Sentino
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Sentino
było mi smutne w to co rano zobaczyłem, Sentino kończy z pl rapikiem przez jakiegoś dawida synthola i dawida kultywatora, kurwa
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Seba na live właśnie klamkę zaprezentował 
Czy masz dwubiegunowość? Nie, mi się wydaje, że nie mam dwubiegunościo... Dobra, ty też wypierdalasz.
Masz nieaktualne info. Przedwczoraj nie kończył, wczoraj kończył z PL rapem (ale raz na jakiś czas miał polski track na grupke wlecieć), a dziś na live mówi, że będą jeszcze polskie płyty.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Nie jestem absolutnie fanem jekiegos gowna obsranego ulicznego, ale ten diss nie jest wcale taki zły, a jak wyglad ma dla was az takie znaczenie to przemyslcie swoją orientację
Sentino przekracza kolejne granice żenady, najpierw naodpierdalał a teraz spierdala z podkulonym ogonem i jeszcze to oświadczenie typowe dla niego że wszyscy mi rzucają kłody pod nogi i w ogóle polska sto lat za murzynami chlip chlip to juz zenada max. No ale i tak nasral by wam na łeb i obrazilby matke to wy i tak byscie mu jeszcze lache ojebali zeby cos po Polsku nagral xD. Trzeba byc naprawde niedojebanym i bez godnosci zeby trzymac jego strone. Zrobcie dla Sentina jakas zrzutke to moze łaskawie na was splunie.
Sentino przekracza kolejne granice żenady, najpierw naodpierdalał a teraz spierdala z podkulonym ogonem i jeszcze to oświadczenie typowe dla niego że wszyscy mi rzucają kłody pod nogi i w ogóle polska sto lat za murzynami chlip chlip to juz zenada max. No ale i tak nasral by wam na łeb i obrazilby matke to wy i tak byscie mu jeszcze lache ojebali zeby cos po Polsku nagral xD. Trzeba byc naprawde niedojebanym i bez godnosci zeby trzymac jego strone. Zrobcie dla Sentina jakas zrzutke to moze łaskawie na was splunie.
Trzeba być naprawdę niedojebanym żeby trzymać stronę patusiarni z 13 IQ, która urwała się ze szparagów w Niemczech.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Ale mnie wkurwiają te polskie pismaki. Afery kręcić to pierwsi, ale żeby obiektywnie zrecenzować płytę to już nikt się nie wychyli.
-
radioaktywnyodpad
Sentino to wizerunkowy kasztan, taki kaz bałagane ma kurwa śmieszny ale spójny wizerunek, a ten potrafi kręcić swój rozgłos jedynie na aferkach.
Słucham tylko polskiego rapu, jebią mnie wasze bożki ze Stanów.
Być może te patusy mają 13 iq, nie neguje tego, ale twojemu idolowi Sentino wcale bym nie dal więcej. A największych debili to mozna poznac po wyzwiskach w stylu hehe wygladaja jakby zbierali szparagi w Niemczech
Tak, a od obsranego menela w tramwaju odsuwamy się tylko i wyłącznie dlatego, że nie jest dostatecznie przystojny. Wtf, tu nikt nie debatuje nad uroda tych typów, no ale jednak fizjonomia jest tu istotna dla wydźwięku teledysku (który jest w dużej mierze doświadczeniem wizualnym).
Ten sam Kaz Bałagane, który po podkreślaniu jak bardzo gardzi polskim mainstreamem zdążył nagrać z niemal całą jego czołówką? Ten Kaz Bałagane, który zapowiada premiery jako limitowane rarytasy, żeby potem robić po dwa dotłoki? I ten Kaz Bałagane, który nie zaprasza żadnych pedałów na chatę, a później na instastory z ukochaną zapewnia pełne wsparcie dla osób lgbt?radioaktywnyodpad pisze: ↑13 kwie 2021, 17:17 taki kaz bałagane ma kurwa śmieszny ale spójny wizerunek
Przecież ten człowiek ma równie bogatą historię robienia A po mówieniu B, po prostu nie wyświetlał się z tym aż tak, plus ma mniejszy potencjał do nakręcania się w internecie, ale pod względem charakteru są mega podobni i Bałagan też mnóstwo razy krzyczał na instastory jak to zabrania kasztanom słuchać jego muzyki.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Myślę, że jednak znajomość 4 języków, łatwość pisania tekstów, łeb do refrenów oraz to, że każdy utwór trzyma bardzo dobry poziom wskazuje, że takich beneficjentów zasiłków intelektualnie przewyższa o kilka poziomów.SxE pisze:Być może te patusy mają 13 iq, nie neguje tego, ale twojemu idolowi Sentino wcale bym nie dal więcej. A największych debili to mozna poznac po wyzwiskach w stylu hehe wygladaja jakby zbierali szparagi w Niemczech
A, i jeszcze przypominają mi Saszkę, który spierdolił przed powołaniem na wojnę w Donbasie. Możesz wybrać co wolisz.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2021, 17:36 przez wst, łącznie zmieniany 1 raz.
Sentino wraz z HEWRAMOBBYN Universe to najlepszy kontent w polskim rapie ostatnich lat, obaj dostarczają masę rozrywki (szczególnie Sentino na swoich livach) i masę zajebistej muzyki, a wczute typy pokroju @Slasher od lat wciąż ta sama gadka 
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
-
ksiazenieporzadek
Szybko poszłooldschool pisze:Masz nieaktualne info. Przedwczoraj nie kończył, wczoraj kończył z PL rapem (ale raz na jakiś czas miał polski track na grupke wlecieć), a dziś na live mówi, że będą jeszcze polskie płyty.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk