Edzio

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
xxxkawo

Re: Edzio

Post autor: xxxkawo »

Co tu taka cisza? Malik nagrywał telefonem O'Block z daleka, bo nie udało mu się wejść na to osiedle, a taki Edzio nagrywa klip na O'Blocku
(na najniebezpieczniejszym osiedlu w USA)

Nawet 6ix9ine jak się pojawił na O'Blocku to był bardzo nerwowy i zesrany:

Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

:lol:
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

xxxkawo pisze: 12 lis 2024, 8:49 Co tu taka cisza? Malik nagrywał telefonem O'Block z daleka, bo nie udało mu się wejść na to osiedle, a taki Edzio nagrywa klip na O'Blocku

:lol: :lol: :bowdown:
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

VBSW pisze: 12 lis 2024, 17:36

:lol:
Troche zmarnowany potencjal, te cykacze przy refrenie psuja imo brzmienie, do tego moze gdyby tekst byl troche dojrzalszy to moglby byc hit kawalek, a tak to karykaturalnie wyszlo jeszcze z tym teledyskiem jak z jakiegos fast & furious 9 ehhh
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Mider

Post autor: Mider »

xxxkawo pisze: 12 lis 2024, 8:49 Co tu taka cisza? Malik nagrywał telefonem O'Block z daleka, bo nie udało mu się wejść na to osiedle, a taki Edzio nagrywa klip na O'Blocku

props w chuj dla edzio
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ja pierdolę jaka żenada. :bag:
Awatar użytkownika
Hytry Wałek

Post autor: Hytry Wałek »

Będzie jeździł po całym świecie pełniąc rolę ambasadora naszego kraju. Jestem Edzio... z Polski.
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?
Awatar użytkownika
gods bidness

Edzio powinien grać w Klanie rapera z Klanu, czyli samego siebie. Był już Karol, beatboxer z Klanu, a on ze swoim rapem i swoją personą, by tam pasował jak ulał.

Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Nie wiem co mnie bardziej rozbawiło w tej akcji, montypythonowski skecz w ktorym Edzio z jego całą postacią, wizerunkiem, twórczością etc. wbija na niebezpieczne osiedle, czy reakcje strollowanych typu 40letni koldi wyglądający jak serdel demaskujący edzia żeby czasem nikt nie pomyślał że sympatyczny tiktokowiec jest bardziej łobuzerski od ulanego karła xd
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

koldi czemu ty tak żenująco się zachowujesz człowieku ile ty masz lat xddd

i weź tę cebulę z głowy wyeliminuj w końcu
Awatar użytkownika
gods bidness

Tu Dorota Wellman i Michał Prokop z telewizji śniadaniowej, łączymy się z raperem... (spojrzenie na kartkę), z raperem Edzio, który był w Stanach - Edzio co nam możesz opowiedzieć o tej wyprawie?

Siema jestem Edzio, raper z Polski (raper z Polski tak)
jestem na O'Block niebezpieczniej dzielnicy! (niebezpiecznej bardzo tak!)
Jest tu tak niebezpiecznie, słyszę jak bije mi serce (bije mocno tak!)
Żaden Polak jeszcze tu nie weszet (to jak krok na księżyc joł)
mały krok dla człowieka, ale wielki dla polskiego rapu! (polski rap, polski rap!)
Awatar użytkownika
bronek

Edzio zawsze na propsie (mowie to nieironicznie jbc), ma ktos link do reakcji Koldasa bo bym chetnie obaczail :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
gonny_trebor
Moderator

Post autor: gonny_trebor »

ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel

Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem :exclaim:

>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Awatar użytkownika
bronek

Dzieki rob
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Ale Koldasa boli, że Caporegime Filipka, jego arcywroga, lata sobie jak szef po najniebezpieczniejszej dzielnicy w stanach z najgroźniejszymi czarnuchami na ulicy, a jego dekadę temu ochroniarz wyjebał w Warszawie spod sklepu LV, bo z Teoembe klientów straszyli machając łapami, jak o drobne
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
gods bidness

– Koldi i inni tego typu pokroju, klejcie wary, bo nawet nie wiecie przez co trzeba było przejść i ile pozałatwiać, aby się dostać na O’Block. Zrobię 10 klipów za free (35 tys. zł) osobie, która wjedzie i mi wyśle filmik, jak jest i jak wyjdzie. Przyjedź powiedzieć to w twarz tym „bezrobotnym”. Za bilet ci zapłacę, chcesz? Na szczęście tylko w jedną stronę. Tacy niespełnieni raperzy są najgorsi – odpowiada.
Kurwa jaki on jest krindżowy, prawie tak jak ten jego rap. :bag: Przeżywa to, jakby zimą na K2 wlazł. Ileż to pozwoleń, ile załatwiania, śmierć zaglądała w oczy na każdym kroku. Niebezpiecznie tak (niebezpiecznie bardzo bardzo). Polak taki pierwszy tam, najpierwszejszy.

Po chuj tam jakiś Polak miałby w ogóle chcieć iść, jak małpy w zoo można pooglądać, to po pierwsze. Po drugie jak się ma kasę, to pewnie to żaden problem, wystarczy na Instagramie kogoś znaleźć i się ustawić. Po trzecie cały ten jego chujowy rap jest tłumaczeniem dla pań oglądających dzień dobry TVN, co to jest oblock i że niebezpiecznie bardzo, bardzo bardzo. I że Edzio odważny bardzo bardzo. Mural groźny, murzyn groźny. Niebezpieczeństwo! :bag:

Jak już tam był to jakiś koncept track mógł nagrać jak ten quebo czy coś. A po trzecie czy tam czwarte to żaden on pierwszy. Ogólnie zakładam że kto bardzo chciał tam być, to był. Tylko no po chuj?

2do5

Post autor: 2do5 »

myślisz że to takie proste złapać w siatkę wpaść sobie na O'Block i bujać się razem z tymi afroamerykanami w rytm Listu do M, roniąc przy tym wspólnie łzy, lejąc hennessy na beton? Edziowi sie udało, szacunek
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

gods bidness pisze: 20 lis 2024, 16:26 Kurwa jaki on jest krindżowy, prawie tak jak ten jego rap
Ale ty wiesz ze to nie są słowa Edzia xD
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Props Edzio, dużo bardziej podoba mi się taka promocja, niż Malik zapychający płytę featami jakichś pół Niemców pół Turków, a potem czytasz bowdowny od yungmaćka15pl O KURWA MALIK OGARNĄŁ EL LUCIANO LOCO KOKO EUROSPOKO :shock: :shock: chuj że nie wie nawet o czym ta zwrotka i że wytwórnia jego idola też musiała grzecznie zabecelować

W ogóle dotąd nie mogę się oswoić z faktem, że typ (Edzio) kręci se milionowe zasięgi i śpi lepiej niż większość raperów, a ja byłem przekonany że on totalnie zaginął po skończeniu się filipkowej ery we freestylu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Jestem Edzio nazywasz mnie pedałem / ja na O’Block z murzynami klip nagrałem :cool:

W sumie to brawo dla Edwarda - skoro jeden raper wyznaczył granicę a on ją oficjalnie przekroczył z uśmiechem na twarzy to fajnie.

Wszystko ma swoją cenę. Kiedyś jakiś jakiś koreański raper przyjechał do Compton zobaczyć się z Layzie Bone i go okradli.

Młodzież będzie klikać.
ODPOWIEDZ