Tede
Re: Tede
jestem w 2/3 odcinka, ale chciałem spropsować Smoka, bo całkiem dobrze się tam odnalazł, mimo że nie jest gościem z branży, a Jacek jest mocno specyficznym rozmówcą
- oKulTywowany
typ dzwoni i pyta Tdfa co mu pomogło/zmotywowało żeby schudnąć bo ma z tym problem
Tede-(wciągnięcie nosem)-słuchaj mordo to było proste
piękny moment
Tede-(wciągnięcie nosem)-słuchaj mordo to było proste
This page is no longer available.
Jacula nie nauczy się żeby publicznie pojawiać się z czystym nosem eh.....Nie warto było,zmarnowane 2h
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jaca ogolnie sportowiec brzydzi się używkami #od99plyne
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- oKulTywowany
przeciez płyta sport własnie o tym jest a o czym innym jak nie o tym
This page is no longer available.
Tede/Ostry to byłby klasyk w dniu premiery, bardzo lubię ich flow z tamtego okresu. Ostry mówił gdzieś że nawet to mieli nagrane ale spytany czemu nie wyszło wykręcał się jakimiś boomerskimi tekstami w stylu "był pożar i się spaliło, do chmury hehe do chmury backup to był hehe". No jakbym swojego starego słyszał.
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
- gods bidness
Pamiętam jak Tede opowiadał chyba u Rawicza, że nigdy nie ważył 100 kilo, a co dopiero więcej. Co mi się zdawało fejkiem w chuj, bo mam mniej więcej tyle wzrostu co on i wiem jak się wygląda, jak się waży 100 kilo i jak on wyglądał w swym primie nadwagi. Teraz w hejt parku mówi, że zrzucał ze 140 kilo.
Wniosek? Tede OKŁAMAŁ!
Wniosek? Tede OKŁAMAŁ!
- gods bidness
Nie broń go. OSZUKAŁ słuchaczy!
- gods bidness
Dziś sobie przypomniałem jak Tede rozjebał Peje, aż ten pijany ruchał w szale scenę ze złości. Dzisiaj to by był mem.
- oKulTywowany