Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Kane chyba po tym jak uslyszal ile zaoferowalo za niego City, to w koncu zrozumial, ze przezimuje w Londynie.
Oferta jaka zlozylo City:75m+25 zmiennych XD
Oferta jaka zlozylo City:75m+25 zmiennych XD
kane nie tyle co zostaje, co wciaz czeka az spurs zaakceptuje oferte. ale jesli tego nie zrobia, to da z siebie wszystko. imo troche slabe podejscie, bo juz i tak nie dotrzymali z nim dzentelmenskiej umowy, mogl pruc po transfer, nie ma co miec skrupulow
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
https://rateyourmusic.com/~kaemdeq
Leonardo przemówił, są świadomi, że Mbappe chce odejść i dał do zrozumienia, że jak pitos będzie się zgadzać to odejdzie
Kocham, pozdrawiam
Pietro Pellegri wypożyczony z opcją wykupu do Milanu
na ten moment Jesus Corona głównym celem transferowym Milanu w ofensywie, Porto chce 13 mln €, Milan na razie oferuje 10 gdyż Coronie wygasa kontrakt za rok. W kwestii Bakayoko do dogadania pozostają detale, za Samu Castillejo który ma trafić do Getafe ma zostać ściągnięty Junior Messias z Crotone, Contim interesują się Genoa i Sampdoria.
na ten moment Jesus Corona głównym celem transferowym Milanu w ofensywie, Porto chce 13 mln €, Milan na razie oferuje 10 gdyż Coronie wygasa kontrakt za rok. W kwestii Bakayoko do dogadania pozostają detale, za Samu Castillejo który ma trafić do Getafe ma zostać ściągnięty Junior Messias z Crotone, Contim interesują się Genoa i Sampdoria.
Coś nowego o Saulu i Kounde?
No właśnie sprzed chwili, że Zouma do West Hamu się nie wydarzy, chuj wie co się stało, ale negocjacje skończone.
Albo się pojawił ktoś z lepszą ofertą, albo Kounde się wysypał i postanowili zostawić Zoume?
Albo się pojawił ktoś z lepszą ofertą, albo Kounde się wysypał i postanowili zostawić Zoume?
Kocham, pozdrawiam
Dobrze, że Christensen nowy kontrakt chociaż podpisał, a Loftus może iść do Romy więc ten Saul byłby w sam raz bo szczerze nie wierzę że Ampadou mógłby uzupełnić pomoc...a mogli nie oddawać Gilmoura
kto, kurwa?nie wierzę że Ampadou mógłby uzupełnić pomoc...
- Cz4rny1337
- Moderator
Niby wszystko dogadane było i tera 3 wersje sa:
1. poszło o rozliczenia na lini chelsea westham bo west ham na ostatnia chwile chcial zmienic sposób zapłaty
2. negocjacje west hamu z agentem zoumy sa trudne fest
3. sa problemy, ale deal nie jest off
ale mysle, ze marina sie wkurwiła i ustawia do pionu west ham tym brifiengiem o dealu off
1. poszło o rozliczenia na lini chelsea westham bo west ham na ostatnia chwile chcial zmienic sposób zapłaty
2. negocjacje west hamu z agentem zoumy sa trudne fest
3. sa problemy, ale deal nie jest off
ale mysle, ze marina sie wkurwiła i ustawia do pionu west ham tym brifiengiem o dealu off

Jason Burt z Telegraph: Should have waited before tweeting... just as I sent that was told deal could be back ON after all! Stand down..
Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie xD
Sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie xD
Kocham, pozdrawiam
@gogi Ethan Ampadu, latało info że on i Ruben Loftus Cheek mają być włączeni do kadry i łatać dziury w pomocy
- Cz4rny1337
- Moderator
Miejska dżungla Roman zawija Kundla 
DiMarzio: Kounde do Chelsea za 50mln ojro, almost done
DiMarzio: Kounde do Chelsea za 50mln ojro, almost done
Kocham, pozdrawiam
Ale tu nie ma co sie dziwic, ze Levy go nie pusci ponizej wartosci rynkowej. W czasach kiedy Grealish laduje za 100m£, Lukaku za 115m€, City zlozylo oferte w wysokosci 75m+25 zmiennych (info tier 1). No z czym do ludzi.
City to w ogole przelicytowalo z Grealishem i okaze sie ze przez to przepadł im byc moze Messi, Kane i zobaczymy jak z Ronaldo
mundialopsychoza
Kane by przyswirowal to od razu by oferta city pasowała 
Ja tu gram, a ty Mateusz Borek
@Pyton85 donosi, że Karbownik blisko wypożyczenia (z opcją wykupu) do Olympiakosu. W sumie full fajny kierunek, byleby tylko chłop tam grał regularnie. No i pytanie brzmi też, na jakiej pozycji - czytałem, ze Potter uznaje go za środkowego pomocnika, a tam mogą być ciężary (średnio widzę go wygrywającego rywalizację z takim Mady Camarą). Lewa obrona to już zupełnie inna bajka.
Nie u Levyego. Oferta musi sie zgadzac co do funta. Ja tylko przypominam, ze ten gosc na serio potrafil odpierdalac takie rzeczy:
Zawsze smieszy, ale to caly Daniel Levy w pigulce.W 2008 roku Dinamo Zagrzeb porozumiało się w sprawie sprzedaży Luki Modricia do Tottenhamu Hotsur, a kwota transferu miała wynieść 23 miliony euro. Już po zakończeniu negocjacji zadowolony dyrektor wykonawczy chorwackiego klubu, Zdravko Mamić, poprosił znanego z liczenia każdego pensa Daniela Levy’ego o pięć koszulek Modricia.
Prezes „Kogutów” na prośbę Mamicia przystał, ale nie do końca. Ostatecznie Tottenham zapłacił za Modricia wynegocjowaną kwotę pomniejszoną o… wartość pięciu koszulek
W Kurakao Kap zagrał przedwczoraj na lewej właśnie i czytałem wpisy kibiców, że świetny występ i powinien naciskać w tym sezonie na Marcha. No ale przychodzi ten Kukurella z Hiszpanii więc słusznie zrobiłem prognozując brak debiutu Karbownika w tym sezonie [chociaż stawiałem na loanik do Belgii]. Byle grał w tym Olympiakosie a już gdzie to obojętne, ale są o krok od Ligi Europy więc okazji będzie sporo.mql pisze: ↑26 sie 2021, 9:24 @Pyton85 donosi, że Karbownik blisko wypożyczenia (z opcją wykupu) do Olympiakosu. W sumie full fajny kierunek, byleby tylko chłop tam grał regularnie. No i pytanie brzmi też, na jakiej pozycji - czytałem, ze Potter uznaje go za środkowego pomocnika, a tam mogą być ciężary (średnio widzę go wygrywającego rywalizację z takim Mady Camarą). Lewa obrona to już zupełnie inna bajka.