xddddd piękny rant hajtowego, niemniej jednak no gianniego się słuchać na dłuższa metę nie da, człowiek głupieje z miejsca i powolutku się zmienia w jemu podobnego tumana
w temacie KS, to youtube podsunął mi filmik z 2011 roku i ja pierdole, boras tu wygląda jakby miał z 25 lat (a faktycznie miał 38), gdzie sześć lat później wyglądał jak swój własny ojciec
Spoiler
w sumie śmieszne że boras tak się stoczył wraz z odejściem z polsatu, może jednak ta 11 w niedzielę z romanem roko koltoniem była mu potrzebna do odpowiedniej równowagi życiowej
Apeluję o to od początku Meczyków xD najgorszy jest ten dziad. No ale niestety będzie tam siedział, bo kiedyś wprowadzał Włodara, wiśnie i innych do Orange sport i będą go trzymać z wdzięczności
Dodano po 11 minutach 57 sekundach:
a przynajmniej tak sobie tlumaczylem jego obecnosc, bo co, wlodar z dziennikarskiej pensji wylozyl siano na taki projekt?
Jak Leszek Ołłowski i Filip Kapica mają być stałymi ekspertami na weszło albo chociaż podczas samego Euro to ja podziękuję, nie wiem czy dało się gorzej wybrać.
potter pisze: ↑12 cze 2024, 12:32
Jak Leszek Ołłowski i Filip Kapica mają być stałymi ekspertami na weszło albo chociaż podczas samego Euro to ja podziękuję, nie wiem czy dało się gorzej wybrać.
Mogli jeszcze dać Kowalowi cotygodniowy felieton np