Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
to moze Robercik w koncu z nim wygra
Fajnie by było
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Przynajmniej Daniel w Q3
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
wzięcie Borowczyka to najgorsza decyzja w historii Eleven, nie idzie go słuchać
co prawda wcześniej zbyt często po polsku też nie oglądałem, ale ten Gąsiorowski x Kapica na majku mimo że byli średnio-chujowi to i tak dużo konkretniejsi
co prawda wcześniej zbyt często po polsku też nie oglądałem, ale ten Gąsiorowski x Kapica na majku mimo że byli średnio-chujowi to i tak dużo konkretniejsi
McLaren radzi sobie zadziwiająco dobrze
Vettel słabo, bardzo słabo, McLareny bardzo dobrze, szkoda, że Danielowi nie udało się wypaść lepiej
vettel to tylko znaki umie przestawiać i po trawie jeździć
Grabara - Gumny, Wieteska, Bielik, Pestka - Dziczek, Żurkowski (C), Fila, Szymański, Michalak - Buksa
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Boliwia jakie zabójcze krycie przy golu
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Nie no, tak nisko cały mecz nie damy rady bronić.
Boże Cebullos jest tak wspaniały, że jak Real go nie chce, to niech wraca do Betisu. Niebywały talent.
Fabian Ruiz też kozak.
Boże Cebullos jest tak wspaniały, że jak Real go nie chce, to niech wraca do Betisu. Niebywały talent.
Fabian Ruiz też kozak.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2019, 21:17 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Bramkarz Peru co odjebał XD zaraz filmiki będą krążyć z tą akcją, już 2-0
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Buksa to jest leszcz, mógłby ten Świderski dostać szansę