Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
dołączyłem do zabawy, zobaczymy jak długo będę konsekwentny, moje Zagłębie w drugiej lidze więc może ciut więcej Ekstraklasy się będzie oglądać, pzdr
Co to za godziny meczów z dupy typu 20:15 czy 14:45
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
moja ulubiona pora to niedziela 12:30, chciałbym chociaż raz o takiej porze się wybrać
trójkąt bermudzki wola mokotów
Odpocznij chłopie
MalinowyJogurt 2
ale się cieszę że wróciła moda na Legię i teraz co mecz jest pełny stadion albo niewiele do tego brakuje
Jeszcze przed covidem średnia frekwencja w meczach domowych wynosiła 14k
a zeszły sezon to ponad 25k 
Jeszcze przed covidem średnia frekwencja w meczach domowych wynosiła 14k
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Wydanie "Ekstraklasa" dostępne będzie w punktach sprzedaży prasy razem z weekendowym "Przeglądem Sportowym" przez tydzień od 19 lipca oraz z częścią piątkowego nakładu "Faktu". Ligi niższe dostępne będą w oddzielnej sprzedaży od 19 lipca przez dwa miesiące.

Spoiler

Zajebiście, że zdezaktualizuje się jeszcze tego samego dnia, a do września będzie jeszcze kilkadziesiąt transferów eh
wracamy

Spoiler

Za niecałe sześć godzin zamknięty zostanie temat Ekstraprognozy, więc kto jeszcze nie uzupełnił swojego typu lub wrzucił dwóch zawodników jednej drużyny do Fantasy niech szybciutko biegusiem leci i poprawia.
@redman23 @ART @sztyc @jajca @Bakan @Bryx Fenrir @ebismolarek @ZRO @zemsta1camzata
dawajcie swoje typy w tym temacie viewtopic.php?t=11244
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
o kurwa to już dziś, dzięki, poleciały typy
fajnie by było zobaczyć jak Jaga na pizde dostaje na dzień dobry kto jest ze mną
Spokojnie, tu gruba analiza szła ze składemwujot pisze: ↑19 lip 2024, 12:25 @redman23 @ART @sztyc @jajca @Bakan @Bryx Fenrir @ebismolarek @ZRO @zemsta1camzata
Jeszcze dokończę resztę potem.