Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020)
Re: Quebonafide - ROMANTIC PSYCHO (2020) [Zapowiedź]
Tak, ta dziewczyna to ja. Chcesz się umówić na randkę przystojniaku?
tak naprawdę chodzi o taki portal dla kobiet, no nie gadaj, że nigdy nie słyszałeś o samosi.
- JoeyJoeJoe
No właśnie okazuje się, że nie mordo
a co tam robicie na samosi
obgadujecie chłopców?
I piszesz jako chłop, czy podszywasz się pod laskę tam?
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
-jebać pieniążki
-chuj kurwa 60 pln za preorder
-chuj kurwa 60 pln za preorder
Też uważam 60 PLN za skurwysyństwo (+16 za dostawę czyli łącznie 76 PLN za CDka!) ale przecież chyba czaisz że tekst tego kawałka to tak jakby myśli osoby w którą teraz się wciela Quebo. "Zwykły" informatyk który choruje na deprechę albo jest psycholem który w pewnym momencie pęka i morduje kilka kobiet. Potem w TV są wypowiedzi osób które twierdzą że był cichy, spokojny i zawsze mówił dzień dobry. Tytuł "Romantic Psycho" też na to wskazuje.
Wgl. porównanie tej formy promocji do akcji z raperem SolarBiałas nie ma sensu bo oczywiste jest to że Que gra postać, a Solar był cały czas sobą.
Efekt osiągnięty - dyskutujemy o tym na ślizgawce zamiast robić w tym czasie ruchy.
Wgl. porównanie tej formy promocji do akcji z raperem SolarBiałas nie ma sensu bo oczywiste jest to że Que gra postać, a Solar był cały czas sobą.
Efekt osiągnięty - dyskutujemy o tym na ślizgawce zamiast robić w tym czasie ruchy.

Benz Dealer?
Bimmer Dreamer
A od Wieniawki proszę się odpierdolić, śliczna jest, nawet bez mejkapu na siłce. Może pusta, głupiutka, odkurzacz, nie wiem. Mogłaby mi śpiewać NA ZAWSZE do snu.
A od Wieniawki proszę się odpierdolić, śliczna jest, nawet bez mejkapu na siłce. Może pusta, głupiutka, odkurzacz, nie wiem. Mogłaby mi śpiewać NA ZAWSZE do snu.

cringe straszny te foty
refren z tej jesieni calkiem spoko ale mam wrazenie, ze kojarze ta melodie?
bo fenomenu queby to w ogole nie ogarniam chyba, ze wrod nastolatek
refren z tej jesieni calkiem spoko ale mam wrazenie, ze kojarze ta melodie?
bo fenomenu queby to w ogole nie ogarniam chyba, ze wrod nastolatek
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Ciekawe czy znajdzie się ten kawałek na płycie, imo trochę nie pasuje, ale kto wie. Jeszcze był filmik z instagrama z tego snippetu, ale nie mogłem znaleźć i jest takie coś:
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
No a czemu Quebo wrzucił zdjęcie z salonu BMW?
na bank to będzie na płycie.
Przesłuchałem ten singiel "Jesień" i się jaram.
Promocja płyty dla mnie genialna, bardzo mi się podoba klimat tych zdjęć.
Koleś sobie wymyślił Gimmick i się jego konsekwentnie trzyma - normalnie jakby był gwiazdą wrestlingu.
Lubie jak raperzy są kreatywni aktorsko.
Koleś sobie wymyślił Gimmick i się jego konsekwentnie trzyma - normalnie jakby był gwiazdą wrestlingu.
- oKulTywowany
Będą , 1 jest na feacie z Cashem a na 2 wers ,,już nie mogę żyć spokojnie chciałbym..." mówi sam za siebie
This page is no longer available.
- oKulTywowany
Na you to mi wyskoczyło
This page is no longer available.
- przedszkolanek
mam tylko nadzieje, że to nie wyjdzie w ten piątek, chociaż mam przeczucie że nie odpuści terminu 14.02
Niestety pewnie tak będzie

- mlody jelcz
- zielony skurwiel
na tych dwóch zdjęciach, zwłaszcza na tym pierwszym widać na szyi wyraźne odbarwienia, jakby podkład właśnie
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
A ja tam myślę Panie Krzysztofie, że on serio ma straszny bałagan na strychu i gdyby nie to, że quequality czy sbm zatrudniają aktualnie dyrektorów zarządczych i mają w tych swoich labelach normalne działy marketingu jak januszsofty czy inne niuansrejdia on by siedział na jakiejś terapii jak Bonson na klipie u Aviego. Wiadomo, że oni to perfekcyjnie zmonetyzują ale zobaczycie - będą się sypać rapery wkrótce, Zioło i Raca to było dopiero intro. Smutne w kutas ale tak będzie.lygrys pisze:Przesłuchałem ten singiel "Jesień" i się jaram.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
specterharv
xDddddmlody jelcz pisze: ↑13 lut 2020, 16:07na tych dwóch zdjęciach, zwłaszcza na tym pierwszym widać na szyi wyraźne odbarwienia, jakby podkład właśnie
Jakie przebarwienia? To jest zarost. Tak zarost jest również na szyi