Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Polacy na końcówkę dostali chyba tą miksturę z kosmicznego meczu xd
michalik chyba doznal udaru mozgu w przerwie
Holandia Walia to samo jak w pierwszym, gol i riposta
lewy z wypieta piersia smiec bo jedno dosrodkowanie w meczu wyszlo a tfu
Najwyższa porażka Anglików od 1964 roku
Wtedy przegrali z Brazylią 1-5. Może w koncu wypierdolą tego angielskiego Brzęczka. Niby wicemistrzostwo europy i 4 miejsce na mundialu, ale jak na potencjał kadrowy to zwyczajnie grają chujowo i ciężko to oglądać.
no i dobrze, jebac brytoli i ich skurwialych kibicow
Zostawiam propsy dla Kiwiora, wyglądał najpewniej ze wszystkich stoperów w tych ostatnich 3 meczach. Wieteska do wyjebania, poziom na jakąś Łotwę u siebie czy inną Andore
Lewy na szparagi z umową o dzieło 2k.
No przegrywy, nie ma o czym mówić
No przegrywy, nie ma o czym mówić
Przegraliśmy z drugą drużyna świata 0-1 i stypa, nie wiem czego niektórzy oczekują że nagle się staniemy kim?
ja mysle panie potter, ze to kwestia tego ze gramy gowno caly czas, wszyscy pokazuja w jakich to klubach nie graja nasi reprezentanci, jakiej to formy nie maja i jak to mogloby pieknie wygladac, jak ta pileczka moglaby chodzic
a pozniej z kimkolwiek nie gramy to potrafimy zawiazac 3 akcje na caly mecz, a reszta to standardowa laga na robercika - niewazne z kim gramy
a pozniej z kimkolwiek nie gramy to potrafimy zawiazac 3 akcje na caly mecz, a reszta to standardowa laga na robercika - niewazne z kim gramy
Drużyną, która potrafi wymienić nieprzypadkowo parę podań
Ja uważam że to jest nasz poziom, nie wiem na jakiej podstawie oczekujemy grania jak równy z równym z top10 rankingu, cieszmy się awansem na mundial itd. Zresztą tam to nas dojadają pewnie tym bardziej, bo to są całkiem inne style. Nie gramy np jak za Brzeczka ze nie mamy żadnych strzałów jak z Holandia czy Włochami, ale nie oczekuje że nagle będziemy dominować.
Plus u nas połowa składu ma ok 5 występów w kadrze, Wieteska, Kiwior, Żurakowski, Cash, Zalewski
Plus u nas połowa składu ma ok 5 występów w kadrze, Wieteska, Kiwior, Żurakowski, Cash, Zalewski
Kurwa ale nie fart ja pierdole ten słupek kurwa
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
ale bym chciał żeby polska opędzlowała anglię w piłkę dwa razy z rzędu już w byle jakich rozgrywkach, a jakbyśmy ich pierdolnęli 4-0 i to na wyjeździe to melanżowane do rana
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- scam_sakawa
Nie wiem czy mamy tu jakichś fanów szczypiorniaka - o 15:15 Vive gra półfinał LM z Telekomem Veszprem, zapraszam.
Eurosport 1 jc.
Eurosport 1 jc.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Tak jest, Jazda Vive Kielce 
- scam_sakawa
Ale wrzutka od razu, wowo
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Kurde ciężary. Tu będzie walka do końca.
- scam_sakawa
75 sekund i -2 z pierwszej odrobione, o to chodzi