Akurat dostałem voucher za karnet na wiosnę i wejdzie za to piękna koszulka. Ponoć wyjazdowe są jeszcze lepsze, na dniach będzie info. Ogólnie jak miało wejść to Capelli to tylko Ateny i Duisburg miały tego sponsora, a teraz w linku wyżej już kilkadziesiąt klubów ma te koszulki.
Nie mam pojęcia, plotki były że miała dziś Fortuna wlecieć, ale jak widać nie.
Ciekawostka koszulki projektował Mdoom czyli chyba ten co robi grafikę do okładek płyt i do numerów na jutubku - Michał Madej. Może ktoś w temacie mnie poprawi, ale z tego co widzę na fb to on np robił okładki na Bonsoul
Ogólnie to była już seria koszulek z logiem Grupy Azoty, ale po zerwaniu umowy na szybko musieli ogarnąć koszulki bez sponsora, możliwe że jak będzie nowy sponsor to wleci na koszulki.
to dokładnie on, na starym s****u miał konto normalnie a tu to nie wiem, pamiętam go ze starych forumów graficznych. dla Pogoni siekał też jakieś magazyny meczowe czy coś takiego (nie mogę skojarzyć tera na 100% co to dokładnie było
a koszulinki bardzo fajne
I live on borrowed time, my expiration date I passed it, so lock me up forever, but this shit is everlastin'