Pono
Re: Pono
absolutnie nie sugeruje, ale juz zupelnie niezaleznie od prawdziwosci tej sytuacji, sam fakt publicznego opowiadania zdarzenia, w którym wychodzi się na wielkiego bohatera, i ktore ewidentnie ma pozycjonowac ciebie i twoj wizerunek w bardzo konkretny i pożądany sposob, a ktore dziwnym trafem nie mialo zadnych swiadkow i z gory wiadomo ze nie ma absolutnie zadnej szansy na nawet pobiezna jego weryfikacje, z bonusem w postaci podsumownia werbalnym victory lapem typu "hahaha ale ze mnie krejzi madafaka" zafundowalo mi niezla kapsule czasu, i to siegajaca glebiej niz do 2014 roku, a raczej do czasow wczesnopodstawowkowych, nie powiem
Jedynym swiadkiem byla marysia starosta ktora jak wiadomo ,gdyby tylko zaprzeczyla czemukolwiek, dostalaby od sokola zajebane w leb.
Przydalby sie temat o damskich bokserach w hip hopie
Pono interesowal sie wyscigami konnymi, moze wiec stad mial siano na dropsy
Przydalby sie temat o damskich bokserach w hip hopie
Pono interesowal sie wyscigami konnymi, moze wiec stad mial siano na dropsy
- gods bidness
Wyścigi konne to jest źródło długów, a nie siana.
Ten Gangus to jakiś poliglota, po angielsku i po włosku sokola wyzywał"No i kurwa pierwszej nocy na Copacabanie podbił jakiś pedał z giwerą i chciał mnie okraśćchuj mu w dupe. Odbiegł w szoku krzycząc »You crazy motherfucker, vafanculo!" Hahahahaha«"- napisał Sokół, dołączając do postu link z teledyskiem do utworu "Damy radę" jego grupy WWO.
- scam_sakawa
Sokół obraża gościa od "pedała", a potem dopisuje "chuj mu w dupe." - hmmm, jestem confused 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- gods bidness
Sokół pojechał z Marysią do Medellin i cały kartel do pionu poustawiał. A wy co, dalej internet?
Wydaje mi się, że chodzi o to, że była ostatnio wrzucana rozkmina wg której hetero mężczyzna git nie powinien operować zwrotami o chujach w dupę, possaniu itd kierowanymi do innego mężczyzny
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Inaczej patrzy pedał, inaczej dobry chłopak.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Sokół da jej 4,76% udziałów ze sprzedaży sklepu Prosto, odtworzeń zipowych kawałków, albo coś takiego
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mógłby gaże jednego deala reklamowego jej oddać (albo chociaż część wystarczającą żeby spłacić długi), ale Sokół jest narratorem a nie sponsorem i tyle to nie da
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
najwiecej o pedalach i chujach w dupie mowia kryptogeje ;]]]scam_sakawa pisze: ↑10 gru 2025, 11:47 Sokół obraża gościa od "pedała", a potem dopisuje "chuj mu w dupe." - hmmm, jestem confused![]()
kontakt i cala reszta: guns.lol/oooizneb