Sokół - Nic (2021)
Re: Sokół - Nic (12.11.2021) [Zapowiedź]
To nie uniwersum Slizgawki 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Kto jest kto rozwiązanie zagadki.
- yungXpaproch
felipe git ksywa 
Podbijam ziomeczka wyżej który zauważył, że ZIPy to jednak trochę przereklamowany kolektyw. Wystarczy spojrzeć na dyskografię każdego z członków. Poza Sokołem wygląda to marnie, dużo gorzej niż w przypadku członków Molesty, bo przecież
Włodi - bardzo dobra dyskografia, choć wiadomo, nie każdemu musi leżeć
Vienio - miał swój moment, jest kilka kawałków które lubię
Wilku - wiadomo, z HG rządził ulicą ładnych pare lat
Pelson - bardzo fajne EPki, chociaż wiadomo, komercyjnej furory nie zrobiły, to do dziś wracam bez przypału
A wśród Zipów, no cóż
Sokół - dość dobra dyskografia, chociaż dla mnie to ostatnimi czasy zamulił i za bardzo mu wjechało zgrywanie szefa wszystkich szefów
Pono - pojedyncze numery lubie, ale technicznie to on jest mocno do tyłu - całej płyty raczej bym nie przesłuchał
A reszta, no cóz, bez szału
Włodi - bardzo dobra dyskografia, choć wiadomo, nie każdemu musi leżeć
Vienio - miał swój moment, jest kilka kawałków które lubię
Wilku - wiadomo, z HG rządził ulicą ładnych pare lat
Pelson - bardzo fajne EPki, chociaż wiadomo, komercyjnej furory nie zrobiły, to do dziś wracam bez przypału
A wśród Zipów, no cóż
Sokół - dość dobra dyskografia, chociaż dla mnie to ostatnimi czasy zamulił i za bardzo mu wjechało zgrywanie szefa wszystkich szefów
Pono - pojedyncze numery lubie, ale technicznie to on jest mocno do tyłu - całej płyty raczej bym nie przesłuchał
A reszta, no cóz, bez szału
tak to widze mocno banglalo, pono>vienio, pelson spokojnie
syn Al Capone, który z dumą nosi ZIP znamiono
-
nescafeklasyg
no nie pykło chłopakom ewidentnie, zip skład to stara ekipa która wśród młodych raczej nie jest kojarzona w ogóle i jeden holywoodzki sokół tego nie zmieni, jak już chcieli wrócić z singlem to na moje powinni zrobić właśnie ukłon w stronę starych brzmień żeby jakoś porwać tą starszą częśc słuchaczy no ale wiadomo, kto się będzie przejmował boomerami, poza tym co ten fu pisze o jakims pluciu jadem przez fanów, z tego co widzę to sa po prostu w kulturalny sposób wyrażone głosy rozczarowania no ale przecież jak to mozliwe że zip skłuad polskie mafia k1fry wu tang mógł rozczarować.
-
dziejaszek
U Zipów zawsze imponowało mi to ich braterstwo do czasu jak się "wyrzekli" Jędkera, tutaj też go nie ma - dla mnie to już nie ta sama ekipa.
Realista wydał wreszcie tą książkę ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Czemu jakby nagrał to ktoś inny to pewnie byłoby jaranko, przecież własnie wspominana Hevra ma duzo głupsze numery i są zajebiscie odbierane, a przecię to nawet wpada w ucho
-
nescafeklasyg
pewnie temu, że hewra od samego początku robi głupkowate numery, z lepszym lub gorszym efektem za to do zipów taka konwencja mi za chuj nie pasuje, to tak jakby nie wiem, maryla rodowicz nagle złapała za wiosło i zaczęła grac black metal no zapewne byłby to dla niej jako artystki krok naprzód, odkrywanie nowych lądów itd ale jaki by to miało odbiór to chyba łatwo przewidzieć.
poza tym ktokolwiek by tego nie nagrał to byłoby to kurwa słabe, sam fu pisze że na początku miał wątpliwości ale jednak nagrał.I to własnie słychać w tym kawałku, że nie do końca tam coś grało, zestaw sobie to z takim "tonie majami" i sam rozkmiń które lepsze.
poza tym ktokolwiek by tego nie nagrał to byłoby to kurwa słabe, sam fu pisze że na początku miał wątpliwości ale jednak nagrał.I to własnie słychać w tym kawałku, że nie do końca tam coś grało, zestaw sobie to z takim "tonie majami" i sam rozkmiń które lepsze.
- SuperRapMaster
Dla mnie ten numer w ogóle nie brzmi jak Hewra.
- OsiedlowyArmando
Dzienniki pokładowe rapera ? Toc to rok albo dwa lata temu już wyszło , chyba ze o jakaś druga ksiazke wam chodzi
Myślałem że nie wyjszło 
Skąd się w ogóle wzięła ksywa Sokół?
-
encrenoire
Z nazwiska...?
Ostatnio zmieniony 07 lis 2021, 17:57 przez encrenoire, łącznie zmieniany 1 raz.