Żużel
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Żużel
totalnie nie interesuje się żużlem, ale straszny props, wielkie pozdro panie Tomaszu
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

Nakręcił typ nagonkę, a za pół roku będzie im wity przybijał
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
zawodolony grisza łaguta? a w klubie koledzy, trener, też? żona w domu także?
- piernikowyskoczek
dobry followup
a nie wiem, czy hejt na Rosjan jest taki wlasciwy, szczerze mowiac nie wierze w to, ze Polacy w podobnej sytuacji zachowaliby sie krystalicznie i wzorowo
Dodano po 10 godzinach 53 minutach 29 sekundach:
ponoć ruskie mają sankcje na Artioma nałożyć, że powiedział, że nie chce jeździć dla putinowskiej Rosji
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- ebismolarek
Dodano po 5 minutach 49 sekundach:
W lidze też nie jadą
- piernikowyskoczek
no to gość jak COVID pewnie, Chris Holder znowu w Toruniu
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
w ogóle mnie to nie dziwi, znając polskich kibiców żużla, który ma zdecydowanie najgłupszych fanów z któregokolwiek sportu w tym kraju i jest najbardziej zgniłym środowiskiem jakie tylko można sobie wyobrazić (mówię to z pełną świadomością, siedziałem w tym od środka przez kilka lat w jednym z topowych klubów ekstraligi) to masa tępych januszy wysyłała mu pewnie setki gróźb śmierci czy okaleczenia, więc wolał położyć na to lagę
gdyby w tym tygodniu nastąpił pokój i do początku kwietnia (czyli kiedy zaczyna się sezon) ludzie w polsce by zapomnieli, że w ogóle była jakaś wojna, rosjan by w międzyczasie odwieszono to te same medialne dziwki typu dryła, majewski czy ostafiński by ich znowu oklaskiwały, smyrały po jądrach i chciałyby być ich wielkimi kolegami, takie to jest bagno, mówię wam, żebyście nie myśleli, że większość prezesów jest nagle takimi pacyfistami, że się solidaryzują z ofiarami wojny jak jest okazja żeby wyjebać bez mydła innego prezia i zwiększyć szansę na dodatkową flotę z dni meczowych przez dwa spotkania więcej we wrześniu
gdyby w tym tygodniu nastąpił pokój i do początku kwietnia (czyli kiedy zaczyna się sezon) ludzie w polsce by zapomnieli, że w ogóle była jakaś wojna, rosjan by w międzyczasie odwieszono to te same medialne dziwki typu dryła, majewski czy ostafiński by ich znowu oklaskiwały, smyrały po jądrach i chciałyby być ich wielkimi kolegami, takie to jest bagno, mówię wam, żebyście nie myśleli, że większość prezesów jest nagle takimi pacyfistami, że się solidaryzują z ofiarami wojny jak jest okazja żeby wyjebać bez mydła innego prezia i zwiększyć szansę na dodatkową flotę z dni meczowych przez dwa spotkania więcej we wrześniu
----
----
- piernikowyskoczek
zastępstwo zawodnika za Rosjan
co za głupota z tym banem dla Rosjan, taki mały, ciasny sport, kurwa, normalne chłopaki Artiom i Emil po polsku mówiące, Grigorij wiadomo, trochę niekumaty, ale widowiskowy, Wadim Tarasienko się rozkręcał fajnie, ehh, Janusze z Polski musieli się unieść honorem
co za głupota z tym banem dla Rosjan, taki mały, ciasny sport, kurwa, normalne chłopaki Artiom i Emil po polsku mówiące, Grigorij wiadomo, trochę niekumaty, ale widowiskowy, Wadim Tarasienko się rozkręcał fajnie, ehh, Janusze z Polski musieli się unieść honorem
mózg wypranyŻużel. Grigorij Łaguta udzielił wywiadu, w którym wyraźnie zaznaczył, że w trwającej wojnie w Ukrainie wspiera stronę rosyjską. - Więcej prawdy niż w Unii Europejskiej pokazują w rosyjskiej telewizji - powiedział były żużlowiec Motoru Lublin.
- Jest to wszystko pokazane w bardzo inną stronę. Więcej prawdy niż w Unii Europejskiej pokazują w rosyjskiej telewizji. Dużo więcej. Szkoda tego wszystkiego, szkoda, że do tego wszystkiego doszło. Ale szkoda, że w telewizji nie mówili i nie pokazywali tego, co działo się w 2014 roku - jak w Donbasie gromili, strzelali i zabijali niewinnych Rosjan. Wtedy było cicho i wtedy nikt nie protestował. Wszyscy sportowcy jakoś startowali w Rosji i nikt nie był zawieszony. I Polacy też jeździli w Rosji, jakby nic się nie stało. Dostawali nawet więcej pieniędzy od rosyjskich zawodników i nikt nie zwracał uwagi na to, co dzieje się w Donbasie. A tam ginęli ludzie z Rosji. I nikt wtedy nie zawieszał innych sportowców - rzekł Łaguta, który tą wypowiedzią definitywnie zamknął sobie drzwi do jakichkolwiek startów poza granicami swojego kraju.
----
----
spędziłem naście lat na stadionach piłkarskich a i tak nie trafia do mnie takie gadanie, przecież żużel to całkiem spoks widowiskowy sport; jakby był bardziej popularny to wtedy byś się nie wstydził czy ki chuj?