Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Czy Widzew spadnie z ligi?

Owszem
18
58%
A skądże znowu
13
42%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Ekstraklasa

Post autor: wujot »

jutro dostaną od Radomiaka
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
wujot
ave

:oops:
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Kuzera zwolniony z Korony, szybko poszło xD via wKielcach.info
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
wujot
ave

Potter i mario995 trafili
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

on już wisiał na włosku w tamtym sezonie, się utrzymali tym meczem z Lechem, no ale po odejściu Jabłońskiego i Golańskiego nowe władze tylko na to czekały.

Ale i tak beka po 2 kolejkach
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

moim zdaniem to się nie liczy, do piątej kolejki powinien być wolny los w typerku
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Korona, która ledwo się utrzymała przegrała mecz z Legią i Pogonią czyli zespołami, które od lat są w czołówce. Czego oni się spodziewali? Z drugiej strony jak i tak mieli go wyrzucić to lepiej teraz żeby ktoś nowy poukładał zespół niż w środku sezonu
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Tomczyk pewnie szuka jakiegoś ciepłego trenera, który mu tym razem dla odmiany nie wjebie, czyli powinien iść Rafałem Ulatowskim (polecam)
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Michał Żyro nie dał rady przejść tych testów w Śląsku i postanowił zakończyć karierę
Drodzy,

To, co teraz piszę, to jedne z najtrudniejszych słów, jakie kiedykolwiek przyszło mi napisać. Dziś, z mieszanką wdzięczności, smutku i satysfakcji, ogłaszam zakończenie mojej kariery piłkarskiej.

Moja przygoda z piłką nożną rozpoczęła się w 1999 roku w KS Piaseczno, gdzie jako mały chłopiec bawiłem się piłką i marzyłem o wielkich stadionach. W 2004 roku moje marzenia zaczęły się spełniać – przeszedłem do Legii Warszawa, gdzie piłka nożna stała się moim zawodem i zostałem profesjonalnym piłkarzem. Z Legią przeżyłem najwięcej sukcesów i to właśnie dzięki temu klubowi wyjechałem za granicę, spełniając swoje marzenie o grze w Anglii.

Okres w Anglii to dla mnie czas wielkich wyzwań i niestety również tragedii. Wypadek i kontuzja, które tam doznałem, pozostawiły ślad, który odczuwam do dziś.

Moje piłkarskie wędrówki zabrały mnie do wielu wspaniałych klubów, którym chciałbym teraz podziękować: Wolverhampton Wanderers, Charlton Athletic, Pogoń Szczecin, Korona Kielce, Stal Mielec, Piast Gliwice, Jagiellonia Białystok i Wisła Kraków.

Jestem dumny z tego, że mogłem czterokrotnie reprezentować nasz kraj w narodowych barwach na najwyższym poziomie, a także wielokrotnie wstępować w kadrach młodzieżowych od u-15 do u-21.

W trakcie mojej kariery zdobyłem trzy mistrzostwa Polski, sześć Pucharów Polski, mistrzostwo 1. ligi ze Stalą Mielec i pomogłem tej drużynie awansować do Ekstraklasy.

Z całego serca dziękuję wszystkim trenerom, którzy mieli wpływ na mój rozwój i karierę. Dziękuję również wszystkim piłkarzom, z którymi dzieliłem szatnie i rywalizowałem na boisku. Ogromne podziękowania kieruję do mojej rodziny, żony, dzieci i przyjaciół za niesamowite wsparcie przez te wszystkie lata. Nie mogę też zapomnieć o kibicach – dziękuję Wam za bycie ze mną na dobre i na złe, Wasza energia i wsparcie zawsze dodawały mi sił.

Choć kończę karierę jako zawodowy piłkarz, nie opuszczam świata piłki nożnej. Już wkrótce dowiecie się, jaką nową rolę w niej obejmę
Awatar użytkownika
wujot
ave

Michał Żyro TOP
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

:(
ConeyIsland pisze: 26 lip 2024, 12:36 Przypomniałem sobie jeszcze o jednym grajku o którym myślałem że będzie top top. Niestety bardzo krótko były ku temu powody. Ulice pamietajo jakie wejście do Wolves miał Michał Żyro. Później bandyta pierdolony połamał mu nogi i end of story. Michał zalicza nadal wzorcowy zjazd. Szkoda.
Awatar użytkownika
joey

ej, ale Sergi Samper w Motorze? przecież no był lansowany jako nowy Busquets przez jakiś czas, o co tu chodzi
Awatar użytkownika
juwen

Post autor: juwen »

mój kolejny świetny pick w typerku - Yeboah - złożył transfer request i zesłali go do rezerw xdd
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

płakać się chce widzowie
Spoiler
Obrazek
beka też ze mnie że na tego guala się nabralem, jak mozna bylo inwestowac w niego zamiast w ishaka...
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Rok temu prawie dwie bańki w europejskiej walucie na połamanego Persa, dzisiaj testy kolejnego typa z drugiej ligi norweskiej. Konsekwentny w budowaniu zespołu jest pion sportowy Lecha <3
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Ale, kurwa, wybrać na cel skautingowy druga ligę norweską :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

Czy aby tak było? Wydaje mi się, że Masłowski mówił, że tego gościa z Valerengi proponowali im też (i połowie klubów Ekstraklasy). [Nie jestem stuprocentowo pewny, wywiad wideo w Goal.pl z Tetrykami]
Awatar użytkownika
joey

a mnie to trochę zaczyna śmierdzieć, ale powiedzmy, że w tej lidze nie takie koncepcje przechodziły i to też może się udać
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Jak była faza na Słowaków, to od jakiegoś czasu jest moda na Szweda i Norwega

Wolałem jak ściągali jednak starych Słowaków, jakoś bardziej swojsko
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

mocne dni w uniwersum
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
ODPOWIEDZ