Jolo pisze: ↑07 maja 2020, 17:06
widzę że Tede już odniósł się do sprawy, aż boję się włączać ten cringe. Mocno pierdoli?
tak naprawdę treści jest tam może 30 sekund i streściłem to tutaj:
lysy pisze: ↑07 maja 2020, 16:37
tede na insta zgodnie z oczekiwaniami odwrócił kota ogonem i on nie mówił, że hajs z koszulek idzie na cele charytatywne, bo przecież on nie chce się chwalić tym, że pomaga
potem jeszcze podszczypuje solara i mówi, że specjalnie dla niego zrobi koszulkę i mu wyśle w prezencie. dalej nie oglądałem
Ostatnio zmieniony 07 maja 2020, 17:11 przez lysy, łącznie zmieniany 2 razy.
Co ty Jolo, pierdol że to, on nigdy w życiu nic ciekawego nie powiedział więc nie sądzę że poza tym że to było od początku prowo, i miał taki zamiar przelać kasę to jeszcze teraz będzie wbijał codziennie przez 5 lat szpileczkę w SB przy jakiejkolwiek okazji, jebać wieprza aktualne teraz tak bardzo jak nigdy
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
daveyo pisze: ↑07 maja 2020, 17:10
Przecież przypierdolka do Tedego to najchujowsza rzecz jaka się przydarzyła w tym challengu.
Ej Daveyo, ja cię lubię w chuj ale nie kumam czemu ty tak ewidentnie idziesz pod prąd w tym temacie, przecież ty jako słuchacz hip-hopu z krwi i kości powinieneś przygardzić zachowaniem Tedego i jego odwracaniem ogona a tutaj jakieś (mam nadzieję) prowokacyjne posty żeby powiedzieć potem jak przy undzie że hehe, beka chciałem zobaczyć waszą reakcję?
Tede dla mnie to typowo sinusoida, raz go lubię i się nawet jaram, a niekiedy to bym mu napluł na twarz...nie dał zadnego info i jeszcze pewnie zdziwiony że ktoś miał czelność mu powiedzieć że "to nie jest spoko"... już widze tych jego przygłupów sajko fanów jak to będę z CL się chełpić tym jak to ich guru wykiwał cały świat xD
Tutaj nie prowokuję, naprawdę tak uważam. Skąd ta pewność, że chłop chciał sobie włożyć hajs do kieszeni, a nie przelać na cel? Bo nie napisał w opisie? No dajcie spokój. Wątpię, że Tede jest na tyle głupi żeby żerować na takiej akcji, jeszcze takimi śmiesznymi koszulkami z bazaru, a poza tym to myślę, że z 80% artystów biorących udział w akcji nie stawia na pierwszym miejscu pomocy, tylko po prostu żeby zapierdolić zajebistą 16 i podpromować nadchodzące płyty czy cokolwiek związanego z ich muzyką, a druga sprawa to sam prestiż całej akcji, który jest wysoki i szanujący się artysta nie odpuści takiej okazji żeby się nie dołączyć.
Tede jest kurwą a kraj zaciera ręce
a tak na poważnie tedas pięknie się podłożył, ale jego jebanie jest oczywistą wypadkową tego że to jest teraz na scenie mikrus, jakoś nie widziałem przypierdołek solara i reszty ferajny do kiza, za promowanie singla w ramach akcji, a też nie ma informacji żeby monetyzacja z klipu szła na zbiórkę, której linku nie ma nawet w opisie
i dla jasności nie bronię wieprza
chrch pisze: ↑07 maja 2020, 15:58
serio polecam też tego tedefa na instagramie co on tam pierdoli xddd KUPIŁEM TE KURTKĘ OD MENELICY JESTEM DOBRYM CZŁOWIEKIEM XDD
on przecież teraz przez następne 5 marnych płyt będzie podgryzał całą MAFIJE XD polski rap <3
Wysłane z mojego moto g(6) plus przy użyciu Tapatalka
Mirror
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
[mention]Jose[/mention] bardzo uszczypliwa wypowiedź, ale cóż niektórzy lubią się dowartościować kosztem innym. I Cię zaskoczę, bo 16-tki od reprezentantów Killaz Group się pojawią. Gural już swoją rzucił, a w nominowanych jest Kaczor, więc nadejdzie pora na nawijanie Kaczora.
laik zajebiscie, rychu slabo, no i oczywko lot jest wysoki nwj
plk spoko, ze zwrote polozyl natomiast no przeciez caly zamysl nominowania go to bylo zeby rozniesc to na caly swiat, ale albo on sie wyjebal na to albo gamonie z boru nie przemysleli tego do konca
daveyo pisze: ↑07 maja 2020, 17:21
Tutaj nie prowokuję, naprawdę tak uważam. Skąd ta pewność, że chłop chciał sobie włożyć hajs do kieszeni, a nie przelać na cel? Bo nie napisał w opisie? No dajcie spokój. Wątpię, że Tede jest na tyle głupi żeby żerować na takiej akcji, jeszcze takimi śmiesznymi koszulkami z bazaru, a poza tym to myślę, że z 80% artystów biorących udział w akcji nie stawia na pierwszym miejscu pomocy, tylko po prostu żeby zapierdolić zajebistą 16 i podpromować nadchodzące płyty czy cokolwiek związanego z ich muzyką, a druga sprawa to sam prestiż całej akcji, który jest wysoki i szanujący się artysta nie odpuści takiej okazji żeby się nie dołączyć.
Wiesz co, ja się zgodzę z tym że większość to nakurwia te zwrotki i wpłaty w celu autopromocji i podreperowania PRu, nie będę zaprzeczał bo taki jest fakt, ta cała akcja to też taki jeden wielki marketing dla sceny polskiego rapu. Jeśli chodzi o Wieprza to ja mam pewność patrząc na jego zachowania, na jego prowokacje, strzały w niebo, impulsywność i to jakim jest bucem że to jest zaplanowana akcja. Przecież on swój merch pcha gdzie popadnie zawsze, i te merche są tak samo chujowe za każdym razem. Patrząc na win-loss ratio to naprawdę irracjonalne jest żeby zrobić to tak jak on to zrobił i jeszcze robić z siebie teraz oświeconego mesjasza który przechytrzył ten cały polski szowbiz i rozstawił pionki bo on to od początku zaplanował ale jednak.
Jeśli serio ktoś wierzy że gdyby nikt się do niego nie przyjebał to i tak by przelał kasę za te koszulki to pozdrawiam serdecznie, też chciałbym być tak naiwny, ja stoję w opozycji do postaci Tedego w tej aferze bo nawet zakładając że poszło zgodnie z jego planem to nikt, dosłownie nikt na tym nie zyskał a jedynie stracił on w oczach wielu ludzi i raperów. Przeczuwam kolejny epizod infamii. Oczywiście jeszcze będzie Buhh na którym będziemy mieli kolejny niesamowity plot-twist całej sytuacji bo on zaplanował coś jeszcze żeby się jeszcze bardziej pogrążyć. A fakt tego ile on wstawił story z wyjaśnieniami to pozostawia na ustach jedynie politowanie, szkoda chłopa bo kiedyś faktycznie miał żyłkę do biznesu i do kręcenia afer i ciekawych akcji promocyjnych a teraz ma jedynie flaka