważne żeby ksywy nie przekręcili )
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
beef moze pomoc jesli raper pokaze sie w nim z zajebistej strony, a jak przepierdoli to moze miec problem, to miecz obusieczny. beef weryfikuje cie jako rapera. nie ma nic bardziej hip-hopowego w rapie niz beef
FUCK OFF MR LAHEY