[beef] Oki vs Kinny Zimmer
Re: [beef] Oki vs Kinny Zimmer
kompromitacja jeżyka
jebana częstochowa
jebana częstochowa
Młody jeżyk, bo chciałbym tylko przeżyć
Niestety nie udało się dla jego.
Niestety nie udało się dla jego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ten pierwszy bit i flow spierdoliły z 2010 roku.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Michalina co Toba kierowało przy wyborze tych 2 klaunów skoro tylu dobrych Slizgierow tu jest
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
WesolyJozek
Liczba obserwujacych na IG
- gods bidness
To co ten OKI jednak miał mutację?
Dodano po 11 minutach 45 sekundach:
Beef to w ogóle niewygodny moment dla wielu raperów, bo wychodzi szydło z worka. Ja np. nie miałem pojęcia, że ten OKI to taka wydmuszka i full cieć jebany. Teraz mi się kojarzy totalnie z jakimiś jutuberami dla dzieci, w stylu ekipa Freeza, któremu się zachciało rapować i daje takie family friendly rapsy głosem smerfa ciamajdy ze smerfnych hitów.
Taki rapik typowo targetowany pod dzieci 9-12 lat, totalnie przezroczysty, bez żadnej kontrowersji i trudności w odbiorze. Taki, żeby nie było przekleństw, trudnych spraw, ani nawet trudnych słów. Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!
Do tego przekolorowane teledyski w pastelowych kolorach, jak wesoły OKI z jeżykiem na głowie skacze do basenu z kulkami, a potem jedzie na bmxie a z nieba lecą na niego landrynki, a on ma wesołe różowe okulary w kształcie rekina. A na koniec - WOJNA NA PODUSZKI! YEEEEAH!
No wizerunek taki, że Mezo przy nim to Rogal DDL, a Pikej to Chada.
Beef to w ogóle niewygodny moment dla wielu raperów, bo wychodzi szydło z worka. Ja np. nie miałem pojęcia, że ten OKI to taka wydmuszka i full cieć jebany. Teraz mi się kojarzy totalnie z jakimiś jutuberami dla dzieci, w stylu ekipa Freeza, któremu się zachciało rapować i daje takie family friendly rapsy głosem smerfa ciamajdy ze smerfnych hitów.
Taki rapik typowo targetowany pod dzieci 9-12 lat, totalnie przezroczysty, bez żadnej kontrowersji i trudności w odbiorze. Taki, żeby nie było przekleństw, trudnych spraw, ani nawet trudnych słów. Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!
Do tego przekolorowane teledyski w pastelowych kolorach, jak wesoły OKI z jeżykiem na głowie skacze do basenu z kulkami, a potem jedzie na bmxie a z nieba lecą na niego landrynki, a on ma wesołe różowe okulary w kształcie rekina. A na koniec - WOJNA NA PODUSZKI! YEEEEAH!
W końcu Produkt47, to musi trafić do jak najszerszego grona odbiorców 
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
gods bidness pisze: ↑13 kwie 2026, 20:25 To co ten OKI jednak miał mutację?
To potrzebowałeś dopiero beefu, aby odkryć prawdę o OKI?
ale go Kinny Zimmer wyczekałJak to jest, że odpowiadasz tak szybko, a teraz się popsuł zegarek?
i teraz 2 wyjścia będąc w takim położeniu - zostawisz to i wyjdziesz na przegranego albo nagrasz diss po dissie jak twój rywal któremu to wytknąłeś strzelając sobie samobója na starcie xd jedyna szansa żeby się odkuć w takiej sytuacji to gdyby nagrał naprawdę dojebany diss, jest jak jest. Zimmer Kinny szachy dla debili
- gods bidness
Tak, bo potrzebowałem przesłuchać ze dwa jego kawałki.Berka pisze: ↑13 kwie 2026, 20:56gods bidness pisze: ↑13 kwie 2026, 20:25 To co ten OKI jednak miał mutację?
To potrzebowałeś dopiero beefu, aby odkryć prawdę o OKI?
gods bidness pisze: ↑13 kwie 2026, 21:11 Skacze w górę jak Sochan, jadę szybko jak formuła i robię triki jak na deskorolce, hej ho! A na głowie mam jeżyka hej!
Niby nic odkrywczego, ale zaśmiałem z recenzji.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
haha ja w sumie nie sledzilem jego kawalkow oprocz sprawdzania calego tego OIO i sie nie spodziewalem ze to serio jest az tak cukiereczkowe jak dla ipad kidow
@gods bidness w punkt 200% prawdy jak pro8l3m
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
ja nie słuchałem żadnego kawałka z tego beefu, ale znam sprawę bambi i zapowiadanego wpierdolu na popkillerach, więc wiem, na kogo głosować
a co do tego opisu okiego to racja, chociaż kiedyś rapował lepiej, lubiłem płytę produkt czy coś, ale prawdą jest, że to jest takie puste i bez wyrazu, że nawet w ładnym opakowaniu nie chce się wracaç
a co do tego opisu okiego to racja, chociaż kiedyś rapował lepiej, lubiłem płytę produkt czy coś, ale prawdą jest, że to jest takie puste i bez wyrazu, że nawet w ładnym opakowaniu nie chce się wracaç
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
no tak, bo promocja trasy nie byla zaplanowana wczesniej xd
8:0 kinny esz
8:0 kinny esz
pewnie i była, ale siało idealnie
nawet nie wiem moze Kinni wiedział że zara będą promować
dobra zabijcie mnie bo zaczynam propsować ostatnio Kinny kurwa Zimmer za ruchy, co jest
nawet nie wiem moze Kinni wiedział że zara będą promować
dobra zabijcie mnie bo zaczynam propsować ostatnio Kinny kurwa Zimmer za ruchy, co jest
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
2 głosy w beefie na siebie to pewnie Okiego i Bambi
Śnieg Garbatym Nosom
kurwa dobry jest ten najnowszy diss okiego nieironicznie. w sensie w huju mam co tam nawija, ale fragment z darkiem zajebisty no cap