Frosti
Re: Frosti
no tak szczerze to rzeczywiscie, zaskakujaco spoko sie gosc wypowiada. lepiej niz rapuje
Przebrnąłem i spoko rozmowa, przepraszam za wątpliwości
Kiedyś przesłuchałem z nim jakiś cały wywiad i całkiem świadomy jest tego co robi i co się w muzyce dzieje.
frosti dawaj napierdalaj w sokoła wersami zemsty a nie strzałami w wywiadach
Śnieg Garbatym Nosom
mam wyjebane w tego frostiego, ale props za besztanie uszatka, w końcu publicznie to zrobiono, na forum było wiele podobnych głosów
Dawać beefa, niestety Sokół pewnie obsranko bo potencjalni reklamodawcy mogą się wycofać
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
sokol po pisowskich pieniadzach reklamowal szczepienia propagowal maseczki wielki ulicznik antysystemowiec przeciwnik sadownictwa o czym nawija na nucie dla bonusa rpk
Opisze ktoś w skrócie czemu tak często pada wątek PiSu? Nie śledziłem Sokolnika gdzieś od czasów płyt z Marysią, już wtedy był pół na pół biznesmenem-filantropem i raperem, nie jestem na bieżąco jaki Johnnie Walker czy inny Orlen ma na klipach.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
A to nie jakis inside joke, Sokola bardziej kojarze wlasnie bardziej z fajnopolackiej retoryki, co oddaje chocby wersy z hybrydy
za $ek$
sokół jako hiphopowy jordan peterson - bajkopisarz zamknięty w swojej bańce z roszczeniem do posiadania jedynej prawdy objawionej, a frosti jak maja staśko albo ta żukowska z lewicy - drze pizdę, żeby zwrócić na siebie uwagę, a i tak każdy ma to głęboko w dupsku
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Czytam na Twitterze komentarze internautów i jestem podłamany jak wielu jest rycerzyków Sokoła
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
no tak, ale każdy z nich jest w wieku około 40 lat
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----