Popek
Re: Popek
Ja rozumiem że oświadczenie, prawnicy itp, ale czasami te teksty są tak przerysowane, że ktoś tam chyba siedział czytając pierwszy szkic i stwierdził "dawaj jeszcze parę jakichś mądrych wyrazów wpierdol", musi brzmieć groźniej
Zachowanie wstrzemięźliwości od nieżyczliwych komentarzy zadających śmiertelny cios, z całą mocą
Zachowanie wstrzemięźliwości od nieżyczliwych komentarzy zadających śmiertelny cios, z całą mocą
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
potępiłem go na samym początku jako degenerata, natomiast że reakcja środowiska jest niewspółmierna do przewiniętego czynu (obczaj jeszcze raz to komiczne wideo różala) to po prostu fakt, i tyle.
i tak ostatnie dobre co popuś nagrał do chyba dirty diana.
jasny wracaj na forum
za tych co nie mogą bo w dupie wszywka potem jeszcze ładnie weszło, ale to nie dzięki popusiowi tylko rewelacyjnemu refrenowi wyśpiewanego przez denisa
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
mam wyjebane remix feat peja
- FruitOffTheWall
nikt nie powie ze to jest hujowe. Kurwa popek miał wszystko, szacunek u ludzi (kaczy proceder). A zjebał wszystko idealnie, od linijki, a nawet od linii białej odkleiło mózg od czaszki.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
jako raper słynący z odpałów, bycia pojebanym i autodestrukcji – idealnie potoczona kariera, wybuch supernovy, konsekwentny rozpad i pogrążanie się w chaosie po upadek. Jako człowiek, hujnia max, życie dało mu cytryny, to se ich do dupy napakował
cztery żubry i dwie kurwy
ja tam jestem zdania że takie kompletnie naturszczykowe, autroskie próby odnalezienia się na bicie są o milionkroć ciekawsze od flow rozpisanych co do każdego jęknięcia, jak u jakiegoś tego typa cwela.
tu masz tego dobry przykłąd, z tego samego mixtapu numer:
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
modlisz się do Boga, a udajesz diabła
tu masz tego dobry przykłąd, z tego samego mixtapu numer:
Dodano po 1 minucie 1 sekundzie:
modlisz się do Boga, a udajesz diabła
jasny wracaj na forum