[beef] Oki vs Kinny Zimmer

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa?

Oki
2
1%
Kinny Zimmer
104
64%
Hip-hop przegrywa
57
35%

Liczba głosów: 163

Awatar użytkownika
kapper1

Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer

Post autor: kapper1 »

kompromitacja jeżyka

jebana częstochowa
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Młody jeżyk, bo chciałbym tylko przeżyć

Niestety nie udało się dla jego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Ten pierwszy bit i flow spierdoliły z 2010 roku.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

ale gowno. kompromitacja cwela. pierwsza minuta mi sie podobala i mogl skonczyc.
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Michalina co Toba kierowało przy wyborze tych 2 klaunów skoro tylu dobrych Slizgierow tu jest
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

np. Lygrys
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Megidox pisze: 13 kwie 2026, 17:51 Michalina co Toba kierowało przy wyborze tych 2 klaunów skoro tylu dobrych Slizgierow tu jest
Liczba obserwujacych na IG
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

To co ten OKI jednak miał mutację?

Dodano po 11 minutach 45 sekundach:
Beef to w ogóle niewygodny moment dla wielu raperów, bo wychodzi szydło z worka. Ja np. nie miałem pojęcia, że ten OKI to taka wydmuszka i full cieć jebany. Teraz mi się kojarzy totalnie z jakimiś jutuberami dla dzieci, w stylu ekipa Freeza, któremu się zachciało rapować i daje takie family friendly rapsy głosem smerfa ciamajdy ze smerfnych hitów.

Taki rapik typowo targetowany pod dzieci 9-12 lat, totalnie przezroczysty, bez żadnej kontrowersji i trudności w odbiorze. Taki, żeby nie było przekleństw, trudnych spraw, ani nawet trudnych słów. Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!

Do tego przekolorowane teledyski w pastelowych kolorach, jak wesoły OKI z jeżykiem na głowie skacze do basenu z kulkami, a potem jedzie na bmxie a z nieba lecą na niego landrynki, a on ma wesołe różowe okulary w kształcie rekina. A na koniec - WOJNA NA PODUSZKI! YEEEEAH!

No wizerunek taki, że Mezo przy nim to Rogal DDL, a Pikej to Chada.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

W końcu Produkt47, to musi trafić do jak najszerszego grona odbiorców :joint:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Berka

Post autor: Berka »

gods bidness pisze: 13 kwie 2026, 20:25 To co ten OKI jednak miał mutację?

Beef to w ogóle niewygodny moment dla wielu raperów, bo wychodzi szydło z worka. Ja np. nie miałem pojęcia, że ten OKI to taka wydmuszka i full cieć jebany. Teraz mi się kojarzy totalnie z jakimiś jutuberami dla dzieci, w stylu ekipa Freeza, któremu się zachciało rapować i daje takie family friendly rapsy głosem smerfa ciamajdy ze smerfnych hitów.

Taki rapik typowo targetowany pod dzieci 9-12 lat, totalnie przezroczysty, bez żadnej kontrowersji i trudności w odbiorze. Taki, żeby nie było przekleństw, trudnych spraw, ani nawet trudnych słów. Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!

Do tego przekolorowane teledyski w pastelowych kolorach, jak wesoły OKI z jeżykiem na głowie skacze do basenu z kulkami, a potem jedzie na bmxie a z nieba lecą na niego landrynki, a on ma wesołe różowe okulary w kształcie rekina. A na koniec - WOJNA NA PODUSZKI! YEEEEAH!

To potrzebowałeś dopiero beefu, aby odkryć prawdę o OKI?
Awatar użytkownika
Clay

Post autor: Clay »

Jak to jest, że odpowiadasz tak szybko, a teraz się popsuł zegarek?
ale go Kinny Zimmer wyczekał :lol: po tej słabej odpowiedzi i popkillerach różowy był na wygranej pozycji i Oki potrzebował od niego odpowiedzi żeby się jakkolwiek poprawić i odnieść, a tu cisza.

i teraz 2 wyjścia będąc w takim położeniu - zostawisz to i wyjdziesz na przegranego albo nagrasz diss po dissie jak twój rywal któremu to wytknąłeś strzelając sobie samobója na starcie xd jedyna szansa żeby się odkuć w takiej sytuacji to gdyby nagrał naprawdę dojebany diss, jest jak jest. Zimmer Kinny szachy dla debili
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Berka pisze: 13 kwie 2026, 20:56
gods bidness pisze: 13 kwie 2026, 20:25 To co ten OKI jednak miał mutację?

To potrzebowałeś dopiero beefu, aby odkryć prawdę o OKI?
Tak, bo potrzebowałem przesłuchać ze dwa jego kawałki.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

gods bidness pisze: 13 kwie 2026, 21:11 Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!
:lol:

Niby nic odkrywczego, ale zaśmiałem z recenzji.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

haha ja w sumie nie sledzilem jego kawalkow oprocz sprawdzania calego tego OIO i sie nie spodziewalem ze to serio jest az tak cukiereczkowe jak dla ipad kidow :lol: @gods bidness w punkt 200% prawdy jak pro8l3m
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ja nie słuchałem żadnego kawałka z tego beefu, ale znam sprawę bambi i zapowiadanego wpierdolu na popkillerach, więc wiem, na kogo głosować

a co do tego opisu okiego to racja, chociaż kiedyś rapował lepiej, lubiłem płytę produkt czy coś, ale prawdą jest, że to jest takie puste i bez wyrazu, że nawet w ładnym opakowaniu nie chce się wracaç
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Kolejny samobój jeżyka:

Kocham, pozdrawiam
DeDoK

Post autor: DeDoK »

no tak, bo promocja trasy nie byla zaplanowana wczesniej xd
8:0 kinny esz
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

pewnie i była, ale siało idealnie

nawet nie wiem moze Kinni wiedział że zara będą promować

dobra zabijcie mnie bo zaczynam propsować ostatnio Kinny kurwa Zimmer za ruchy, co jest
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

2 głosy w beefie na siebie to pewnie Okiego i Bambi
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

kurwa dobry jest ten najnowszy diss okiego nieironicznie. w sensie w huju mam co tam nawija, ale fragment z darkiem zajebisty no cap
Haczapurjan pisze: 07 kwie 2026, 17:31 Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
ODPOWIEDZ